teşekkür ediyorum yorumunuz icinAblacım mesaffe candır:) misal kaynanam her gün ne yediğimizi içtiğimizi sorar çok meraklıdır sagolsun. Evlat tabi illaki merak edersiniz ama artık kabullenin oğlunuz evlendi farklı bir ailesi olacak.
teşekkür ederim yorumunuz için ama demagoji ye giremeyecegim. çünkü ne demek istediğimi anlayamadınız sanırım. İyi geceler size
yok böyle birşey söylemeyin tabii ki oğlumda kızın ailesini mutlaka aramalı ki bayramlarda aradığını biliyorum çünkü soruyordum ona arayıp aramadigini.
iyi geceler gelinim Dr değil canım. iş saatleri hayli esnek.yani sabah onda gidip 4 de çıkabiliyor. neyse teşekkür ediyorum cevabınız icinBen ilk okudugumda mesafe koymak isteyen biri olarak dusunmustum ama doktor olunca is degisti.oglunuzdan da biliyorsunuzdur ne kadar yogun calisiyorlar yorgun oluyorlar.belki de sizin aramasini beklediginizi bile dusunecek halde degil aklina bile gelmiyor.
Bu sitede bazi gelinlerimiz var gerçi biz diye sahiplenmis oldum ama Allah vermesin, k.validesi canım dese canın çıksın modunda takılıyorlar.
Sizin gelinde k.valide düşmanı olabilir mi belki acaba
Acebiiki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.
acemi kv değilsiniz artık ilk dert yakınmanız mevcutsa sizde kv ler kervanına hoş geldiniz.:)))iki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.
Az önce bana göstermiş olduğunuz keskin ve fevri tavrınızı önceden sezdiği için aramıyordur belki de. gördüğünüz gibi, mesafe böyle durumlar için faydalı. İyi geceler dilerim.
bunu dert yakınma olarak değilde üzüldüğüm bir konuyu paylaşmak olarak görüyorum.diyorum zaten saygılı ve tok gozlu bir kız diye.bir aradayken yakın davranıyor ama sonrası hiç bir şekilde aramıyor sormuyor.bu merak ettiğim ve üzüldüğüm bir konu sadeceAcebi
acemi kv değilsiniz artık ilk dert yakınmanız mevcutsa sizde kv ler kervanına hoş geldiniz.:)))
Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına gayet kibar müdahaleci olmayan bir kv. Gelini iyi gösterme çabasını bırakalım.
Kadın zaten uzakta kaynanalık yapacak hali yok.Ben bayramda seyranda yeri geliyor yedi kat el dediğimizi arıyorum yani çok mu zor 2 dk ayırıp iyi bayramlar demek?
Telefonla konuşmayı sevmiyordur diyenler olmuş bu kadar komik bahane duymadım 15 günde bir 1- 2 dk konuşsa incileri dökülmez yani.
Sonra bu kadın kırılsa üzülse suratı düşse adı kötü kv ye çıkar eminim ki.
Kv evime gelsin temizlik yapsın demiyor ki kadıncağız ayda 1 arasın istiyor sadece gayet insani bir istek.
Besbelli birileri doldurmuş önyargılı işte.Hayır bir de kv aramış telefona geri dönüş yapmaya da tenezzül etmemiş.
İnsan yabancı numara bile arasa dönüş yapıyor yani yaptığı ayıp bence.
Konu sahibi kv ben size hak verdim ama yapacak bir şey yok şimdi oğlunuza söyleseniz bu kez o üzülecek arada kalacak.
Bence hiç beklentiye girmeyin derim o aramadığı sürece siz de aramayın hatta bence ailesini de aramayın.
çok teşekkür ederim.beni çok iyi anladınız. Çok beklentisi olan bir anne baba değiliz zaten .eşim tek çocuk bizim beklediğimiz sadece arada bir aranıp hatirimizin sorulmasi.Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına gayet kibar müdahaleci olmayan bir kv. Gelini iyi gösterme çabasını bırakalım.
Kadın zaten uzakta kaynanalık yapacak hali yok.Ben bayramda seyranda yeri geliyor yedi kat el dediğimizi arıyorum yani çok mu zor 2 dk ayırıp iyi bayramlar demek?
Telefonla konuşmayı sevmiyordur diyenler olmuş bu kadar komik bahane duymadım 15 günde bir 1- 2 dk konuşsa incileri dökülmez yani.
Sonra bu kadın kırılsa üzülse suratı düşse adı kötü kv ye çıkar eminim ki.
Kv evime gelsin temizlik yapsın demiyor ki kadıncağız ayda 1 arasın istiyor sadece gayet insani bir istek.
Besbelli birileri doldurmuş önyargılı işte.Hayır bir de kv aramış telefona geri dönüş yapmaya da tenezzül etmemiş.
İnsan yabancı numara bile arasa dönüş yapıyor yani yaptığı ayıp bence.
Konu sahibi kv ben size hak verdim ama yapacak bir şey yok şimdi oğlunuza söyleseniz bu kez o üzülecek arada kalacak.
Bence hiç beklentiye girmeyin derim o aramadığı sürece siz de aramayın hatta bence ailesini de aramayın.
bakın ne güzel haftada bir olsun görüsüyormuzsunuz işte. iki ay içinde ben 2 kez görüştüm oda ben aradığım için. birkaç kez de aradım ama dönmedi. yılbaşında oğlum nöbetçi idi aradı konustuk ama gelinimiz yine aramadı. canı sağolsun diyeyim.mutlu olsunlar da alisacagiz sanırım bu durumaKayınvalidemi özel günler ve hastalık hariç hiç aramadım, aramam da.
Aynı şehirde yaşıyoruz, ortalama haftada bir görüşüyoruz.
Şimdi ne diye sohbet etmeye arayayım ki, ayrıca o benim kayınvalidem, arkadaşım değil.
Haddimi ve sınırımı bilirim, bu sebeple sevecen ama mesafeli bir ilişkim vardır.
O da olabilir tabi. Telefonda konuşmayı sevmiyordur belki çok normal. Bana ters gelen aralarında bir sorun olmamasına rağmen mesafe koyacağım diye soğuk duranlar.
Bilemiyorum ben severim aile ilişkilerini belki o yüzden bana söylemesi kolay geliyor. Kötü kayınvalideler çoğunlukta olduğu için gelinde de böyle bir algı oluşmuş olabilir. Zamanla kayınvalidesini tanıdıkça aşılacaktır diye düşünüyorum.
Şöyle söyleyeyim, gelininizi gözlemleyin.bakın ne güzel haftada bir olsun görüsüyormuzsunuz işte. iki ay içinde ben 2 kez görüştüm oda ben aradığım için. birkaç kez de aradım ama dönmedi. yılbaşında oğlum nöbetçi idi aradı konustuk ama gelinimiz yine aramadı. canı sağolsun diyeyim.mutlu olsunlar da alisacagiz sanırım bu duruma
Az önce bana göstermiş olduğunuz keskin ve fevri tavrınızı önceden sezdiği için aramıyordur belki de. gördüğünüz gibi, mesafe böyle durumlar için faydalı. İyi geceler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?