- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Meraba arkadaşlar. Bende Bülent hocayı düsünüyorum tedavi için. Olumsuz 3 denemem oldu. Genetik inceleme yapıldıktan sonra transfer işlemi tedavi önerildi tel.de görüştüm. Kararsızim bu konuda. Genetik yapılan arkadaşlardan olumlu sonuç alan varmı.
Canim hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorumCuma transferim yapıldı artık sonuç bekliyorummm
Başlıyorum [/QUOTE
Hayırlı olsun
Benim 6 inci denemem yumurtalarım çok az geliyor ve embriyo havuzu yapılıyor. Son aşamada genetik tarama yapılacak. Ilk aradığımda telefonda hocanın yardımcısı neslihan hani bilgi vermişti ve çokta yardımcı olmuştu. Bülent hocada işini iyi yapan bir doktor yani genel anlamda memnunum tabi sonucum iyi olursa çokta daha memnun olacağım.
slm arkadaşlar ben 7 yıldır evliyim pkoluyum defalarca klomen tedavisi gördüm en son aşılama yaptırdım sonuç negatif. artık beklemek istemiyorum, çocuk şansı daha yüksek olsun diye tüp bebek yaptırmaya karar verdim, bülent tıraş a gitmek istiyorum, sanırım bu işte en iyisi bülent hoca. benim aklıma takılana bir sürü soru var. ben tokatta oturuyorum, istanbula gidip gelmek zor olcak gibi, ben neyse artık çalışmıyorum sonuçta her an gelirim ama eşim sık izin alamaz işinden. eşime sürekli ihtiyaç olurmu acaba, birde bu işin maliyeti nedir, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bana
Cuma günü transferim yapılmıştı yarın test yapsam cıkar mı
Pazartesi günü ikinci tura başlıyorum. iki embriyom donduruldu eğer bu tedavide de 2 embriyo iyi kalitede olursa üçüncü turu dönmeyeceğim çünkü bıktım ilaç kullanmaktan
Canim tekrar hayırlı olsun evet çok yorucu bir tedavi ama doktorun ne diyorsa onu yaparsan daha iyi olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere dayanma gücü mücadele etme gücü versin
Doktoruma çok güveniyorum ama ben manevi anlamda çok yoruldum Şimdiden pazartesi günü düşünüyorum tekrar muayene olmak ve o iğneleri tekrar kullanacağımı düşünmek bile beni yeteri kadar strese sokuyor. Eşimle karar verdik bu denemede artık ne kadar embriyo elde edilirse dondurulanlar ile birlikte genetik tarama için göndereceğim Artık ne olursa olsun....
Canım bütün işi biz yapıyoruz erkekler sadece yumurta toplanacağı gün sperm veriyor. Sadece 1 gün ihtiyaç duyuluyor.
Tedavi ücreti 5200 TL. kullanacağımız ilaçları biz eczaneden alıyoruz ilaçlarda 1500-2000 arasında tutuyor.
Sizin ilk denemeniz mi?ilaçların isimleri nedir bende bi kaç iğne ve ilaç var yumurta geliştirici duruma göre yanımda getiriyim, bişey daha sorcam tahlilleri onlarmı yapıyo benmi yaptırım getiriyorum ekstra ücreti felan oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?