Aa lütfen ama bizim sigortamız ne güne duruyo zaten hemen polis felan çağrılmış onda o incelik yok eşim bugün pazar diye ulaşamadı tabiki siğortaPeki arabanın hasarını kim ödeyecek ?
Mağleseff zararı karşılamaz onda o akıl incelik felan yok bizim araba zaten rezil durumdada . Zaten yeni araba istiyorduk eşimle ama benim almama sebebim ablası . O yüzden istemiyordumSonuna kadar haklisin bir degil iki degil ablasinin biraz utanmasi lazim istemeye, amma yüzsüz arsiz insanlar var. Zarari karsiliyor mu bari? Zarari karsilasa bile arabanin degerini düşürüyor o ayri mesele.
Ben olsam arabayi satarim.
Bir sonraki sigortalatmanızda daha fazla sigorta parası ödeyeceksiniz bildiğim kadarıyla. Sinirlenmekte de haklısınız arabanızın değeri düşüyor her kazada.Aa lütfen ama bizim sigortamız ne güne duruyo zaten hemen polis felan çağrılmış onda o incelik yok eşim bugün pazar diye ulaşamadı tabiki siğortadeli oluyorum
Haklısınızda olmassa olmaz bizde iki araba ben zaten baba evimden arabamı almıştım iş yerim uzak aynı şeklide eşiminkide mağlesefKendi arabanızı satın,evinizde tek araba olsun.iki tane araba masraf demek vergi,yakıt parası.bir de herkesin gözüne de çarpıyor,başı sıkışan size koşuyor
Kendi arabası diye birşey var mı ya onlar bir aile para ortakİyi de benim anlamadığım sizin zaten kendi arabanız varmış. Yani kardeşine eşiniz kendi arabasını veriyor burda sizin gündelik hayatınızı sıkıntıya sokan bir durum yok ki neden o kadar sinirden titreyecek duruma geldiğinizi gerçekten anlamadım. Eşiniz arabasıyla kendisi ilgilenmiyor mu benzini, bakımı vs kendisine ait değil mi? Herkes kendi arabasıyla ilgilensin işte. Dayım bizim arabamızla kaza yapmıştı annem söylediğinde babamın ilk tepkisi kardeşin iyi mi bir şeyi var mı diye sormak olmuştu, ben sizi biraz maddiyatçı buldum. Tabi ki sürekli alınması hoş değil ama sizin tavrınız da hoş değil. Kaza bu sonuçta
Kendi arabası diye birşey var mı ya onlar bir aile para ortak
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. Ablama arabami verdim diye bik bik otecek adam bi zahmet olmayiversin. Ha bir kaza durumunda masrafi karsilamasini isterdim ablamdan ben uygun bir dille tabiki.Ablama abime arabamı vermeme kızacak koca kendini kapının önünde bulur. Hiç toleransım yok aile konusunda. İyi ki eşiniz benim gibi biri değil.
Herkesin kendi maaşı var tamam da diyelim ki evde yemek pişecek 2 soğan lazım birisini adamın parası ile diğerini kadının parası ile mi alıp yemek yapıyorlar yani . Adam param yok et alamam dese kim alacak mesela ?Para ortak ama herkesin kendine ait bir maaşı ve kendine ait arabası var değil mi?
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. Ablama arabami verdim diye bik bik otecek adam bi zahmet olmayiversin. Ha bir kaza durumunda masrafi karsilamasini isterdim ablamdan ben uygun bir dille tabiki.
Arabanin degeri dusmus falan o an onemsemezdim ama. Mala gelsin cana gelmesin yani.
Ama zaten konu sahibinin hali hazirda kendi arabasi varmis. Bu kadar sinirden titreyecek ne var ki canim? Can sagligi olsun gerisi cok mu onemli? Mal mulk sagliktan huzurdan onemli mi?Herkesin kendi maaşı var tamam da diyelim ki evde yemek pişecek 2 soğan lazım birisini adamın parası ile diğerini kadının parası ile mi alıp yemek yapıyorlar yani . Adam param yok et alamam dese kim alacak mesela ?
Aynen oyle. Dogru diyorsunKasko ne güne duruyor? Hasarsızlığı bozulacak diye niye ablamı zora sokayım? Canı sağolsun onların, mal yerine gelir, para kazanılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?