• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba cok mu kötü kalpliyim?

Arkadaşlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır.
Benim kaynım psikolojik olarak rahatsız yaklaşık 2 haftadır ruh ve sinirde yatıyor.
3 buçuk ay önce sevgilisini kaçırdı evlendi ve eltim hamile kaldı gelir gelmez.
Sonra kaynımın rahatsızlığı patlak verdi. Ille boşanmak istiyorum diyor.
Geçen eşimle bu konuları konuşurken, "bosanirlarsa cocugu doğursun, eğer kizin ailesi istemezse çocuğu versin annem büyütür" dedi. Bende dedim ki sence o kız çocuğun tırnağını gösterir mi boşanınca. Hadi oldu da verdi, yetmedi mi annenin çektiği çile. Yaşlı kadın bi de bebek mi büyütecek? Eşimde " o zaman versin biz büyütürüz" dedi. Ben bu lafa çok kızdım. O zaman abin gitsin hergun birinden çocuk yapsın getirsin biz büyütelim. Zaten bizden tık yok çocuk yapmak adına abinin çocuklarıyla evcilik oynarız dedim.
Sizce hatalı mıyım bu söylediklerimde. Bende anne olmak isterim ama şuan ben kendime bile güvenemiyorum. Bi çocuğum olursa en iyi imkanları sağlamak isterim. Onu asla hiç biseye muhtaç etmemeye çalışırım. Bu lafları söyleyince kendimi kötü de hissettim. Vicdansız biriymisim gibi. Ama gerçekten değilim. Çok kötü şeyler yaşadım. Istediğim sadece huzurlu bir aile. Tamam bu olay gerçeklesek değil tabi ki ama bu durum canımı sıktı, canımın sikilmasina da canım sıkıldı anlayın işte
Vicdansız değilsiniz ben sizi anlıyorum bende öyle düşünürdüm ben düzenim olduğu halde çocuğuma en iyi imkanlar olsun diye debeleneceğim başkası hemen sonunu düşünmeden yapacak ben bakacağım niye başımla derdim ne ? Herkes kendi derdinin yükünü çeksin

He isterse yesilçami filmi çevirsin esin ve o çoçuk babaannesine, anne desin felan..

Buda "ayy ben ne iyi iyi niyetli biriyim ayyy" temali konu degilsde, bende birsey bilmiyorum. Ki fake bir konu muhtemelen.

Benim kaynım psikolojik olarak rahatsız yaklaşık 2 haftadır ruh ve sinirde yatıyor.
Geçen eşimle bu konuları konuşurken, "bosanirlarsa cocugu doğursun, eğer kizin ailesi istemezse çocuğu versin annem büyütür" dedi. Bende dedim ki sence o kız çocuğun tırnağını gösterir mi boşanınca. Hadi oldu da verdi, yetmedi mi annenin çektiği çile. Yaşlı kadın bi de bebek mi büyütecek? Eşimde " o zaman versin biz büyütürüz" dedi. Ben bu lafa çok kızdım. O zaman abin gitsin hergun birinden çocuk yapsın getirsin biz büyütelim. Zaten bizden tık yok çocuk yapmak adına abinin çocuklarıyla evcilik oynarız dedim.
Sizce hatalı mıyım bu söylediklerimde. Bende anne olmak isterim ama şuan ben kendime bile güvenemiyorum. Bi çocuğum olursa en iyi imkanları sağlamak isterim. Onu asla hiç biseye muhtaç etmemeye çalışırım. Bu lafları söyleyince kendimi kötü de hissettim. Vicdansız biriymisim gibi. Ama gerçekten değilim. Çok kötü şeyler yaşadım. Istediğim sadece huzurlu bir aile. Tamam bu olay gerçeklesek değil tabi ki ama bu durum canımı sıktı, canımın sikilmasina da canım sıkıldı anlayın işte
Hayır kötü değilsiniz. Çok haklısınız. Sorun bakamayacağı çocuğu yapanlarda

Ya hangi anne çocuğunu verir olmamış şeyler üzerinden kavga çıkarmaya bayılıyorsunuz.
Bu forumda iki tane konu okudum ben öyle. Hayta birinde konu sahibinin kız kardeşi ben hayatımı yaşamak istiyorum dşye çocuğunu evli olan konu sahibine vermeye çalışıyordu. Hatta tüm ailede destekliyordu

Haklısınız.Kocan sanki bebeğe kendisi bakacakmış gibi yükselmiş.Anası babası varken size ne oluyor ki.Boş laf etmiş boşverin

Açıkçası böyle konuştum diye beni ruhsuz vicdansız biri gibi gormesinden çekindim. Diyeceksiniz ki eşin o senin seni tanımıyor mu ama yanlış anlaşılmak istemiyorum
Ruhsuz vicdansız olsanız kafanıza bunları takıp burada da konuşmaya çalışmazdınız. Daha geçen üzüldüğünüz için hastaneye yatırmak için uğraştınız ve iş olmasanız hala her gün dayakla, hakaretle uğraşan kv, kp ve diğer isim etiketli insanlar tehlikeli bir kişi ile yaşamak zorunda kalırlardı. Daha fazla bu konuda düşünmeyin. Gereksiz strese giriyorsunuz. Kız bunu bilerek evlendi ve hamile kaldı. Bunun sorumluluğu onda. Her olaydan kendinize bir rol çıkarmayın. Bazı olayların önüne geçemezsiniz. Belki tedaviye yanıt verir ve düzelirler ama ne olursa olsun bu sizin dışınızda olacak şeyler.

