- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Esinizin evlendikten sonra kendi kazandiklarinin yarisi sizin olur, kayinpederinizin esinizin uzerine yaptigi hicbir evi alamazsiniz. Alabilmeniz icin karsilikli anlasmaniz gerekir cunku o evler karsiliksiz kazandirmadir ve kanunen uzerlerinde hicbir hakkiniz yok. Bunu kayinpederinizin hayatta oldugunu varsayarak soyledim. Vefat ettigi icin esinize gecse yine alamazsiniz zatenEsimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.
Esimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.
Elimde izler var o zamana ait olabilirmi..o zaman darp raporu almak aklima gelmemisti.Kanıtlarınız varsa koruyun onları.
Darp raporu vs. Çok önemli.
Ne zaman evleri aldi?evliliginiz suresinde aldi da sizden kacirmak icin kpe verdiyse haklisiniz. Dava acarsiniz ama yillar surer sonuclanmasi. Ancak evler siz evlenmeden once alindiysa hak iddia edemezsiniz
Esim o evleri yapti AMA babasinin uzerine gecirdi.. o yuzden talep etmek istiyoru.Esinizin evlendikten sonra kendi kazandiklarinin yarisi sizin olur, kayinpederinizin esinizin uzerine yaptigi hicbir evi alamazsiniz. Alabilmeniz icin karsilikli anlasmaniz gerekir cunku o evler karsiliksiz kazandirmadir ve kanunen uzerlerinde hicbir hakkiniz yok. Bunu kayinpederinizin hayatta oldugunu varsayarak soyledim. Vefat ettigi icin esinize gecse yine alamazsiniz zaten
Neden ilk mesajinizda ayrintilariyla duzgunce anlatmiyorsunuz da soru cevap gidiyoruz? Allah rizasi icin duzenleyin mesajinizi da insanlar dogru sekilde akil versinlerEsim o evleri yapti AMA babasinin uzerine gecirdi.. o yuzden talep etmek istiyoru.
Ev derdimdeyim cunku bosandiktan sonra ailemle Kalmak istemiyorum. Cocugumdq olacakMerak ettim 6 aylık hamilesin ne tür sorununuz var eşin belliki bıktırmış hamile halinle boşanıp ev derdindesin...
Şiddet gibi birşeymi var ?
Esim o evleri yapti AMA babasinin uzerine gecirdi.. o yuzden talep etmek istiyoru.
Elimde izler var o zamana ait olabilirmi..o zaman darp raporu almak aklima gelmemisti.
Sana şiddet uygulamış birkez affetmişsin üstüne yine pişman duyacağı şeyler yapmış iyice süründürseydinde adam olsaydı kaynananla paylaşsan bu durumu hamişmişsin eğer şiddeti bıraktıysa düzeldiyse sadece laf dalaşı yapıyorsanız aile pskiyatrisine gitmeyi denesenizEv derdimdeyim cunku bosandiktan sonra ailemle Kalmak istemiyorum. Cocugumdq olacakhamile kaldigimdan bu yana anlasamadik siddette oldu. Birbirimizi affettik.. AMA piskolojik siddet basladi.
Bana sorulana cevab veriyorum.. Eşim biz evlenmeden once calisip 5 tane ev almis . Babasinin uzerine yapmis o zmanlar..Neden ilk mesajinizda ayrintilariyla duzgunce anlatmiyorsunuz da soru cevap gidiyoruz? Allah rizasi icin duzenleyin mesajinizi da insanlar dogru sekilde akil versinler
Siz evlenmeden once aldiysa zaten sizin hakkiniz yok o evler uzerinde. Evliliginiz suresince edinilen mallar ortaktir.Bana sorulana cevab veriyorum.. Eşim biz evlenmeden once calisip 5 tane ev almis . Babasinin uzerine yapmis o zmanlar..
Silinemez zaten delik var .. yardimci oldugunuz icin tesekkurler.Darp izleri vücudunuzdan silinmeden gidin. Detaylı şekilde anlatın olayı. Nasıl yaptığını. Hastaneye gittiğinizde, vücudunuzda darp edilen yerleri ayrıntılı bir şekilde atlamadan anlatın.Doktorun tüm detayları rapora geçmesini sağlayın.Eğer hastaneye gidemiyorsan, vücudundaki tüm darp izlerini fotoğraflayıp kanıt niteliğinde saklayalirsiniz.
İyi de bunda sizin hakkınız yok kiBana sorulana cevab veriyorum.. Eşim biz evlenmeden once calisip 5 tane ev almis . Babasinin uzerine yapmis o zmanlar..
Evet affettik birbirimizi AMA olmuyor gidisati Yok bu evliligin .cok kirdik birbirimizi .. cocugumu dusunmem lazim.. ona Iyi bir hayat sunmak istiyorum AMA onsuz.Sana şiddet uygulamış birkez affetmişsin üstüne yine pişman duyacağı şeyler yapmış iyice süründürseydinde adam olsaydı kaynananla paylaşsan bu durumu hamişmişsin eğer şiddeti bıraktıysa düzeldiyse sadece laf dalaşı yapıyorsanız aile pskiyatrisine gitmeyi deneseniz
Bana sorulana cevab veriyorum.. Eşim biz evlenmeden once calisip 5 tane ev almis . Babasinin uzerine yapmis o zmanlar..
Esimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.
Bebek babasını görmeli ondan ayıramazsınız gerektiği zaman mahkemece bir gün belirlenir bebeğini görür...Evet affettik birbirimizi AMA olmuyor gidisati Yok bu evliligin .cok kirdik birbirimizi .. cocugumu dusunmem lazim.. ona Iyi bir hayat sunmak istiyorum AMA onsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?