Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablanla ilgili zaten daha önce konu açmıştın.tekrar aynı konuyu açınca şüphelendim valla bide ablandan seni dinlemek lazım...
Belki anlatıodur ,siz anlamamakta ısrar ediosunuzdur....nyse inşAllah çözersinizBende dinlemeyi cok isterim ablamdan gercekten. Sorunun ne oldugunu her sordugumda evlenmek istiyorumdan baska cevap alamiyorum çünkü. Keske derinine anlatsa da çözüm bulsak..
O kadar cok bunaldim ki bin kere de anlatsam yetmeyecek gibi hissediyorum.
Her dakika baski altinda hissediyorum bakislari, tavri, sözleri, öfkesi....
Belki anlatıodur ,siz anlamamakta ısrar ediosunuzdur....nyse inşAllah çözersiniz
Herkesin istekleri farklıdır. O evlenmek isteyebilir.
Onu istemediği halde dışarı çıkaramazsınız, görücü usulü evlenmek isteyebilir, nişanlınızla konuşurken sizi dinlemek zorunda değildir.
Ablanızın bu istekleri gayet tabii istekler. Ayrıca o size zorla birşey yaptırmıyor siz ona yön vermeye çalışıp strese sokuyorsunuz bırakın çıkmasın dışarı Allah Allah. İstemiyorsa çıkmaz.
Çalışmak, doktora yapmak ya da sizin istediklerini istemek zorunda değil.
Ayrıca bence siz ablanızın doğal isteklerini takıntı yapmaktan vazgeçin, ikiniz içinde daha iyi olur.
Ablaniz tam bir şımarık!
Siz ona iyi davrandikca, hasass oldugunu düşünüp kendinizden ödün verdikçe tepenize cikarmissiniz.
Ben ailede ortancayim, ilk ben evlendim, ablamda birsey demedi ilk evlnenmeme. Bizimde aramizda 2 yas var.
Pesimdende kizkardesim evlendi. Basta cok zorlandi cünkü ablam razi olmadi. Evde kaldim en kücügüm bile evleniyor, ne derler, psikolojisine kapilmisti. Ama kardesim ne yapti? Sözünü gecirdi. Tatli sözle, kaba sözle ne yapti ne etti ikna etti.
Sizde öyle yapsaniz?!? Hep neden ablanizin suyuna gidiyorsunuzki? Ceyizdir, gelinlik bilmem ne bunlardan neden kendinizi mahrum ediyorsunuz sirf ablaniz icin?
Sanki mahrum kalinca cokmu degerleneceksiniz ablanizin gözünde?
Tabikide hayir cünkü siz böyle yaptikca ablaniz simariyor, farkindaysaniz.
Not: KENDIN ICIN YASA! BU KADAR YÜZ VERME!
annenize kızmayın. ablanız normal olmadığı için onu idare etmeye çalışıyor. belki sizi harcıyor gibi görünebilir ama el mahkum naspın. bizde de değişik var bir tane. sürekli ona odaklı yaşarız. evli barklıyım ama ona karşı hepimiz dikkatliyiz çünkü değişik.
ama siz gidip alın çeyizinizi. alıp alıp koyun. bir kere çekinmeyi atarsanız gerisi sorun olmaz. ama burda da tek sorun eşyalarınıza zarar verir mi. gerçi şeyde var. aldığınız eşyayı mağazada bırakabilirsiniz. düğün zamanına yakın ordan alırsınız.