- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Benimde basimda var boylesinden kurtuldum amaböyle boş yorum yapanlar genelde çocuğunu makarna hamurişiyle şişirenler oluyo, çocuğu çok sağlıklı buluyolar eline pişi verilmekten boğum boğum olmuş çocukları.
*"aa çocuğun kilosu var ama doktoru vitamin verdi eksikmiş, e bi düşün bakalım neden eksikmiş? "
herkes kendi işine baksın diye başlayıp sertçe bozarım valla kusura bakmasın.
Bende sinir oluyorumböyel tiplere benim kızım zayıf,onu görüp ya biseler yedir buna diyorlar sanki ac bırakıyorum çocuğu. Bence bi ağzının payını ver alttan alttan bir daha da konuşamasın. Kaç yaşında çocuğunuz?Dün görümcemdeydik ve böyle bir mesele geçti aramızda. Bana sürekli '' Ayy aç kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy aç yaa yazık ama" vs gibi şeyler söyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak için açmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 öğün besleniyor. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Görümcem buna aç kalmak diyor Ayyy hiçbir şey yemiyormuş. Mesela dün 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği için kızım yedirdim ve bana dönüp "" aaaa bak hepsini yemiş neden çünkü aç aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz çorba birkaç yudum köfte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde görüşen birisi değildim kızımda çok karıştıkları için aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya çok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.
Dün görümcemdeydik ve böyle bir mesele geçti aramızda. Bana sürekli '' Ayy aç kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy aç yaa yazık ama" vs gibi şeyler söyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak için açmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 öğün besleniyor. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Görümcem buna aç kalmak diyor Ayyy hiçbir şey yemiyormuş. Mesela dün 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği için kızım yedirdim ve bana dönüp "" aaaa bak hepsini yemiş neden çünkü aç aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz çorba birkaç yudum köfte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde görüşen birisi değildim kızımda çok karıştıkları için aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya çok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.
Bazen cevap veremiyorum ne bilim aklıma gelmiyor ama normal de böyle değlmÇocuğumu benden iyi tanıyamazsın görümce işine bak diyemedin mi ?
Böyle ezik olmayın başkalarının yanında çocuğunuzda sizin gibi olur.
Bunu söyledim onu sağlıklı besliyorum ve gönlüm rahat dedim buna rağmen ısrarla söyledi ve söylüyorAğzına kürekle vurmak geldi içimden.Niye cevap vermediniz benim içim rahat çocuğum aç değil sen tasalanma deseydiniz.
Katılıyorum ben abur cubur versem hani arada oluyır ama bunları yerse sağlıklı olan birçok yemeği yemiyorEvet aç o yerse bana kalmaz kendim yemek için ona az yediriyorum dedim
Yine diyen olursa yine derim
Oğlum çok ince antrenörü bile biraz ye diyor ama arkadaşları ile dışarı çıkıyoruz iki çocukluk sağlıklı şeyler yiyor diğerleri abur cubur ile kilo alıyor
Umursama cevabını ver
Dedim zaten ama o söylemeye devam ettiB7 çocuğun annesi benim insan kendi evladını niye aç bıraksın gayet güzel besliyorum deseyduniz sessiz kalmayın böyle seylere sonra insanın tepesine çıkıyorlar
O anlamazGorumceniz kaç yaşında? Eğitim seviyesi ne? Nasıl bir yerde yaşıyor?
Nasıl bir insan aCikmanın normalligini anlayamaz?
Demedim böyle ama ben bunu doğru buluyorum acıkmış olabilir ama biraz bekleyebilir illa kek vs yemesi gerekmez dedim sonra tekrar dedi ben böyle doğru buluyorum dedim ama o hala konuştuBence çocuk tok da senin gözün aç deseydin. Obez olsa daha mı iyi deseydin?
Görümcenizin kendi cocugu günde kaç öğün yiyo cokmu yiyo acaba ondanmı aç sanıyo sizinkiniDün görümcemdeydik ve böyle bir mesele geçti aramızda. Bana sürekli '' Ayy aç kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy aç yaa yazık ama" vs gibi şeyler söyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak için açmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 öğün besleniyor. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Görümcem buna aç kalmak diyor Ayyy hiçbir şey yemiyormuş. Mesela dün 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği için kızım yedirdim ve bana dönüp "" aaaa bak hepsini yemiş neden çünkü aç aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz çorba birkaç yudum köfte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde görüşen birisi değildim kızımda çok karıştıkları için aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya çok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.
Demek o acikmadan yiyorO anlamazhep yemeli çocuk hep 3 öğün az çünkü cahil
Takılma görümceye illa bir şey söylerler. Benim kızım da iştahsız doktora götürmüştük 9 aylıkken doktor her beslenmesinin arasında 4 5 saat olacak demişti bu da 4 öğün yapıyordu. Ara öğünleri yemeği yedikten 2 saat veriyordum. Zorlamıyordum mesela kahvaltısını yedirmeye çalışıyordum yemiyorsa kaldırıyorum üzerine 4 saat koyup öğle yemeğini yediriyordum inan çok işe yaradı şimdi zorlanmadan yiyor. Başlarda aç diye üzülüyordum ama düzene girdi.Dün görümcemdeydik ve böyle bir mesele geçti aramızda. Bana sürekli '' Ayy aç kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy aç yaa yazık ama" vs gibi şeyler söyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak için açmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 öğün besleniyor. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Görümcem buna aç kalmak diyor Ayyy hiçbir şey yemiyormuş. Mesela dün 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği için kızım yedirdim ve bana dönüp "" aaaa bak hepsini yemiş neden çünkü aç aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz çorba birkaç yudum köfte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde görüşen birisi değildim kızımda çok karıştıkları için aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya çok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.
Gorumceniz kaç yaşında? Eğitim seviyesi ne? Nasıl bir yerde yaşıyor?
Nasıl bir insan aCikmanın normalligini anlayamaz?
Benim kaynana görümce de aynı. Ve sizin kız aralarda da yiyormuş benimki de 3 öğün ama arada pek bişi yemez. Bazen 2 öğün yer. Demek bizimki gibi olsa topa tutacaklarDün görümcemdeydik ve böyle bir mesele geçti aramızda. Bana sürekli '' Ayy aç kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy aç yaa yazık ama" vs gibi şeyler söyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak için açmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 öğün besleniyor. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Görümcem buna aç kalmak diyor Ayyy hiçbir şey yemiyormuş. Mesela dün 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği için kızım yedirdim ve bana dönüp "" aaaa bak hepsini yemiş neden çünkü aç aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz çorba birkaç yudum köfte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde görüşen birisi değildim kızımda çok karıştıkları için aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya çok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?