Arkadaşlar merhaba , kurban bayramı tatili için kaynanama geldik kalıyoruz bir kaç gündür. Daha önce çok büyük problem ve sıkıntılar yaşadık diğer konularımda yazmıştım . Eşim borsada batmiştınbenden habersiz ve ailesi borcu ödemişti. Bende tesadüfen öğrenmiştim .1-2 ay içinde karşılıksız veriyorum dediği paranın tamamını ger isteyip eşim bir anda veremeyincede intihar etmekle tehdit etmişti. Hatta bana bile defalarca mesaj atıp para istemişti ki benim yediğim bir para değil . Ama sorun şu ki kaynanamın bir evi güzel bir arabaları ve emekli maaşı artı kayın babamın düzenli çalıştığı bir işi var . Evlendiğimizden beri en büyük sıkıntımız kaynanamın bizden eksiklerini gidermemizi istemesi sürekli telefon açıp bana maddi problemlerinden bahsetmesi . Eşimden bir evlat değil düşman gibi konuşuyor. Ben onu okutmasaydım memur yapmasaydım çok pişmanım diye ağladı bı gün . Onu okuyacağıma sanayiye verseydim ezilseydi bende kendimi emekli yapsaydım dedi durdu. Yıllarca yaşadığı fakirliklerden bahsetti işte oğlu atanınca araba almış ama ona mutfak dolabı yaptırmamış mesela . Ev alacaklarmış kredi çektirmek istemiş eşim çekmemiş bunun anlatıp ağlıyor . Parasını toplamamış . Bizi evlendirirler füğün vakti kaynanam ondan para istemiş ama vermemiş aldığı altınların borcunu tek Ödemiş vs vs . Halbuki bizde eşimle düğün için farklı masrafları karşılıyorduk ve ben kalkıp bir şey demedim onlar az verdi daha çok versin vs demedim. Eşimle herşeyi yaptık çok şükğr borcumuzu da ödedik. Sizce kaynanan haklı mı? Doğurdum dersaneye yolladım iş sahibi ettim o bana bakmak zorunda diye düşünüyor . Hakkı var mı? Eşimde bu konularda annesini pek dinlemiyor diye bizde hayat içinde karşılaştığımız problemlerde ailesi tarafından defalarca yapayalnız bırakıldık. En zor zamanımızda hep yanlız kaldık ama ilk kez şunu düşündüm kaynanam haklı mı? Çünkü o da oğlunun kendisine yardım etmediğini o yüzden de kendisinin etmeyeceğini açıkça söylüyor.