- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Bir kv oğluna gelininden dolayı dert yandığı zaman oğlu annesi ile karısı arasında kalmıyor direk annesinden yana oluyor.Burda olan zavallı geline oluyor.Gençleri biraz rahat bırakmak lazım.Ben ilk evlendigim aylarda hafta da 2 defa arıyodum hem kaynanamla hem kayınbabamla ayrı ayrı konuşuyodum.Her aradığımda moralimi bozup laf söylüyorlardı stresten hastalaniyodum, çok ağladım. Artık aylardır 8 ay olmuştur hiçbir şekilde hiçbir gün aramıyorum,bayramda zaten oturmaya gidiyoruz,ayda bir de evlerine gidiyoz bu kadar.Arayan gelinde yaranamıyor laf yiyor gerek yok bence aramaya.Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına gayet kibar müdahaleci olmayan bir kv. Gelini iyi gösterme çabasını bırakalım.
Kadın zaten uzakta kaynanalık yapacak hali yok.Ben bayramda seyranda yeri geliyor yedi kat el dediğimizi arıyorum yani çok mu zor 2 dk ayırıp iyi bayramlar demek?
Telefonla konuşmayı sevmiyordur diyenler olmuş bu kadar komik bahane duymadım 15 günde bir 1- 2 dk konuşsa incileri dökülmez yani.
Sonra bu kadın kırılsa üzülse suratı düşse adı kötü kv ye çıkar eminim ki.
Kv evime gelsin temizlik yapsın demiyor ki kadıncağız ayda 1 arasın istiyor sadece gayet insani bir istek.
Besbelli birileri doldurmuş önyargılı işte.Hayır bir de kv aramış telefona geri dönüş yapmaya da tenezzül etmemiş.
İnsan yabancı numara bile arasa dönüş yapıyor yani yaptığı ayıp bence.
Konu sahibi kv ben size hak verdim ama yapacak bir şey yok şimdi oğlunuza söyleseniz bu kez o üzülecek arada kalacak.
Bence hiç beklentiye girmeyin derim o aramadığı sürece siz de aramayın hatta bence ailesini de aramayın.
Haftada bir çok sık değil mi. Her hafta her hafta çekimez yaKayınvalidemi özel günler ve hastalık hariç hiç aramadım, aramam da.
Aynı şehirde yaşıyoruz, ortalama haftada bir görüşüyoruz.
Şimdi ne diye sohbet etmeye arayayım ki, ayrıca o benim kayınvalidem, arkadaşım değil.
Haddimi ve sınırımı bilirim, bu sebeple sevecen ama mesafeli bir ilişkim vardır.
Valla ben de ilerisi için parlak bulamadım durumu. Bu tarz şeyler kendiliginden olur, zorla sicaklik olmaz ki. Bu "ille de sicak olsun, cunku oglumun karisi" tavrini anlayamiyorum. Siz oglunuzla iliskinize devam edin de o kadincagizi rahat birakin lütfen. Hem daha 2 aylik evlilermis, beklentileriniz huzursuz edici.
Bu kadar israrla gelininizin isinacagi varsa da iteceksiniz. İstenmedigini de anlamali bir insan daha fazla huzursuz etmeden kimseyi. Mesafeli olmak kotu bir sey degildir, su toplumda bir anlasilamadi gitti.
canim ilk önceleri o aramasa da arıyordum. zaman içinde o aramayinca rahatsız mı ediyorum acaba diye çekindim. sonra birkaç aramamda tlf na cevap vermeyince aramaz oldum bende.yani çok masum bir alisamama durumu gibi gelmiyor biraz.günahını almiyayim ama sanki biraz uzak durmak gibi algılıyorum ben bunu
Siz onu arıyormusunuz peki, yoksa hep ondan mı beklıyorsunuzyok tek çocuk değil ablacim.bir tane daha oğlum var üniversite öğrencisi oda aynı şehirde. onu bile uyarıyorum yeni evliler sakın davet edinceye kadar gitme diye.o kadar hassas davranıyorum ama yine de biraz sıcaklık bekliyorum gelinimden
sizi arayıp sormuyorsa siz de gelınınızı arayıp sormayıniki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.
gelininiz aramıyorsa siz aramayıncanim ilk önceleri o aramasa da arıyordum. zaman içinde o aramayinca rahatsız mı ediyorum acaba diye çekindim. sonra birkaç aramamda tlf na cevap vermeyince aramaz oldum bende.yani çok masum bir alisamama durumu gibi gelmiyor biraz.günahını almiyayim ama sanki biraz uzak durmak gibi algılıyorum ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?