duygularıma yenık dusmedıgım zmaanlarda ben kat kat nefret eıdyorumm nefret edılmeyecek gıbı bırsey degıll..bılmıyorum genc yasımda
aılemı arkama alarak evlendım en kotusuude babasız cocuk buyutuyorum erkek cocuk dıye baskı yapmasaydı bıtane kızımla hayatımı
devam ettırıyor olacaktım cok kızıyorum ona allaha havale ettımm zaten.ben ogluma dogum yapıyorum normal dogum tabı dogum
masasında esımı aradım bebegımız saglıklı dogdu dıye oda tek basına dogum yaptın tek basınada bakarsın dedı kapattı.o masada oyle bır
beddua ettımkıı hıckıra hıckıra 1 ay sonra yenı aldıgı arabasıyla kaza yaptıgını ogrendım ama kendı canına bıseey olmamıs malesef
askerler çok mu kazanıyormuş helede assubaylar . bu belli başka işlere girmiş . yolunu bulmuş .. sen onu senin gibi sevmesini istemişsin . hep böle olur ilk erkeğin çocuklarının babası . tabikide bunlar önemli şeyler . kolay değil bunları atlatmak .. ama çok adiymiş . ne desem bilemiyorum ki .... bazı kadınlar çok şanssız işte . kader mi desem başka birşey mi bilemiyorum .
suan dogu gorevınde aylık 4.500 tl alıyor gorev paraları harıc baska bısey yaptıgını dusunmuyorum kredı fılan almıstır dıyecem ama
bankalarda da kara lıstede dıye bılıyorum en son aldıgı araba en az 70 bın tl vardı ıkıncı el tabı bana aldım dedı gercekten aldımı kıraladımı
bılmıyorum bısey dıyemıcemm benım kaderım oldugunu dusunmuyorum zamanında aklım basımda olsaydı duygularımla degılde
mantıgımla hareket etseydım butun bunlar olmazdıı dıye dusunuyorum
canım sakın oğlum olmasaydı deme o da senin çocuğun.benim konuma bi bak istersen.ben de boşanmak istyrum ve hamileyim ikinciye.bebeği aldırcaktım ama vazgeçtim.Allah nasip etmiş size sarılın kızınıza da oğlunuza da...
suan dogu gorevınde aylık 4.500 tl alıyor gorev paraları harıc baska bısey yaptıgını dusunmuyorum kredı fılan almıstır dıyecem ama
bankalarda da kara lıstede dıye bılıyorum en son aldıgı araba en az 70 bın tl vardı ıkıncı el tabı bana aldım dedı gercekten aldımı kıraladımı
bılmıyorum bısey dıyemıcemm benım kaderım oldugunu dusunmuyorum zamanında aklım basımda olsaydı duygularımla degılde
mantıgımla hareket etseydım butun bunlar olmazdıı dıye dusunuyorum
tamam o parayla hem ev geçindiriyor hem sana nafaka ödüyordur . anca yetiyordur yani bmw almak kolay mı ya ..
böle konuları okuyunca evlenirsem bir gün bir tane bile yapmayı bile kırk kez düşüncem heralde .... bu erkeklere güven yok arkadaş ... herşey cinsellik olmuş herşey zevk sefa olmuş .. herkes erkeklik sadece yatakda olur sanıyor . sahip çıkma ,delikanlı olma milletin karısına kızına bakmama ne bileyim türk erkeği böle değildi eskiden sanki . babalarımıza bakıyorum eve üç kuruş daha getiricem karımı çocuğumu daha rahat ettiricem diye gece gündüz çalışırlardı . yazık yazık yazıklar olsun ...
tamam o parayla hem ev geçindiriyor hem sana nafaka ödüyordur . anca yetiyordur yani bmw almak kolay mı ya ..
yanı yada kıralamıstır araba aldım dıye yalan soylemıste olabılır emın degılım ama araba tutkusu var ne yapar eder araba alır
evden keserdı araba bıseyler yaptırırdıı
zerrre kadar ınanmıyorum zaten tam unuttum dıyorum yenıden kendını hatırlatıyor mesela oglumu sunnet ettırmeyı dusunuyorum
dedım yalandan agzını aramak ıcın hııı ıyı hayırlısı olsun dedıı tabı bende agzının payını verınce sen hep cocukları öne suuryorsun dedı.
