Ablamın yaptıkları

Bi ablam olsun ne çok istemişimdir hayırlısını versin Rabbim. İnşallah bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız.. kesinlikle üzülüp canınızı sıkmayın..

Bi ablam olsun ne çok istemişimdir hayırlısını versin Rabbim. İnşallah bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız.. kesinlikle üzülüp canınızı sıkmayın..
Amin Allah razı olsun iki Ablam daha var çöm düşkünlerdir bana çokta severler zor günlerimde yanımda oldular maddi manevi çok iyiliklerini gördüm canımdır onlar ama bi abim var o ve bu ablam çok hain oldular babam öldükten sonra

Cocugunuzun suratini sıktıgında keske gidip darp raporu alsaydiniz. Esiniz ne yapti bu duruma? Hic mi tepki vermediniz?
Çok tepki verdik özelliklede annem sonra koptu olaylar işte eşim benimle gelmemişti döndüğümde malesef yaşan söyledim ona kapıya çarptı yüzünü dedim nasıl diyim Ablamın kocası yapmış ablamda ben olmuş sanki bilerekmi yaptı dedi diye el değilki darp raporu alıyım birde İnan’ın kocada yeri geldiğinde baş kakıncı yapıyo bu dünyada insanlara güven olmuyoki eline koz vermek istemedim ne diyim ya ben artık Allah’a havale ediyorum öyle üzülmüştümki günlerce uyuyamadım üzüntüden kanamam olmuştu anan allah görüyo artık hesabını yüce makama verecekler tek üzüntüm annem iyi kötü yanındalardı şimdi yanlız kaldı annem

Merhaba ben 18 haftalık hamileyim son bir haftadır şiddetli sancılarım vardı doktora gitmemle malesef selviks uzunluğunun 30 dan 28 e indiğini öğrendim ve erken Doğum riskim var ailemden uzak bi şehirdeyim babam iki yıl önce rahmetli oldu annem ve Ablam altlı üstlü oturuyolar birbirlerine kendilerince destek oluyorlar ablamın çocuğuna annem bakıyor bende bulunduğum yerde yanlızım yanımda kalacak kimse yok doktor istirat dedi 3 yaşındaysa bi çoçuğum daha var malüm yemesi içmesi oda daha bakıma muhtaç sürekli şiddetli sancılarım oluyo ve yatamıyorum anneme ihtiyacım var bunu dile getirdim annemde Sağolsun kabul etti gelicek fakat ablam kıyanwti kopardı benim çoçuğum ben olcak diye annem sadece 1 ay gelicek yani 24 haftalık olsa zaten yaşama şansı var bebeğimin ama kabul etmedi üstelik kayınvalideside var oda bakabilirdi altı üstü 30 gün ya ama ypk o Kıyameti kopardı kayınvalidesinin ordan ev bulmuş annemi yapayanlız bırakıp bir günde taşınmaya karar vermiş ve ben kendimi çok kötü hissediyorum bu duruma sebeb olduğum için sizler tarafsız olaya bakabilirsiniz söyleyin ben olur hatalımıyım ben herşeyi göze alıp kadere bırakıp annemi çağırmamalımıydım İnan’ın çok üzgünüm ben

Ablanız bencilin tekiymiş. Çok fena gıcık oldum ablanıza :duduk:

Allah korusun o bebek duserse kader mader dinlemem basar gider o ablanin kafasini duvara surter guzel bir kivilcim cikartirdim cirkef pislik
Allah korusun öyle bilim olsa evladım geri gelecekmi onlar yine kendini haklı çıkartacak bişi bulacaklar insanda merhamet vicdan olmazsa elden ben gelirki herkes yaşattığını yaşamadan ölmeyecek yinede Allah’a havale ediyorum inşallah başından çok kötü bişi gelmeden kendini toplar özüne döner Allah onu Hidayet eder ne diyim

Ç

Ablamla görüşmüyoruz aramız bozuk benim bebek için kontrole gittiğimde oğlumu onlara bırakmıştım oğlum yerde uyuyakalmış eniştemde kaldırıp çekyata yatırmak istemiş oğlum uyanıp ağlayınca omların bebeklerini uyandırmasın diye çocuğun ağzını öyle bi sıkmışki o Eniste denen çocuğun yüzücü morarmış tabi Ablam yine kocasının arkasında ve gittikten sonra dedikodumu anneme yaptığı için görüşmüyorum küstük zaten bakın benim ablam böyle değildi biz ben badireler atlattık hep yanındaydım kocasıyla boşandı geri barıştı ne olduysa o kocasıyla barıştıktan sonra oldu ve babam öldükten sonra iyice kudurdu ya bu insan bana sen benim evladımsın derdi öyle severdi durum bu size verebileceğim inanınki başka somut bi örneğim yok çünkü bende anlamıyorum neler oldu birden böyle yemin ederim bende çözemiyorum
Hayvan çocuğunu dövmüş sen şikayetçi olmamışsın

Ne oldu peki annen yaninda kaliyor mu duzenlerini filan hic düşünme boşver annende tasinabiliyorsa senin oldugun şehre gelsin bence

