Ne alakası var ben zaten çalışıyordum sonra bıraktım ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz sadece ama boş tabiki. Ayrıcada sevgiliydik çalışırken kendime 41 bin tl vererek eşimde nişanlıyken ev aldı . Ne oldu biliyor musunuz evlendikten sonra 1 sene benim arabama bindik eşimle birlikte . Adam arabama bindi diye incilerim dökülmedi kıskanmadım sakınmadım. Sonra o arabayı geçen Ekim’de sattık eşim afrinden kazandığı tazminattan ve biraz düğün altınlarımızdan ekledi arabayı yüksellettik ve araba yine benim üzerime oldu . Ekonomi topiklerinde takılıyorum mesajlarımı okursanız orada da bu hikayeyi anlattım boş boş konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyin çünkü insanların hayatından ne olduğunu bilmeden alıntı yapmayın!!!!!!!Çalışan bir kadın olsan yine böyle düşünüyor olur muydun ben de onu çok merak ediyorum açıkçası.Evde çalışıp maaş alan sadece eşin olduğundan sürekli biz bir aileyiz maaş ortak vurgusu yapıyorsun gibime geldi.
Valla birşey söyleyeyim mi gerekirse cimri olayım ya allah allah ben çalışıp didineyim alınsın yapılsın vs vs görümcem kendi malı gibi kullansın vursun kırsın oh ne ala memleket çok sinirlendim yemin ediyorumBosuna laf anlatma burada cok degisik yasayan insaar var, ev arkadasi gibi takilanlari da burada gordum zaten.
Disarda yedikleri yemekler kimin cebinden cikiyormuş, kim kac kere ödemiş onun çetelesini tutup dert eden kadin okumustum ben burada ve bunlar kari koca yani evliler...
Bazilari aile degil sadece ortak
Eşim asla emanet mal almaz, kendi kardeslerinden dahi almaz, bizden isteyene de vermeyiz. Cimri miyiz ne... :) Gerci esim hayor diyemeyip topu bana atiyor ve ben guzel bir hayir diyorum
Komik Mesajlar değil mi allah aşkına ya yapılanlar ticaret mi evlilik mi belirsiz nasıl adamlarla aynı yatakta uyuyorlar sürekli düşünüyorlardır ben böyle olsam hemen hastalanır ölür giderim. Güneydoğuya geldik işi bıraktım çalışmıyorum. Kocam bana nişanlıyken maaş kartının ek kartını çıkarttı o zaman tabi kullanmadım . Evlendikten Sonra kullanmaya başladım . Şimdi evin tüm ekonomisi bende mis gibi yönetiyorum mobil bankacılık ikimizde de var . Tüm ödemeleri yapıyorum bir kere eşimden para istemedim o bana sorar şunu harcasam bütçeye uyar mı diye . Buna erişemeyenler de işte böyle sadece yorum yaparlar onu gördümCalisip calismamakla alakasi yok. Kendi adima konusayim calismiyorum, calisiyorken elime gecen paraya hicbir zaman "benim" demedim bizimdi hep. Eşimden bagimsiz olarak elime toplu para gectiginde de o paraya "benim" demedim. Esimin satin almadigi bir evim de var ama o benim icin bizim evimiz ve söz hakki veririm bu konuda.
Esim de bu zamana kadar bana bir kez olsun para lafi yapmis veya şu mal benimdir karisamazsin demiş insan degildir. Evlilige bakiş acisiyla alakali.
Biz birbirimizi elin oglu, elin kizi olarak gorseydik "sen kimsin benim malim, benim kardesim" derdik.
