- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Canim teşekkür ediyorum sen neler yapiyorsunZlmlem arkadaşım hayirli olsun
Canim teşekkür ediyorum sen neler yapiyorsun
Canim teşekkür ediyorum sen neler yapiyorsun[/QUOTE
Senin tedavin nasıl gidiyor
selam ben iki hafta kadar önce histeroskopi oldum.çok memnun kaldım.bülent hocadan Allah razı olsun hep dua ediyorum gerçekten.Mhb arkadaşlar Bülent beye tedavi olanlar özellikle rahmin de problem olup histeroskopi yaptıran var mı? Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
selam ben iki hafta kadar önce histeroskopi oldum.çok memnun kaldım.bülent hocadan Allah razı olsun hep dua ediyorum gerçekten.
benim rahimde perde varmış ve onu almış daha önceden başka merkezlerde 2 negatif tüp bebeğim olmuştu muhtemelen bu perdeden tutunmamıştır embriyo dedi.bülent hoca gerekmedikçe asla cerrahi müdehale yapmayan ve önermeyen ve öncelikle hastasının sağlığını düşünüp onu bebek sahibi yapmayı hedefleyen bir doktor.
ve doktoruna güven için rahat olsun emin ellerdesin.ve hoca neyi öneriyorsa mutlaka yap sakın ihmal etme.
histereskopi öncesi çok beklettiler ama ben sabırla bekledim.ve sonuca odaklandım.negatif düşünmedim.,
ve histereskopi sonucunda iyiki Bülent hocayı seçmişim dedim.ve diğer hemşire ve doktorlarında ilgi alkasından hastahaneden çok memnun kaldım.
başka sormak istediğin olursa yardımcı olabilirm.Allah yardımcın olsun.olumlu düşün ve çok dua et histereskopiden önce ben öyle yaptım.
İyi akşamlar aramıza hoşgeldinCnm cevabın için gerçekten çok tşk ederim.. Şu anda öyle karışık durumdayım ki anlatamam.. msj in içime su serpti... benim 4. Tedavim olacak bu sefer merkez konusunda iyi karar vermek istiyorum önceki tedavilerimde açıkçası nasipse olur dedim yaşadığım şehirde olmayı tercih ettim ama bişeylerin eksik olduğunu biliyorum.. İstanbul dışındayim ankara aslında daha yakın bana ama bu sefer kendim için en iyi merkezi seçip şartları zorluycamm. . İnş Yüce Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz... Bugün Neslihan hanımla görüştüm oldukça sıcak samimi geldi konuşması. . Bana önce tedaviye başlanır histeroskopi yapılıp hemen transfer yapılır dedi.. senin tedavin ne zaman başliycak peki.???
İyi akşamlar aramıza hoşgeldin
BEnde bülent hocanın hastasıyım kendisinden çok memnunum. NEslihan hanımda aynen telefonda hisettigin gibi çok samimi çok ve her konuda yardim alabileceğim biridir.
cnm benim bir arkadaşım kırıkkaleden geldi bülent hocada tüp bebek yaptı ve ilk denemesinde şu an 5 ayı bitti erkek bebek bekliyor.bir arkadaşımda yine bülent hocada pozitifi aldı ve 2 hafta önce ikiz bir kız bir erkek bebeklerini kucağına aldı.Cnm cevabın için gerçekten çok tşk ederim.. Şu anda öyle karışık durumdayım ki anlatamam.. msj in içime su serpti... benim 4. Tedavim olacak bu sefer merkez konusunda iyi karar vermek istiyorum önceki tedavilerimde açıkçası nasipse olur dedim yaşadığım şehirde olmayı tercih ettim ama bişeylerin eksik olduğunu biliyorum.. İstanbul dışındayim ankara aslında daha yakın bana ama bu sefer kendim için en iyi merkezi seçip şartları zorluycamm. . İnş Yüce Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz... Bugün Neslihan hanımla görüştüm oldukça sıcak samimi geldi konuşması. . Bana önce tedaviye başlanır histeroskopi yapılıp hemen transfer yapılır dedi.. senin tedavin ne zaman başliycak peki.???
cnm benim bir arkadaşım kırıkkaleden geldi bülent hocada tüp bebek yaptı ve ilk denemesinde şu an 5 ayı bitti erkek bebek bekliyor.bir arkadaşımda yine bülent hocada pozitifi aldı ve 2 hafta önce ikiz bir kız bir erkek bebeklerini kucağına aldı.
Ben önce Allaha daha sonra bülent hocaya güveniyorum.ve benimde daha önce farklı merkezlerde 2 negatif tüp bebek denemem ve çok kötü tecrübelerim oldu.
ve daha önce hiç bir doktora bülent hoca kadar ısınmamıştım.daha ilk muayenede işte bu dedim sonunda doktorumu buldum dedim.samimi sıcak ve sevecen insana güven veriyor.ben histereskopiden çok memnun kaldım gerçekten.
histereskopiyi yapmadan önce bülent hoca şöyle demişti.rahimi önce embriyo transferine elverişli hale getiricez dedi.
seninde daha önce 3 negatif olduğu için muhtemelen rahimde emriyoyu tutundurmayan bir şey mi var diye bakacak.
için rahat olsun bülent hoca senin sağlığını riske atacak hiç bir şey yapmaz.
benim kırıkkaleden gelen arkadaşımın çikolata kistleri vardı daha önce farklı bir doktor laparoskopi yapıcaz çikolata kistlerini alıcaz demiş.arkadaş laparoskopi istememiş ve bülent hocaya gelmiş.bülent hoca iyiki laparoskopi olmamışsın her kist amaliyatında yumurtaları sıyırıyorlar ve bu durum yumurta rezervini azaltıyor ,rahim ve yumurtalıklar zarar görüyor demiş.ve arkadaşa laparoskopi yapmadan çikolata kistlerine rağmen ona yönelik seçtiği tedaviyi uygulayarak transfer yapmış.ve arkadaş şu an dediğim gibi 5 ayını doldurdu.geçen konuştum çikolata kistleride kaybolmuş.
