- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Tedavim şöyle gelişti yazayım hemen aslında daha önce yazmalıydım ihmal ettim topiği...
Kısa protokol uygulandı 8 gün iğne vurdum ve opu ya girdim...
24 yumi toplandı bunlardan 20 tanesi olgunmuş..
14 tanesi döllendi..3.güne kadar 14 tane embriyo ile yola devam ettim...
5.güne 9 embriyo geldi ancak benimkiler kapsamlı kromozom taramasına gideceklerinden belli kriterlere uyması gerekiyor embriyoların...
9 taneden 6 sı genetiğe gidecek duruma geldi ve biyopsileri alındı donduruldular..
tamamını yollamadım genetiğe 4 tanesini gönderdim bunlardan 2 tanesi sağlam geldi..
görünürde 1.kalite olan embriyolar kromozom sorunlu çıkabiliyor..
Şu an 4 donmuş kuzu var...
2 tanesi transfer olacak ama öncesinde histeroskopi olacam.
10 gün içinde adet olurum ve bitiminde histeroskopi yapılacak sonra da donmuş tedavisine gireceğim transfer olacak...
sorduğuna pişman oldun dimi uzunca yazasım varmış benimde
Dip not: Bülent hocam harika bir doktor...
Evet gerçekten harika bir doktor.
Bir tür daha takip yapılmasını esim istemiyordu ama bulent hoca okadar ikna edici konuştu ki benim koca yelkenleri suya indirdi
Aynı durumdayız demek..Benimde 2 tane sağlıklı embriyom çıktı
şubat ayında göreceğim adet bitiminde histeroskopi yapılacak.
Günler geçmez oldu artık bebişlerimi almak istiyorum
Bülent hocayla görüştüm . Bir kez daha yumurta toplamaya ikna etti . Bu sefer ara vermeden direk baslayacagim.
Hayırlı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
merhabaHayırlısı olsun
merhaba
bende dondurulmuş embriyo olucak. benim 3 tane donduruldu senin kaç tane var. tedavi sürecini paylaşabilirmisiniz. ,
inş kucağımıza alırız :)
Nerdesiniz arkadaşlar
arkadaşlar merhaba
,ben birşey öğrenmek istiyorum .
bende bülent beye tedavi oluyorum. fakat Bülent hocayı sadece ilk muayene olmaya gittiğimde gördüm sonrası tedavimi başka bir bayan dr. takip etti.
inş bebeğimi kucağıma almayı nasip eder ama açıkçası ben Bülent hoca iyi diyemiyorum. ,
merak ettim sizin kontrollerinizi Bülent hocamı yaptı acaba yardımcı olursanız sevinirim ..
Haklisin canim ama toplama islemine yakin bulent hoca bakio son durum ne olmus diye. Ben de tedirgindim basta. Ama toplama ve transfer islemini kesinlikle hoca yapiyorarkadaşlar merhaba
,ben birşey öğrenmek istiyorum .
bende bülent beye tedavi oluyorum. fakat Bülent hocayı sadece ilk muayene olmaya gittiğimde gördüm sonrası tedavimi başka bir bayan dr. takip etti.
inş bebeğimi kucağıma almayı nasip eder ama açıkçası ben Bülent hoca iyi diyemiyorum. ,
merak ettim sizin kontrollerinizi Bülent hocamı yaptı acaba yardımcı olursanız sevinirim ..
Tatlım cgh işlemine gönderdin mi embriyolarını?Amin 6tane dondurulmuş bebeğim var. Dondurulmuş embriyo tedavisine başladım kismetse yakında bebeklerine kavusacagim.
Bugün eşimle pazar gezmesi yaptım .o yüzden gün içinde giremedim .Ama şimdi ben geldim sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?