Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

Tek arabanız olsun bence, zaten çift arabaya çok gerek yok sanırım ablası kullandığına göre sürekli.
Ben olsam görümcemin yanında sigortanın kazadan dolayı seneye daha pahalı olacağını söylerdim. Öderse amenna ödemezse eşime “bak kullandı kullandı kendi hatasını bile telafi etmedi.” diye başına kakardım.

Bu araba konusu yüzünden bugün akşam üzeri küçük bir kriz bizim evde de yaşandı.Yeterince toleranslı bir insan olmama rağmen,enayi yerine konmaya tahammülüm yok.Benim dışımdaki insanlara,hayır demeyi bilmeyen bir eşim var benim de.Biz de durum daha fena.Milletin kendi arabası evinin önünde dururken,bizimkini kullanmaya kalkıyor ve eşim buna birşey diyemiyor.Ben de bugün kayış koptu tabiki.

Ooouu sendekide kötüymüş canım ne deyim nerden baksan zor ben seni çok anlıyorum

Çok haklısınız , ancak eşinize " acizsin " demeniz yanlış.

Daha doğru bir yol deneyin.

Sizin arabasini düzenli olarak ablasına vermesinden duyduğunuz hoşnutsuzluga rağmen gene gidip veriyorsa bu zaten "sana soracak değilim" demektir.Ben size zaten sordum "in arabadan " diyerek sizi kendi arabanizdan indirdi mi gerçekten diye....siz de başka bir üyenin aynı konudaki sorusuna şu yanıtı vermissiniz ;
Ahahahha evet beni arabadan indirip anasıgile gitmiş geri geldi eve hazırlan dışarıya çocukları görmeye gidelim dedi.
Ben sizin bizimle paylastiklariniz kadarına vakifim ve açıkçası buradan gördüğüm sizin kendi arabanizda bile söz hakkinizin olmadığı .Bu yüzden çok da canınızı sikmayin ,nasılsa kimsenin taktiği da yok
Bi

rincisi eşim öyle bişey demedi ikincisi çıkarmadımı ne biliyosunuz onun için tartışmadımı ne biliyosunuz

Anemnezcim arkadaş,forumda yeni olabilir henüz kiminle dans ettiğini öğrenememiş.
Yoksa Forumun Komiser Kolombosu'na böyle bir cevap vermezdi.

Anemnezcim arkadaş,forumda yeni olabilir henüz kiminle dans ettiğini öğrenememiş.
Yoksa Forumun Komiser Kolombosu'na böyle bir cevap vermezdi.
Yok canim ya ne Kolomboyum ne hafiyeyim kendisi olayın akışını açık açık yazmış zaten...adam beni kendi arabamdan o cümle ile indirecek ,altında benim arabam anasina gidicek ben de buna rağmen onun ablasının carpa carpa kullandığı arabasının hasarı ne kadardır dusunucem !! İsterlerse abla kardeş ışıklarda su satıp odesinler bana ne ki yani !?

Resmi nikahlıyım dûğün olmadı ama ben acil bi durum olmadıkça eşimden arabasını isteyemiyorum canım o nasil bi rahatlik ?
Bende ablayım ama evli kardesimden surekli arabalarini isteyemem çekinirim belki bi planları vardır onlar aile sonuçta. Ha acil bi durum olur o zaman istenir ya da sürekli olmamak şartıyla o an lazım degilse ailecek gezeceksek isteyebilirim o da kırk yılda bir olur.

Vallaha öyle çirkin kırık bi şekilde . Ablası ben karşılayım bile dediğini aanmıyorum zaten şuan bu konu yüzünden yine tartıştık . Başıma ağrılar giriyo
hahahhahaha cam silsinler

Alışverişe gidecek adam bir zahmet taksi tutsun.
Acil durum varsa ben götürürüm. Arabanın emaneti mi olur yahu? Ufacık çiziğe kaç para istiyorlar haberi var mıymış o ablanın? Pişkinliğe bak bir de mesaj atıyor. Valla haklısın konu sahibi.

Mağleseff zararı karşılamaz onda o akıl incelik felan yok bizim araba zaten rezil durumdada . Zaten yeni araba istiyorduk eşimle ama benim almama sebebim ablası . O yüzden istemiyordum
O zaman usulünce siz söyleyin. Birkaç kere ödeyince artık istemez zaten.

