Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

mrblar bende bülent beyin hastasıyım.maalesef ilk denememin sonucunu bugun negatıf olarak aldım..büyük bir yıkım oldu bnm için..
Canim 2._3. Denemede tutma ihtimali daha yuksekmis. Benden de opu yapildi bi kac aya transferim yapilacak., bende ilk deneme olacagi icin cok umitli degilim. Kuzenim 3.denemesinde dogum yapti. Moralini bozma sakin , hayirlisi olsun..cok bir surec cok haklisin.. olmama sebebi neymis,aciklama yapildi mi peki?
5.Gun transferimiydi, kalitesi nasildi? Belki genetik test de isterler tutmadigi icin sebep arastirmak amacli. Sizin sorun neydi?

mrb sizde mi acıbademde tedavi oluyorsunuz?çoj tesekkur ederım soyledıklerınız cok ıyı geldi inanın..bızım sperm eksıklıgı sorunumuz vardı randevumuz salı gunu neden olumsuz oldu detayları ogun konusacagız inş..evet 5.gun transferı ve dondurulmuş embrıyo idi

Rica ederim ne demek, birazda olsa moralinizi duzeltebildiysem ne mutlu bana.. Ewet bende acbdmdeyim. Bizimde morfoloji 1. Normal yolla hamile kalman imkansiz dediler. Gerci bende de pko var,yumurta tembelligi.. yani cift tarafli kusurluyuz. Bugun opu oldum. Kan degerlerim yuksek oldugu icin transferimi ertelediler. Insallah 5.gune kalir benimki de sizinkiler gibi. Ama bazen cok kaliteli olsa bile genetik bozukluk varsa tutmuyormus. Onuda ilk denemede kestirebilmek zor. Simdi niye olmadigi konusunda derinlesirlerse 2. Denemenizde yuzunuzun gulecegini dusunuyorum, insallah.. bize genetik kromozom testi de yaptirin isterseniz dendi( olur da tutmazsa sebebini bastan bilelim yada tedaviye baslamayalim diye) gerek gormedik,eger bizimde allah korusun tutmazsa genetik tahliller yaptiracagiz. Sayi_hareketlilik bozuklugu icin erkeklere hormon tahlili yaptirmalari oneriliyor ( prolaktin,tsh, testesteron, fsh gibi) bizim sayi ve hareketlilik iyi olmasina ragmen yine de yaptirdik bu testleri icimizde suphe kalmasin diye. Temiz cikti cok sukur. Sira genetik kromozom tahlillerinde tutmazsa eger., dedigim gibi bu ilk deneme, illa tutacak diye birsey yok, belki kucuk birsey atlanmistir ikinciye insallah basarirsiniz. Bulent hoca cok iyi bir dr, basarili, bilincli., hamile kalacagimiza inaniyorum. Guveniyorum o,a, bulent hoca vesile bizler icin. Ilk seferde olmasa bile bir sonrakinde olacak allah in izniyle.. 3.den sonra olmuyorsa da kaderdir der kapatirim bu sayfayi. 3.De basari ihtimali digerlerine gore %70 mis.
Gorelim Mevlam ne eyler, ne eylerse guzel eyler. Herkesin cocugu olmak zorunda degil, ha olursa da tanrinin bize bir lutfu der, sewe sewe sahip cikariz emanetine.. herkesin hayatta bir imtihani var. Kimi parayla,kimi ewlat hasretiyle,kimi saglikla,kimi sevdikleriyle.. moralini yuksek tut, canini sıkma, esinle birbirinize sahip cikin birbirinizi sevin.. hayat surprizlerle doludur.
Insallah sen de,ben de, bizler de buradan tez zamanda "Hamileyiiiimmm'' diye duyururuz bu mutlu haberi :)

Son düzenleme:
İnş alırız tabiki tek temennimiz bu.. benimde degerlerım yuksektı kanda bu yuzden bır bucuk ay lucrın ıgne ve hormon hapları kullandım ..daha once arastırma hastanesınde grnetık testı yspıldı esımın spermlerının ama normsl cıktı bu kez ben hısteroskopı yapılcagini dusunuyorm sanırım rahımde bır sorun olup olmadıgına bakılması ıcın..bulent hoca evet ıyı ama kadro transferden snra cok ilgisizleşti..bırde sosyal cevre bır yer tutturmuş fulyada cok bılınen bır merkez yok neden oraya gıtmedın yok bılmem ne cok kafamızı karıştırdılar zaten su sn her olumsuzluk beni etkılıyor acaba mı dedım transferden snra psıkolojık destek almayı cok dusundum sebepsız aglama krızlerı en buyuk sorunum şu an

