Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Gecmis olsun canim oncelikle, insallah blastokist embriyolarinla miniklerine kavusursun.. morula ne demek?

Slm kizlar sayfada yeniym...3kez tüp bebek tedavisi gördüm bursa da.fsh hormonm en son 28 di tedaviler de hic kaliteli yumurta elde edemedik yani trsver bile olamadn kaldi.doktorum tek sansn donasyon diyr ama bn farkli doktorlarada gitmk istyrm tanidk bi kadin dogumcu bize prf ENGIN ORALi tavsiye etti randavu aldm istanbulda.sizce nasl bi dokto bilen varmi?bülent bey de cok iyi doktor sanrm bide halit firat erden var sizce hangisine gitmeliyim?

Engin beyi tanımıyorum. Halit beyi de iyi olarak söylüyor. Ama bana sorarsan Tabi ki Bülent Hoca derim.

Dr. ayşe hanım benimde kontrollerimi yaptı...Ama ben bundan rahatsızlık duymadım çünkü tedavimi ayarlayan Bülent hoca... ayrıca yumurta toplama ve transferimi Bülent hoca yapsın yeter.... egunal arkadaşımız bence durumu gayet iyi açıklamış. Bence sonuca bakalım. İnşallah hepimiz beklerimize kavuşuruz.

Merhaba ,

Bende sizinle aynı durumdayın geçen hafta hem Bülent hoca hem de Halit bey ile görüştüm.Kafamız tabiiki çok karıştı.Öncesinde iki tüp bebek denememiz oldu ve ikiside biyokimyasal oldu.Daha önce herhangi bir rahim filmi istenmemişti.Her iki doktorda rahim filmi ve histereskopi yapılacak dedi.Yalnız biri cgh diğeri pgd ile embroyolara bakılacak dedi,açıkcası ikisinin farkını bilemiyorum.Birde Halit beyde işlemleri acıbademde yapıyor.Yani biz sanırım kararımızı Bülent beyden kullanacağız sebebi ise tüm işlemlerin hastane içerisinde gerçekleşmesi ve pgt yönteminin daha aklımıza yatması..

Hayırlı olsun.

Anladım

Sizin tedaviniz nasıl gidiyor biraz anlatırmısın
Opu islemine bikac gun kaldi, gun sayiyorum. 8.Gun sonunda e2 degerim 5800 cikti, 20_25 folikulum var sanirim. Hersey yolunda giderse transferim de yapilir, ama ohss olmamak icin ertelenedebilinir.. bekliyoruz, hoca ne derse artik

Cevaplar icin tesekkr ederim..engin oral prf oldugu icin aklm ona daha cok yatti halit beydense .bülent beylede bir grsmem olmustu telefnda bn bursa acibadem de tedavi görmstm hic memnun kalmdm oyzden acibadem hastanesindrn sagudm acicasi..

Cevaplar icin tesekkr ederim..engin oral prf oldugu icin aklm ona daha cok yatti halit beydense .bülent beylede bir grsmem olmustu telefnda bn bursa acibadem de tedavi görmstm hic memnun kalmdm oyzden acibadem hastanesindrn sagudm acicasi..

Bülent hocada prof. Bence genel vurmak çok doğru değil sonuçta Bülent hoca acıbadem maslakta görev yapıyor. Engin bey hangi merkezde görev yapıyor?

Opu islemine bikac gun kaldi, gun sayiyorum. 8.Gun sonunda e2 degerim 5800 cikti, 20_25 folikulum var sanirim. Hersey yolunda giderse transferim de yapilir, ama ohss olmamak icin ertelenedebilinir.. bekliyoruz, hoca ne derse artik

Hadi bakalım inşallah her şey istediğin gibi olur. Benim tedavim çok uzun sürdü bak senin ne güzel kısa sürüyor. İlk kez mi tedavi görüyorsun ?

Hadi bakalım inşallah her şey istediğin gibi olur. Benim tedavim çok uzun sürdü bak senin ne güzel kısa sürüyor. İlk kez mi tedavi görüyorsun ?
Ewet canim.. klomen ve catlatma ignesiyle sorunum cozuldu. (Pko oldugum icin adetlerim duzensiz,yumurta tembelligi var)ama esimde morfoloji 1 oldugundan yine olmadi. Simdi opu gunumu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…