- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Ooouu sendekide kötüymüş canım ne deyim nerden baksan zor ben seni çok anlıyorumBu araba konusu yüzünden bugün akşam üzeri küçük bir kriz bizim evde de yaşandı.Yeterince toleranslı bir insan olmama rağmen,enayi yerine konmaya tahammülüm yok.Benim dışımdaki insanlara,hayır demeyi bilmeyen bir eşim var benim de.Biz de durum daha fena.Milletin kendi arabası evinin önünde dururken,bizimkini kullanmaya kalkıyor ve eşim buna birşey diyemiyor.Ben de bugün kayış koptu tabiki.
Ben sizin bizimle paylastiklariniz kadarına vakifim ve açıkçası buradan gördüğüm sizin kendi arabanizda bile söz hakkinizin olmadığı .Bu yüzden çok da canınızı sikmayin ,nasılsa kimsenin taktiği da yokAhahahha evet beni arabadan indirip anasıgile gitmiş geri geldi eve hazırlan dışarıya çocukları görmeye gidelim dedi.
Bi
rincisi eşim öyle bişey demedi ikincisi çıkarmadımı ne biliyosunuz onun için tartışmadımı ne biliyosunuz
Anemnezcim arkadaş,forumda yeni olabilir henüz kiminle dans ettiğini öğrenememiş.Sizin arabasini düzenli olarak ablasına vermesinden duyduğunuz hoşnutsuzluga rağmen gene gidip veriyorsa bu zaten "sana soracak değilim" demektir.Ben size zaten sordum "in arabadan " diyerek sizi kendi arabanizdan indirdi mi gerçekten diye....siz de başka bir üyenin aynı konudaki sorusuna şu yanıtı vermissiniz ;
Ben sizin bizimle paylastiklariniz kadarına vakifim ve açıkçası buradan gördüğüm sizin kendi arabanizda bile söz hakkinizin olmadığı .Bu yüzden çok da canınızı sikmayin ,nasılsa kimsenin taktiği da yok
Yok canim ya ne Kolomboyum ne hafiyeyim kendisi olayın akışını açık açık yazmış zaten...adam beni kendi arabamdan o cümle ile indirecek ,altında benim arabam anasina gidicek ben de buna rağmen onun ablasının carpa carpa kullandığı arabasının hasarı ne kadardır dusunucem !! İsterlerse abla kardeş ışıklarda su satıp odesinler bana ne ki yani !?Anemnezcim arkadaş,forumda yeni olabilir henüz kiminle dans ettiğini öğrenememiş.
Yoksa Forumun Komiser Kolombosu'na böyle bir cevap vermezdi.
Vallaha öyle çirkin kırık bi şekilde . Ablası ben karşılayım bile dediğini aanmıyorum zaten şuan bu konu yüzünden yine tartıştık . Başıma ağrılar giriyo
hahahhahaha cam silsinlerYok canim ya ne Kolomboyum ne hafiyeyim kendisi olayın akışını açık açık yazmış zaten...adam beni kendi arabamdan o cümle ile indirecek ,altında benim arabam anasina gidicek ben de buna rağmen onun ablasının carpa carpa kullandığı arabasının hasarı ne kadardır dusunucem !! İsterlerse abla kardeş ışıklarda su satıp odesinler bana ne ki yani !?
O zaman usulünce siz söyleyin. Birkaç kere ödeyince artık istemez zaten.Mağleseff zararı karşılamaz onda o akıl incelik felan yok bizim araba zaten rezil durumdada . Zaten yeni araba istiyorduk eşimle ama benim almama sebebim ablası . O yüzden istemiyordum
Sagol canım abladınız beniAlışverişe gidecek adam bir zahmet taksi tutsun.
Acil durum varsa ben götürürüm. Arabanın emaneti mi olur yahu? Ufacık çiziğe kaç para istiyorlar haberi var mıymış o ablanın? Pişkinliğe bak bir de mesaj atıyor. Valla haklısın konu sahibi.
Arabayı satarken hasara göre değeri düşecek bu aracın. Hasari tamir ettirmekle bitmiyor.Aa lütfen ama bizim sigortamız ne güne duruyo zaten hemen polis felan çağrılmış onda o incelik yok eşim bugün pazar diye ulaşamadı tabiki siğortadeli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?