Bu arada araba vermemek aileyi yok saymak degil, arabayi cok zorunlu bir ihtiyac yokken ikide bir isteyip almak bi de kaza yapmak ki ilk kez olan bisey de degilmiş. Hoş degil
Öf bu görümceler. Bızde 7 aylık evlıyız 5 ayımızda araba aldık ama butun altınlarımı sattık bıtane ford aldık su fıestalar varya araclardan pek anlamam ama boyle kıçı toplu 2016 modelı hem 2 kısıyız ideal vs diye aldık. esım arabaya bebek gıbı bakıyor surerken bıle junharca degılde sakın sakın kullanır vs ama ilk arabamız ve ıkımızde sankı bebekmıs gıbı davranıyoruz aracaMağleseff zararı karşılamaz onda o akıl incelik felan yok bizim araba zaten rezil durumdada . Zaten yeni araba istiyorduk eşimle ama benim almama sebebim ablası . O yüzden istemiyordum
Ahahahah ne güzel yazmıssın kuzum yaÖf bu görümceler. Bızde 7 aylık evlıyız 5 ayımızda araba aldık ama butun altınlarımı sattık bıtane ford aldık su fıestalar varya araclardan pek anlamam ama boyle kıçı toplu 2016 modelı hem 2 kısıyız ideal vs diye aldık. esım arabaya bebek gıbı bakıyor surerken bıle junharca degılde sakın sakın kullanır vs ama ilk arabamız ve ıkımızde sankı bebekmıs gıbı davranıyoruz aracagorumcem lernde nıssan cipleri var esı ona onu kullandırmıyor yenı almıslarda kıyamıyormus evlendıkten sonra 5. Arabaları her ay araba degsıtıyorlar model yukseltıyolar nerdeyse. Esı görumceme Kendı arabalrını kullandırmıyor ehlıyetıde yenı aldı vurur vs dıye korkuyo. Ama gel gorkı bızım aracımız ve ılk aracımız Esıme dıyokı abı bana bıgun sızın arabayla bıkac tur attırda surmetı unutmayım dıyo esımde bısey dıyemıyor valla leadeynaya sor araba onun dıyo gulerej. Oda bana dıyo hadı gel senle surelım ıkımızde unuturuz sonra dıyo ben ne dıyım kadına mecburen olur al sur tabı dıyorum ama ıcım ıcımı yıyor. Kendı arabalarını kocası kullandırmıyor dıye bızım arabayla ogrenıyor surmeyi. Sonra alıskanlık ettı her aksam arabayabsurmeye gıdelim dşye tutturuyor sımdı kvnın yanına zıyarete gıtmısuz oda orda herkes orda mılletın ıcınde bıseyde dıyemıyorum kı tek kalsakta bısey dıyemm cunku gorumxem normalde cok iyisir bana karsı sadece su arabamıza olan merakı benı olduruyor. Bıgunde ben calla benım suresım yok dedım,bşgunde masus arabada bısey olmadıgı halde sankı biley olmus gıbı esıme dedımkı"ayy arabanın burasına nolmus hayatım heralse hor kullanıyon poncık arabamızı dedım" esımde bıseyı yokkı falan dedı ama sırf görumcem anlasın araba yenı bız kıyamıyoksn sen surmeyı ogrenıyorsun demek ıstedıgımı.ınsan anlar ve dusunur yanı. normalde bı 2 cıktılar surmeye hıcbısey demedım ama sonra laf arasında abla sızıbkını nıye hıc kullanmıyosun kocaman cip falan dedım. Yok anam yok o manuel ya hem zor hemde yenı dıye x abın bana kuşlandırmıyor kıyamıyoruz ama sızın araba tam bayanlar ıcun ıdeal surmesu cok zevklı falan dedı. Guldum ama sınırde oldum yanı kendılerunkıne kıyamıyor bızımkıne hor davranıyolar halada bırkac eksıgını vs oduyoruz aracın ıcıme batıyor. Allahtan uzaktayozda sımdı bızden baska bınen yık ama sızınkı daha vahım. Sende arabayı sahıplen bıraz odemesını sız uapıyorsunz ya da gorumcene karaı tavır alda arabayı ıstemeye utansın artık