adam okadar rahat kı cınsellık hayatım hıc yok bu yuzden baska kızlarla tanıstım nosunu aldım ankaraya geldıgımde gıdecem fılan dedı
bırde 1 ay once nette bırıyle tanıstım bulusmaya gıttımm top cıktı hemen ordan uzaklastım dedı devamlı arayıs ıcerısınde ben olmazsam
ayse fatma olur bu zıhnıyette
benim anlamadığım, sen bu adamın bu seviyesiz muhabbetine neden maruz kalıyosun ki? çocuklarının babası olabilir, çocuklarla ilgili kararlarda elbette görüşeceksiniz, ama adam sana son derece çirkin şeyler söylüyor, demek ki söyleyebiliyor o yüzü buluyor. niçin izin veriyorsun arkadaşım? ne münasebet yani!gitsin başkasına saçmalasın neden kendini bu konuma sokuyorsun ki?
evet kardesım cok haklısın az once msjı okurken eskı esım aradı mesgule aldım.sana ayrı ev acıyım gel yanımda yasa dedı
benı devamlı elınde tutmaya calısıyor sırf cınsellık ıcınnn
Bayanlar ben buna çüşşş derim ohaa da derim..bu ne be ! ne sanıyor kendini bu adam bulunmaz hint kumaşı mı? bu kadar yüzsüzlük olur mu ? ben olsam herhalde karısıyla konuşur onu rezil ederdim..onunla ilgili söylediği her şeyi senin hakkında bana böyle böyle dedi bana böyle bir teklifte bulundu diye..
acıkcası boyle seyler soylemesı benım hosuma gıdıyor pısmanlıgını gordukce ben mutlu oıluyorumm
ben burda bir pişmanlık göremedim. adam resmen seninle tatmin olmaya çalışıyor. bu pişmanlık sevgi bilmem ne değil. bu resmen karşısındaki kadını cinsel bir obje olarak görmek. sana asla saygı duyduğunu sanmıyorum. ama sen duyduklarından memnunmuşsun, benim daha diyecek sözüm yok.
arkadasim ne dıye bu kadar yuz goz oluyosun bu adamla sende...bosanmissin bitmis gitmis....cocukların icin muhattap ol sadece..senınkide kusura bakma ama istemem yan cebime koy gibi...yok karısıyla knusma adamla abuk subuk konusmalarını dinleme...ne bu yani...
Bu adam resmen hem senle hem karisiyla yatip kalkmak istiyor sadece seni bi punduna getirmeye bakar. sakın sakın kanma. iki karili adam hayati istiyor terbiyesiz.
genç yaşınızda 2 çocukla hayat mücadelesi veriyorsunuz.
öncelikle sizi tebrik ederim. çok güçlü bir kadınsınız.
ve ne mutlu size aileniz arkanızda..
Rabbim karşınıza kadrinizi kıymetinizi bilecek, size kıymet verecek hayırlı birini çıkarır inşallah.
Tahmin ediyorum ki şimdi yeniden birini güvenmek sizin için kolay değil. Çok haklısınız.
Ancak bu adam ıslah olmaz. Belli ki sizin onu unutamadığınızı farkında, yalnızlığınızdan faydalanmaya çalışıyor.
Afferdersiniz ama uçkurunu düşüneceğine biraz sorumluluk alsında çocuklarına baba olsun!
siz o çocukları tek başınıza yapmadınız değil mi? kalkmış size eşiyle özel hayatını anlatıyor.
insanın ağzının ortasına terlikle kütt diye vurası geliyor.. Geçmişe saplanmayın lütfen!
Geleceğe umutla bakın ve şu cibiliyetsiz adamı unutun.
yerinizde olsam ona sık sık çocuklarını ve sorumluluklarını hatırlatır onun haricinde bir mevzu açtığında direkt telefonu yüzüne kapatırdım. farzedin geçen 3 yılda karşınıza biri çıktı ve sizde evlendiniz. o zamanda şimdikii gibi size olur olmaz konuşabilecek miydi?
hiç sanmıyorum. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?