Aç karnımı doyuruyormuş.

Bunu demenizdeki sebep nedir Allah aşkına? Gerçekten anlayamıyorum.
Bu üslupla mı söylediniz cidden?

Eşinizden bir farkınız yok ağır ve densiz konuşmakta. Onun yaptığı da densizlik, sizinki de...

Üstelik başka insanların yanında söylemişsiniz. Neden? Karpuz alması için mi? Laf sokmuş olmak için mi? Oğlunuzun ONUN oğlu olduğunu belirtmek için mi? Siz oğlunuza hamileyken bir şey almamasının kinini seneler sonra halen gideremediğiniz için mi?

Laf sokmak= Karşınızdaki kişiyi kendinizden uzaklaştırmak garantisi.

Tebrikler. İkinize de...
Birebir katılıyorum arkadaşa.
Olayı siz başlatmışiniz esinizde size eş değer de karşılığını vermiş.
İkinizinkide hoş olmamış.

Olabilir ama aç karnın doydu ne demek Allah aşkına çok ağır sanki konu sahibini sokaktan almış gibi.
Valla agir söz duymak istemeyen adamin annesinin yaninda tee ne zaman yiyemedigi biskuvinin lafini etmeyecek sanki adam onu ac, acikta, sokakta birakmis gibi, once erkekleri delirtip sonra da ay bana bunu nasil soylersin demek mantikli gelmiyor. Sen soylersen o da soyler, etkiye tepki. Ha cok ozel bir erkek olsa farkli davranirdi tabii ama o derece ozel bir erkek de kendi gibi ozel bir kadinla evlenirdi sanirim.

Valla hamilelik zamanlarımda bana yaptığı okuzlukleri unutamıyorum biliyorum bende hataliyim ama içimde derin bir yara gibi zamanı gelince içimde kalmasın dedim ama daha ağır bir laf isittim..

Belli ki annesine şov yapmis. Evde birilerinin yaninda tartismak iyi degil. Evvela siz esinize annesinin yaninda laf sokmasaydiniz iyi olurdu. Cunku altta kalmayacagi, laf sayacagi belli yani.

Kv neden 2 aydir sizde?

eşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim
E siz bunu soylerken adamin da ac karnini doyurdum demesi cok normal. Oglunuza hamileyken yasanan olay gecmiste kalmisken durduk yere bunu gunumuze hele de kahvalti sofrasina tasimaniz neden? Tepkinizi zamaninda vermeliydiniz. Hatalisiniz

Çok ayıp etmiş, pişman olmuş ama insanın yüreğine oturuyor o laflar. Eşin o anki gazla söylemiş öyle ama azcık sürtülsün ki bir daha diyemesin.

Valla hamilelik zamanlarımda bana yaptığı okuzlukleri unutamıyorum biliyorum bende hataliyim ama içimde derin bir yara gibi zamanı gelince içimde kalmasın dedim ama daha ağır bir laf isittim..
Benim en sevmediğim şeydir yıllar evvel yaptığım hatanın yüzüme vurulması, eşinizin zamanında yaptığı yanlışları yüzüne vursaydınız, vakit geçince böyle kabak tadı veriyor gereksiz laf sokma çabaları.

Son düzenleme:
Eşiniz ağır kırıcı konuşmuş fakat sizde masum değilsiniz nerden geldi bisküvi birde kayınvalidenin önünde kincilik yapıcaksanız kocanızla başbaşayken yapın resmen çanak tutmuşsunuz olanlara

Teeeee bilmem ne zamanın biskuvisini nasıl unutmuyor insanlar yaaa ben salak miyim niye hiç böyle şeyler yok hafızamda :110:
Bi de şu annelerin
Beyyyy bak kızın şunu istedi
Bak oğlun bunu yaptı demesine de tilt oluyorum yapmayın şunu yaaa :deli:

Haftanın 5 günü oğlumu kursa götürmek zorundayım sağolun oda evde diğerleriyle ilgileniyor

Esinizin sozleri gercekten ayip ancak anladigim kadariyla siz gurur yapmissiniz. Calismayip esinizin sayesinde ekmek yediginiz de bir gercek ki gorunen o. Laf agir evet terbiyesizce hele de kayinvalide ordayken ama lutfen siz de sinirlari zorlamayin. Adam kizina karpuz almak istediyse kucucuk cocukla mi yarisa giriyorsunuz anlamadim ki alsin ne olacak? Hamileyken almadiysa baska zaman tartisin ve zaten uzerinden yillar gecmis bu mesele niye acilir ki? Esinize haddini elbet bildirin "Ac Karin" sozleri icin o ayri ama guzel giden evliliginize kaprislerle zarar vermeyin derim.

Ben böyle komik tartışmalar yapmam o yüzden çok empati kuramadim.
Siz baslatmissiniz evet. Aslinda normalde gülüp geçerdi belki ama aslan kesilmiş işte çünkü annesinin yanında.
Bunu ayırt etmeniz gerekirdi.
Neyse ne olursa olsun çok çirkin yere vardırmış. Ben olsam ertesi gün lokma yemek yapmaz. Aç karnını anan doyursun nasıl olsa sen hiç aç kalmamissindir derdim hem de anasının yanında.

Kayınvalideniz eşinizin yanindayken söylemeseydiniz o laflari keşke.birde kızına oğluna diye konuşmuşsunuz en azından kızımıza oğlumuza diyerek konuşabilirdiniz.

Şimdi de eşinizin bu son olaydaki sözleri içinize oturup,bir de bunlar için ilerde laf söylerseniz,sürekli bir kısır döngü yaşar durursunuz.Bence başbaşayken konuşun halledin.İki tarafta hatalı yönünü kabul edip,özrünü dilesin.

Herkes de sen başlamışsın demiş de e yani adamın füze atmadığı kalmış. Neyse yapılacak şey adam pişman olup özür dileyene kadar tavrı devam ettirmek hatasını anlayıp özür dilerse de kendinizi, duygularınızı ifade edip öpüşüp barışın.

Ben olsam esimin sofrasından artık rahat bir sekilde yiyip icemezdim. Kredi kartlarını iade eder bir kuruşunu kabul etmezdim.

Ayrıca sizin soktugunuz lafa karşı çok çok ağır olmuş eşinizin söylediği söz. Hiç bir şekilde denk değil.

Back
X