Bülent hoca gerçekten mecbur kalmadıkça cerrahi müdahale yapmıyor bundan emin olabilirsin.öncelikle hastanın sağlığı ve bebek sahibi olmasını hedefliyor.
ve tedavi süresince hep olumlu olmak çok önemli mesela beklemekten gocunmayacaksın kızmayacaksın orada herkes bekliyor.sadece emin ellerde ve labaratuvar koşulları mükemmel bir hastahanede olmanın verdiği güvenle sonuca odaklanacaksın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
benim tedavim uzun sürecek önümüzdeki günlerde ilk yumurta geliştirme işlemine başlanacak fakat benden birer ay arayla 3 defa yumurta toplanacak.yani embriyo havuzlama yöntemi uygulanacak bana.çünkü benim yumurta razervlerimde ciddi derecede azalma var.fakat herkesin sorunu ve tedavisi farklı.yani benim trasferim muhtemelen nisan yada mayısa denk geliyor.ama benim içim bu sefer gerçekten çok rahat ALLAHIN İZNİYLE.ÇÜNKÜ NİHAYET DOKTOPRUMU BULDUM VE EMİN ELLERDE OLDUĞUMU BİLİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN.
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım,yardımınıza ihtiyacım var.
Daha önce iki tüp bebek denemem oldu,ikiside tuttu ama beta hcg çok düşüktü ve ikiside düşükle sonuçlandı.ikinci denemem geçen ay oldu,moralim iyice bozuk ama umudumu kaybetmek istemiyorum.Karadeniz'de yaşıyorum ve ilk denemelerim Ankara'da oldu şimdi İstanbul'u araştırıyorum ve artık olumlu sonuç alma ihtimalim yüksek bir yer arıyorum.
Birkaç araştırmam var hangisini önerirsiniz?Biri Halit Fırat Erdem, ikincisi Bülent Tıraş,üçüncüsü ise Bülent Urman.Lütfen yardımcı olun..
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım,yardımınıza ihtiyacım var.
Daha önce iki tüp bebek denemem oldu,ikiside tuttu ama beta hcg çok düşüktü ve ikiside düşükle sonuçlandı.ikinci denemem geçen ay oldu,moralim iyice bozuk ama umudumu kaybetmek istemiyorum.Karadeniz'de yaşıyorum ve ilk denemelerim Ankara'da oldu şimdi İstanbul'u araştırıyorum ve artık olumlu sonuç alma ihtimalim yüksek bir yer arıyorum.
Birkaç araştırmam var hangisini önerirsiniz?Biri Halit Fırat Erdem, ikincisi Bülent Tıraş,üçüncüsü ise Bülent Urman.Lütfen yardımcı olun..
Teşekkürler
Cevabınız için çok teşekkürler..Cnm istanbul merkezleri hakkında pek bilgim yok ama netten araştırdım içim en çok bülent traş a ısındı.. sen genetiği hiç baktirdinmi.. inş doğru kararı verirsin...
Teşekkür ederim cevabınız için kendisinden randevu almayı planlıyorum umarım müsait bir zamanı olur..Canım hoşgeldin
Bu sayfada herkes bülent tirasin hastası tabiki bülent tıraş şahsıma ben hocam dan çok memnunu.
Cevabınız için çok teşekkürler..
Açıkcası bizden burada bahsedilen testler gibi ayrıntılı hiçbir test istenmedi,ilk denemede sadece eşime spermiyogram yapıldı ve hemen tüp bebek kararı verildi.İlkinde 3 adet embryo transfer edildi,transferin 10.günü beta 9 çıktı, çok düşüktü tabi ama yinede 5ten yüksek olduğu için gebelik yok diyemeyiz dediler,2 gün sonra 18çıktı beta sonra 25e çıktı ama kanamam geldi ve değerim hızla düştü.İkinci denemede bana gen testi yapıldı sadece kromozomlara bakıldı sonucu 1 ayda çıktı ama burda bahsedilen başka bir gen testi sanırım onu tam anlayamadım.İkincisinde ilaçların dozları değiştirildi, 2 tane blastosit transfer edildi,10.gün betam 29çıktı ama 12.gün 11e düştü yani bebek tutanamadı yine.Buna sebep bulunamadı yine ve eşime birçok test yapılacağını söylediler ama yine benimle ilgili bir test yok??Ben daha önce böyle bir forumun varlığını bilmiyordum buradaki bilgileri öğrenince çok şaşırdım ve kötü düşünmek istemiyorum ama hiç bir araştırma olmadan iki tane denemem oldu ve çok yıpratıcı bir süreç, bu sebeple artık tamamen güvenebileceğim bir doktor arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?