Sagol canım abladınız beni en azından derdimi sıkıntımı söyledim zaten konuyuda eşimle bi şekilde açığa çıkardık kapattık

Diğer kişinin sürekli arabayı istemesi ayrı bir saçmalık ama araba için eşim bana acizsin diyecek varya o arabayı önce duvara toslar, geriye kalan her sağlam parçasını balyozla paramparça eder, sonra al arabanı hayrını gör, benden sonrada arabanla evlen derdim :/

Zaten arabayı ben karşılayım yaptırım demiş hüya yada eşimle tartıştımızdan eşim bunu dedi oda onu artık düşünsün bi zahmet ki yaptırrımda dedi dedi onun dışında olası bi durumda araba alınacak zaten eşimle istiyoduk ve kesinlikle bidaha bu şekilde rahat bi şekilde aracımızı alamıycanı eşim söyledi bende yüzsüzlük bu sen öyle sanıyosun dedimde bende yüzsüzleşirim ozaman dedi

Bu kadar tartışmaya ne gerek var arabayı almasını biliyorsa zararı da karşılayacak ablası gerekirse eşiniz de bunu ablasının yüzüne söyleyecek. Ayrıca ben eşinizin ablası olsam bir daha araba maraba isteyemezdim heralde.

Epeyce yorum yazılmış tabiki kardeş candır ciğerdir maddi konuların lafı olmaz ancak burda artık araba istemenin deyim yerindeyse suyunu çıkaran bir abla var. Hani küçük çocuğu olur , hava soğuk olur yada acil bir durum olur yada ara sıra ister , insan o zaman sorun çıkarmaz. Ama sürekli arabayı istiyor ve birkaç kez kaza yapmış sanırım, bu noktadan sonra bu kardeşlik değil de insan kullanmak oluyor bana göre .

Üstelik ben araba vermeye kesinlikle karşıyım, eşim bazen yakın arkadaşlarına ödünç verse gözüme uyku girmiyor, allah korusun ölümlü bir kaza falan olur da mal sahibi olduğumuz için dahil oluruz diye, hem maddi hem vicdanen cok zor bir durum. Tabiki arkadaşla kardeş bir değil ancak yine de araba vermek çok büyük sorumluluk. Valla parasında da değilim gidip onun adına araba kiralarım parasını da veririm ama benim arabamı almasın kimse.

Abla kardes yakınsa zaten o kazadan sonra abla ödemeyi teklif eder, ama bu durumda öyle bir şey yok.

İnsan bazen arabayı satmak yada degistirmek istiyor, üç kuruşu zor denkleştirirken tam bu zamanlarda bir de ablası kaza yapıp arabanın değeri düştüyse yada satmak zorlaşacak şekilde bir zarar verildiyse arabaya konu sahibi kızmakta haklı bence.
Birde hani kırk yılda bir ödünç alır araba onda da kazar yapar ablası , yine soru olmaz isterse perte çıksın insanlık hali deriz. Ama burda artık arabaya ortakmış gibi davranan bir kardeş var. Hem kendi arabası kaza yapınca konu sahibinin arabasını almış eşi, yine mağdur olan o yani.
Siz eşinizle kavga falan etmeyin, ne deseniz anlamayacak zaten. Arabanızla sürekli plan yapın eşinize arabanızı vermeyin ki kendi arabasız kalıp ablası istediğinde kendi vermek istemesin.

Aa lütfen ama bizim sigortamız ne güne duruyo zaten hemen polis felan çağrılmış onda o incelik yok eşim bugün pazar diye ulaşamadı tabiki siğorta deli oluyorum
Arabayı satarken hasara göre değeri düşecek bu aracın. Hasari tamir ettirmekle bitmiyor.

Emanet araç nedir ya. Sürünerek giderim daha iyidir.

Kar altında 1 buçuk saat elimde valizimle hic bilmediğim yerlerde dolaştım da ,kimseye gel beni al demedim. Demem.

Kimsenin arabasını almak istemem , hiç de almadım.Benim arabamı da düzgün kullanmadığını bildiğim kişilere de vermem.Böyle tipler kendi arabası olunca müzeye koyacak tipler olur zaten genelde de.Başkasının arabasını hor kullanırlar.Uzun lafın kısası aile içinde para lafı olmaz ama işin içinde kötü niyet ve insan kullanmak varsa aile de olsa bir dur demek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…