acı çekiyorum :(

canım sakın oğlum olmasaydı deme o da senin çocuğun.benim konuma bi bak istersen.ben de boşanmak istyrum ve hamileyim ikinciye.bebeği aldırcaktım ama vazgeçtim.Allah nasip etmiş size sarılın kızınıza da oğlunuza da...

böle konuları okuyunca evlenirsem bir gün bir tane bile yapmayı bile kırk kez düşüncem heralde .... bu erkeklere güven yok arkadaş ... herşey cinsellik olmuş herşey zevk sefa olmuş .. herkes erkeklik sadece yatakda olur sanıyor . sahip çıkma ,delikanlı olma milletin karısına kızına bakmama ne bileyim türk erkeği böle değildi eskiden sanki . babalarımıza bakıyorum eve üç kuruş daha getiricem karımı çocuğumu daha rahat ettiricem diye gece gündüz çalışırlardı . yazık yazık yazıklar olsun ...

ne bılıyım ıste ya cok uzuldum senın durumuna canım ya allah yardımcınız olsun ınsallah bebegınızı saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız
allah bır avazda kurtarır sızı

aynen oyle oldu canımm fevrı karar verme defalarca dusun hersey eskıde kalmıs haklsıın

benim anlamadığım, sen bu adamın bu seviyesiz muhabbetine neden maruz kalıyosun ki? çocuklarının babası olabilir, çocuklarla ilgili kararlarda elbette görüşeceksiniz, ama adam sana son derece çirkin şeyler söylüyor, demek ki söyleyebiliyor o yüzü buluyor. niçin izin veriyorsun arkadaşım? ne münasebet yani!gitsin başkasına saçmalasın neden kendini bu konuma sokuyorsun ki?

acıkcası boyle seyler soylemesı benım hosuma gıdıyor pısmanlıgını gordukce ben mutlu oıluyorumm

evet kardesım cok haklısın az once msjı okurken eskı esım aradı mesgule aldım.sana ayrı ev acıyım gel yanımda yasa dedı

benı devamlı elınde tutmaya calısıyor sırf cınsellık ıcınnn

Bayanlar ben buna çüşşş derim ohaa da derim..bu ne be ! ne sanıyor kendini bu adam bulunmaz hint kumaşı mı? bu kadar yüzsüzlük olur mu ? ben olsam herhalde karısıyla konuşur onu rezil ederdim..onunla ilgili söylediği her şeyi senin hakkında bana böyle böyle dedi bana böyle bir teklifte bulundu diye..

karısıyla konustum ama benım yalan soyledıgımı soylemıs karısı uste cıkmaya basladı bana sen yalan soyluyorsun benım kocam boyle

seyler demez aramızı bozmaya calsııyorsun dedı minareyı hazırlayan kılıfını uydururmus buda oyle yaptı ısı hep ınkara vurdu

acıkcası boyle seyler soylemesı benım hosuma gıdıyor pısmanlıgını gordukce ben mutlu oıluyorumm

ben burda bir pişmanlık göremedim. adam resmen seninle tatmin olmaya çalışıyor. bu pişmanlık sevgi bilmem ne değil. bu resmen karşısındaki kadını cinsel bir obje olarak görmek. sana asla saygı duyduğunu sanmıyorum. ama sen duyduklarından memnunmuşsun, benim daha diyecek sözüm yok.

arkadasim ne dıye bu kadar yuz goz oluyosun bu adamla sende...bosanmissin bitmis gitmis....cocukların icin muhattap ol sadece..senınkide kusura bakma ama istemem yan cebime koy gibi...yok karısıyla knusma adamla abuk subuk konusmalarını dinleme...ne bu yani...

cınsel obje oalrak goruyor herkesı ve benıde cınsellık bıle olsa bana yalvarması sızlanması benım hosuma gıdıyor ıcımı yumusatıyor

bana okadar cok kotu seyler yasattıkı bende bunlarla avunuyorumm acımı dındırmeye calısıyorum onun kotu gununu gormek

benı bıraz daha ıyı edıyor

artık muhatap olmuyorum her konustugumda yenı bır yalanı cıkıyor cocuklarım ıcınde muhatap olmuyorum adam adam degılkı onu kesınlıkle

ıstemıyorum hayatımda sadece pısman oldugunu gormek benı mutlu eıdyor oakdar

Bu adam resmen hem senle hem karisiyla yatip kalkmak istiyor sadece seni bi punduna getirmeye bakar. sakın sakın kanma. iki karili adam hayati istiyor terbiyesiz.

genç yaşınızda 2 çocukla hayat mücadelesi veriyorsunuz.
öncelikle sizi tebrik ederim. çok güçlü bir kadınsınız.
ve ne mutlu size aileniz arkanızda..
Rabbim karşınıza kadrinizi kıymetinizi bilecek, size kıymet verecek hayırlı birini çıkarır inşallah.
Tahmin ediyorum ki şimdi yeniden birini güvenmek sizin için kolay değil. Çok haklısınız.
Ancak bu adam ıslah olmaz. Belli ki sizin onu unutamadığınızı farkında, yalnızlığınızdan faydalanmaya çalışıyor.
Afferdersiniz ama uçkurunu düşüneceğine biraz sorumluluk alsında çocuklarına baba olsun!
siz o çocukları tek başınıza yapmadınız değil mi? kalkmış size eşiyle özel hayatını anlatıyor.
insanın ağzının ortasına terlikle kütt diye vurası geliyor.. Geçmişe saplanmayın lütfen!
Geleceğe umutla bakın ve şu cibiliyetsiz adamı unutun.
yerinizde olsam ona sık sık çocuklarını ve sorumluluklarını hatırlatır onun haricinde bir mevzu açtığında direkt telefonu yüzüne kapatırdım. farzedin geçen 3 yılda karşınıza biri çıktı ve sizde evlendiniz. o zamanda şimdikii gibi size olur olmaz konuşabilecek miydi?
hiç sanmıyorum. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın

tesekkur ederım aılem sayesınde ayaktayım cocuklarım herseye deger ınsallah hpımızın evlatları hayırlı bır evlat olurlar.

dedıgınız gıbı yaptım ne zaman cocuklardan konu acsam kapat su konuyu bogma benı der ayda telı kapatır ıste boyle bır baba..

amin cumlemızınkını bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…