Sendenim bende canım . Çalışıyorum devam ediyorum ama hesabımız bir ortak aile olmak bu aslında herşeyini paylaşmak bazıları sanki sadece ev arkadaşı vs gibi davranıyo benim param onun parası gibiKomik Mesajlar değil mi allah aşkına ya yapılanlar ticaret mi evlilik mi belirsiz nasıl adamlarla aynı yatakta uyuyorlar sürekli düşünüyorlardır ben böyle olsam hemen hastalanır ölür giderim. Güneydoğuya geldik işi bıraktım çalışmıyorum. Kocam bana nişanlıyken maaş kartının ek kartını çıkarttı o zaman tabi kullanmadım . Evlendikten Sonra kullanmaya başladım . Şimdi evin tüm ekonomisi bende mis gibi yönetiyorum mobil bankacılık ikimizde de var . Tüm ödemeleri yapıyorum bir kere eşimden para istemedim o bana sorar şunu harcasam bütçeye uyar mı diye . Buna erişemeyenler de işte böyle sadece yorum yaparlar onu gördüm
Ay bence sen konuyu kapattır valla sinir oldukSendenim bende canım . Çalışıyorum devam ediyorum ama hesabımız bir ortak aile olmak bu aslında herşeyini paylaşmak bazıları sanki sadece ev arkadaşı vs gibi davranıyo benim param onun parası gibi
ha senınde aracın var. O abısıninkini isriyorsa demekkı abım evlendı artık ayrı bı ailesi var olarak gormuıyorda hala aybı ailen kopamamıs gibi ale kardes arasında bunnmu lafı olcak gibisnden goruyor olması grreken bu tabıde. Anlamıssındır sen benıhaka aynı ev ıcındeymıs gibi davranıyor bu guzel bısey aslında sızı benımsemıs ve ayırmamıs esyalsrıda ayırmıyor da ıste kendı aracı vs degıl soncta emanet oldugunun farkında olmasıda lazım. kaza yapması falan kotu olmusAhahahah ne güzel yazmıssın kuzum yasahiplenmek evet haklısında benim kendi aracım olduğundan çoğu zaman benimde haberim olmuyo aldığını
Sorduğum soruya sakince(!) cevap vermenden belli gerçek düşüncen.Senin benim yoksa neden arabanın senin üzerine yapıldığını vurgularsın ki? İnce ince her şeyi hesaplamışsın , gerçekten de çalışıp para kazandığın takdirde senin paran benim param yapacak birine benzemiyorsun.İnandım açıklamana , teşekkürler.Ne alakası var ben zaten çalışıyordum sonra bıraktım ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz sadece ama boş tabiki. Ayrıcada sevgiliydik çalışırken kendime 41 bin tl vererek eşimde nişanlıyken ev aldı . Ne oldu biliyor musunuz evlendikten sonra 1 sene benim arabama bindik eşimle birlikte . Adam arabama bindi diye incilerim dökülmedi kıskanmadım sakınmadım. Sonra o arabayı geçen Ekim’de sattık eşim afrinden kazandığı tazminattan ve biraz düğün altınlarımızdan ekledi arabayı yüksellettik ve araba yine benim üzerime oldu . Ekonomi topiklerinde takılıyorum mesajlarımı okursanız orada da bu hikayeyi anlattım boş boş konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyin çünkü insanların hayatından ne olduğunu bilmeden alıntı yapmayın!!!!!!!
İnan inanma sen İnan diye yazmadım zatenSorduğum soruya sakince(!) cevap vermenden belli gerçek düşüncen.Senin benim yoksa neden arabanın senin üzerine yapıldığını vurgularsın ki? İnce ince her şeyi hesaplamışsın , gerçekten de çalışıp para kazandığın takdirde senin paran benim param yapacak birine benzemiyorsun.İnandım açıklamana , teşekkürler.
Nasıl kapatıldığını bilsem kapattırıcamAy bence sen konuyu kapattır valla sinir olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?