Yok canim oyle dusunme. Biz ilk degiliz, son da olmayacagiz bu konuda. Dondurulmusla dewam edersin yoluna. Hormonal bir sorundur belki. Insallah sen de hamile kalirsin. Bak ne guzel 5.gune gelmis embriyolarin, keske benimde oyle olsa. Biz tedawi olacagimizi kimseye demedik, kimse bilmiyor dolayisiyla simdi millet soracak diye stresim de yok. Kader kismet. Tup bebekle cocugu olan bircok cift var cewremde. Olmayanina burda rastladim inan. Suan uzgun ve soktasindir cok da haklisin,hayallerin kirilmis gibidir ama basaracagim de, sifirdan basla, benim nasil olmaz de , dusersen yeniden kalk. 3.ye kadar sure tani kendine. Bende ilkinden umutlu degilim,daha transferim bile olmadi dusun ama eninde sonunda basaracagima inaniyorum. Belki ilkinde belki besinci de., uzulmek yok, aklina getirme, hayat dewam ediyor. Dogmus cocugun elinden alinmadi ki senin canindan degerli mi su dunya. Nolursun aglamalarini bi kenara birak, imkanin varsa esinle birlikte kisa bir tatile cik hatta...

Allaha tevekkür ettim o nasıl eylerse guzel eyler..umarım başarısız olup benım durumumda olmaZsın ama eger sende basarısız olursan o gece anlıcaksın bnm su an ki psıkolojımı..ama doktorumuz iyi degılmı bu konuda rahatlamaya cok ıhtıyacın var

mrblar bende bülent beyin hastasıyım.maalesef ilk denememin sonucunu bugun negatıf olarak aldım..büyük bir yıkım oldu bnm için..
Hayırlısı olsun canım vardır vakti zamanı inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasipler Rabbim
Sorun neydi peki?

Arkadaşlar , genelde 2. Denemeden sonra artık şüpheler başlıyor ve testler o zaman isteniyor, keşke bunlar en baştan istensede yıpranmadan geçse süreç her negatifte bu sefer ne sorun varmış diyorsun,negatiflerden sonra yapılan rahim filmi ve histereskopi bu işin son noktası sanırım..Bunları en başta yaptıran var mı?

rahim filmi evet ama histroskopi hyr

merhaba morula, blastokistin bir önce evresiymiş inş yaşarlar çoook korkuyorum ama
sen ne durumdasın peki ?

merhaba
benim yumurta toplamayı ayşe hoca girdi 27 tane toplandı ama 3 tanesi 5. güne gitti
Allahtan umut kesilmez bir tane olsun yeter ki benim olsun :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sebepsiz infertilite 2.denememi acıbadem de yaptırıyorum yumurtam toplandı 13 tane bugün aradım 6 tane döllenmiş 5.güne umarım böyle gider korkuyorum

Merhabalar.. Ben dun opu oldum 37 si dollenmis suan. 5.Gune gitse de, ya mukemmel gorunmesine ragmen basarisiz olursak diye korkuyorum. (Genetik sorunlar vs) yine de bi suphe var icimde.
Kan degerlerim de cok yuksek,Transferim de 2ay sonraya ertelendi bu yuzden. Hayirlisi olsun , elimden geleni yaptigimi dusunuyorum gerisi allah a kalmis. Hayirlisi olsun hakkimizda. Ben kimseyi gormedim,bayilmisim hemen

slm arkadaşlar bende sonunda tüp bebeğe karar verdim ama yanlış bir yer seçmekten çok korkuyorum. Bülent tıraş hakkında olumsuz çok şey yazılmış doğruluk payı varmıdır, ayrıca ist dışından gitcem tahliller ücretler ne kadar yardımcı olurmusunuz

merhaba
ben yaklaşık 4 aydır tedavi oluyorum
benim arkadaşımda bülent beyde tedavi oldu şimdi bir oğlu 4 aylık :)
bizde de sorun çıkınca bir kaç merkez araştırdık ve acıbadem de karar kıldık şimdilik bir sorun yok ama ne olur bilmiyorum.
ben şu anda 1 ay daha beklemedeyim transfer için bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…