Ruhsuz vicdansız olsanız kafanıza bunları takıp burada da konuşmaya çalışmazdınız. Daha geçen üzüldüğünüz için hastaneye yatırmak için uğraştınız ve iş olmasanız hala her gün dayakla, hakaretle uğraşan kv, kp ve diğer isim etiketli insanlar tehlikeli bir kişi ile yaşamak zorunda kalırlardı. Daha fazla bu konuda düşünmeyin. Gereksiz strese giriyorsunuz. Kız bunu bilerek evlendi ve hamile kaldı. Bunun sorumluluğu onda. Her olaydan kendinize bir rol çıkarmayın. Bazı olayların önüne geçemezsiniz. Belki tedaviye yanıt verir ve düzelirler ama ne olursa olsun bu sizin dışınızda olacak şeyler.

Aynen.

Yani kizda hic akil yok, sizofren birinden bilerek hamile kaliyor. Sonra cocuga konu sahibesi baksin , neden ? bakamayacaksa dogurmasin mumkunse hamile kalmasin.

Bazen diyorum ki akilsiz, ne yaptigini bilmeyen kadinlarin cocuk sahibi olmamasi icin devlet beyinlerine cip yerlestirsin utopya filmlerindeki gibi. Olan cocuga oluyor yazik yani. Kendin sizofren birine kactin, ne halt edersen et ama dunyaya gelecek cocugun gunahi ne? Soyle bir tabloya gelmek ister mi ki o cocuk telef olacak yani.

Bence sizde bir acaiplik yok ama esiniz akilsiz. Ustune olmayan islere kalkisiyor. Durun bakalim annesi bebegi vermek istiyor mu? Siz diyorsunuz ki kendi cocugum olmasini erteliyorum, niye baskasinin cocuguna bakasiniz o zaman? Esiniz agir sacmalamis. Ben olsam sogurdum, akilsiz insanlar cekilmiyor.

Eşimde " o zaman versin biz büyütürüz" dedi. Ben bu lafa çok kızdım. O zaman abin gitsin hergun birinden çocuk yapsın getirsin biz büyütelim. Zaten bizden tık yok çocuk yapmak adına abinin çocuklarıyla evcilik oynarız dedim

Haklısınız. Üstelik eşinize karşı mırın kırın edip içten içe dert edineceğinize gayet güzel mantıklı bir cevap verip fikrinizi açıkça ortaya koymuşsunuz. Ağzınıza sağlık.

. O zaman abin gitsin hergun birinden çocuk yapsın getirsin biz büyütelim. Zaten bizden tık yok çocuk yapmak adına abinin çocuklarıyla evcilik oynarız dedim.

Dogru demissiniz. Zaten esinizin ailesi de bir tuhaf, hasta bir insanin kiz kacirip eve getirmesini kabul ediyorlar en basta. Kizi ailesine geri gindereceklerdi o kadar. Sonra kiz hamileyim diyor, ona da ses etmiyorlar adamda babalik yapacak durum yok ki. Esiniz de ailesi de bu kafayla giderse kayniniz her kadindan birer cocuk yapar.

Ayyy uyuz oluyorum böyle erkeklere iyilik timsali melekler. Bunlar bir tek kendi hayat arkadaşlarının ömrünü tüketir, başka herkese kanatlı melek olurlar. Ne münasebet öyle şey olmaz, herkes yaptığı şeylerin sorumluluğunu üstlenmek zorunda deyin konuyu kapatın. Bu konunun açılmasına dahi müsade etmeyin. Kaldı ki çocuğun geleceğini düşünmek size mi kaldı? Anası var babası var. Eşinize bu konunun size kalmadığını, sizi alakadar etmediğini söyleyin. Ben burda uyuz oldum kendisine.

Kızın hayatıyla oynamış adama bu kadar arka çıkmaya gerek var mı?Eşiniz yanlış yapmış. Ne demek versin biz bakarız saksı bitkisinden mi bahsediyor? Haklısınız kesinlikle.

Boşuna kendini üzmüşsün vicdansızlıkla alakası yok. Gayet mantıklı konusmussun.
Zaten ortada sizlik mesele de yok. Konuyu sen çok ciddiye alma ki eşin bidaha lafını bile edemesin. Kendi kendine gelin güvey olmuş.
Aynen öyle. Ama taktığım mesele kendi kendine karar almış gibi konuşması.

Eşiniz saçmalıyor.Siz çocuk ıstemıyormusunuz?Bence haksız deılsınız.Güzel söylemişsiniz.Gelınınıze rabbim çocuk konusunda yardım etsın.Çok da zor babasız çocuk buyutmek.

He isterse yesilçami filmi çevirsin esin ve o çoçuk babaannesine, anne desin felan..

Buda "ayy ben ne iyi iyi niyetli biriyim ayyy" temali konu degilsde, bende birsey bilmiyorum. Ki fake bir konu muhtemelen.
Ya sen ne boş yapiyosun ya. Konu fakemis falanmış beni burda bilenler zaten biliyor eski konularımdan. Ve Evet sen hiç bisey bilmiyorsun.

eşiniz kim oluyorda babasi anası varken cocugu sahipleniyor . iyi valla ne kolay bir cocugu annesinden ayırmak. annesi verir mi bakalim . millet sex yapmayı aile kurmayı biliyorsa çocuğunda baksin bi zahmet

Back
X