Merhaba ben 18 haftalık hamileyim son bir haftadır şiddetli sancılarım vardı doktora gitmemle malesef selviks uzunluğunun 30 dan 28 e indiğini öğrendim ve erken Doğum riskim var ailemden uzak bi şehirdeyim babam iki yıl önce rahmetli oldu annem ve Ablam altlı üstlü oturuyolar birbirlerine kendilerince destek oluyorlar ablamın çocuğuna annem bakıyor bende bulunduğum yerde yanlızım yanımda kalacak kimse yok doktor istirat dedi 3 yaşındaysa bi çoçuğum daha var malüm yemesi içmesi oda daha bakıma muhtaç sürekli şiddetli sancılarım oluyo ve yatamıyorum anneme ihtiyacım var bunu dile getirdim annemde Sağolsun kabul etti gelicek fakat ablam kıyanwti kopardı benim çoçuğum ben olcak diye annem sadece 1 ay gelicek yani 24 haftalık olsa zaten yaşama şansı var bebeğimin ama kabul etmedi üstelik kayınvalideside var oda bakabilirdi altı üstü 30 gün ya ama ypk o Kıyameti kopardı kayınvalidesinin ordan ev bulmuş annemi yapayanlız bırakıp bir günde taşınmaya karar vermiş ve ben kendimi çok kötü hissediyorum bu duruma sebeb olduğum için sizler tarafsız olaya bakabilirsiniz söyleyin ben olur hatalımıyım ben herşeyi göze alıp kadere bırakıp annemi çağırmamalımıydım İnan’ın çok üzgünüm ben
Ablanız çok şımarık. Siz doğru olanı yaptınız. İnsanın zaten böyle zamanlarında annesinin yanında olması lazım. Vicdan yapmayın gelsin anneniz bebeğinizin hayatı söz konusu. Ablanızlada ben olsam konuşmazdım.

Allah korusun öyle bilim olsa evladım geri gelecekmi onlar yine kendini haklı çıkartacak bişi bulacaklar insanda merhamet vicdan olmazsa elden ben gelirki herkes yaşattığını yaşamadan ölmeyecek yinede Allah’a havale ediyorum inşallah başından çok kötü bişi gelmeden kendini toplar özüne döner Allah onu Hidayet eder ne diyim
Saglicakla yavrunuz tutunur da buyudugunu gorursunuz insallah. Hadi esinizin ileride basiniza kakacagini dusunup ilk cocugunuza yapilan siddetin karsiligini vermediniz eniste beye ve ablaniza Allah muhafaza bu bebege onlarin sorumsuzlugu,bencilligi yuzunden birsey olursa evire cevire dovun ikisini. Siz annesiniz. Cocuklarinizi korumak sizin goreviniz. Allaha havale etmeden once bir hirpalayin onlari bakalim, nasil oluyormus. Insan bazen kendini savunamaz ama cocugu soz konusu ise gozu dunyayi gormez. Gormemeli. Hamileliginizin duygusalligina bagliyorum ama guclu durun lutfen.

Ne oldu peki annen yaninda kaliyor mu duzenlerini filan hic düşünme boşver annende tasinabiliyorsa senin oldugun şehre gelsin bence
Annem yarın gelicek buraya taşınamaz o bulunduğu muhitten başka bi semte bile taşınamaz çok düşkün bulunduğu yere birde bi kaç sokak sonrası annemin annesi kardeşi falan var hep çağırırlar sahip çıkarlar ama üst katında oturuyolardı bi güvence oluyordu anneme bide baktığı torununu çok seviyodu sanırım çocuğu göstermicekler anneme artık çünkü öp oğlum ananeni bu son görüşün tarzı konuşmuş annem çok üzülüyo

Saglicakla yavrunuz tutunur da buyudugunu gorursunuz insallah. Hadi esinizin ileride basiniza kakacagini dusunup ilk cocugunuza yapilan siddetin karsiligini vermediniz eniste beye ve ablaniza Allah muhafaza bu bebege onlarin sorumsuzlugu,bencilligi yuzunden birsey olursa evire cevire dovun ikisini. Siz annesiniz. Cocuklarinizi korumak sizin goreviniz. Allaha havale etmeden once bir hirpalayin onlari bakalim, nasil oluyormus. Insan bazen kendini savunamaz ama cocugu soz konusu ise gozu dunyayi gormez. Gormemeli. Hamileliginizin duygusalligina bagliyorum ama guclu durun lutfen.
Amin Allah razı olsun Ben ozamn oğluma yapılana fazla tepki verdim tartıştık onun üstüne zaten görüşmüyoruz küstük bu yüzdende bu kadar vurdumduymaz zaten

Ablanız hiç olgun değil ve sizi aşırı kıskandığı o kadar belli ki ..
Dilerim bebeğiniz size sağlıkla tutunsun.

Anneniz de o ablanın aklıyla hareket etmesin.

Ve o ablanın herşey gönlüne göre olsun.

Hadi size tepkisi var ama o annenin hatrını, emeğini görmezden gelmemeli.
Anneminde en çok üzüldüğü bu nokta zaten işine geldiği için ihtiyacı olduğu için yanımdalarmış demekki diye üzülüyo

Back
X