- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ne gibi deliller.Nafaka olabilir ama ev zor. Çekişmeli açıp elinizde olan delilleri beyan etmeniz gerekir.
Nedir bu sorunlar ?Bosanilmak icin evlenilmez ..
6 yil sonra hamile kaldim .
Hamileligimden bu yana Iyi olmadik sorunlar cikti ailevi sorunlar bende artik dayanamiyorum..
Esimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.Ev sayınıza bağlı, bir sürü eviniz varsa talep edersiniz. 1 tane ev var o da benim olsun diyorsanız, eşiniz vermediği sürece oluru yok.
Kayın babanda ha oğlumdan ayrıl sana ev vereyim diyecek eşinin üzerindeyse talep edersin değil se edemezsinEsimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.
Ne gibi deliller.
O evler esimin babasinin uzerine AMA .Kayinbabanizin evi var ama siz esinizle evlisiniz. Arti kayinbabaniz o evleri esinize verse bile uzerinden hak talep edemezsiniz
Evler aslinda esinize mi ait?O evler esimin babasinin uzerine AMA .
Miras ortak mallara girmiyor diye biliyorum. Evler eşinizin üzerine geçtikten sonra ev fiyatı kadar para talep edersiniz. Henüz geçmemiş, geçeceği varsayılan mal için yüksek miktarlar verilmez, o an ki gelir durumu göze alınır. Boşanmayı dile getirirseniz üzerine almaz zaten.Esimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.
Eşinizin şahsi malı olması gerekir.O evler esimin babasinin uzerine AMA .
Cana kast, aldatma disinda Hersey var.Hakaret, cana kast, aldatma, tehdid,psikolojik veya normal şiddet vs. Gibi.
Şahitler deliller incelenir. Aylarca sürer bu. Öyle iki günde alamazsınız.
Cana kast, aldatma disinda Hersey var.
EvetEvler aslinda esinize mi ait?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?