Acil bakin

Esimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.
Esinizin evlendikten sonra kendi kazandiklarinin yarisi sizin olur, kayinpederinizin esinizin uzerine yaptigi hicbir evi alamazsiniz. Alabilmeniz icin karsilikli anlasmaniz gerekir cunku o evler karsiliksiz kazandirmadir ve kanunen uzerlerinde hicbir hakkiniz yok. Bunu kayinpederinizin hayatta oldugunu varsayarak soyledim. Vefat ettigi icin esinize gecse yine alamazsiniz zaten

Esimde degilde kayinbabamin esimin uzerine gececek 5 dairesi var..o yuzden ev talebimde bulunmak istiyorum.

onların birinde bile hakkınız yok talep edemezsiniz
ancak nafaka veya tazminat olabilir ya da kendi evliliğinizde mallarınız varsa onları paylaşırsınız

Esim o evleri yapti AMA babasinin uzerine gecirdi.. o yuzden talep etmek istiyoru.

Esim o evleri yapti AMA babasinin uzerine gecirdi.. o yuzden talep etmek istiyoru.
Neden ilk mesajinizda ayrintilariyla duzgunce anlatmiyorsunuz da soru cevap gidiyoruz? Allah rizasi icin duzenleyin mesajinizi da insanlar dogru sekilde akil versinler

Merak ettim 6 aylık hamilesin ne tür sorununuz var eşin belliki bıktırmış hamile halinle boşanıp ev derdindesin...

Şiddet gibi birşeymi var ?
Ev derdimdeyim cunku bosandiktan sonra ailemle Kalmak istemiyorum. Cocugumdq olacak hamile kaldigimdan bu yana anlasamadik siddette oldu. Birbirimizi affettik.. AMA piskolojik siddet basladi.

Elimde izler var o zamana ait olabilirmi..o zaman darp raporu almak aklima gelmemisti.

Darp izleri vücudunuzdan silinmeden gidin. Detaylı şekilde anlatın olayı. Nasıl yaptığını. Hastaneye gittiğinizde, vücudunuzda darp edilen yerleri ayrıntılı bir şekilde atlamadan anlatın.Doktorun tüm detayları rapora geçmesini sağlayın.Eğer hastaneye gidemiyorsan, vücudundaki tüm darp izlerini fotoğraflayıp kanıt niteliğinde saklayalirsiniz.

Ev derdimdeyim cunku bosandiktan sonra ailemle Kalmak istemiyorum. Cocugumdq olacak hamile kaldigimdan bu yana anlasamadik siddette oldu. Birbirimizi affettik.. AMA piskolojik siddet basladi.
Sana şiddet uygulamış birkez affetmişsin üstüne yine pişman duyacağı şeyler yapmış iyice süründürseydinde adam olsaydı kaynananla paylaşsan bu durumu hamişmişsin eğer şiddeti bıraktıysa düzeldiyse sadece laf dalaşı yapıyorsanız aile pskiyatrisine gitmeyi deneseniz

Neden ilk mesajinizda ayrintilariyla duzgunce anlatmiyorsunuz da soru cevap gidiyoruz? Allah rizasi icin duzenleyin mesajinizi da insanlar dogru sekilde akil versinler
Bana sorulana cevab veriyorum.. Eşim biz evlenmeden once calisip 5 tane ev almis . Babasinin uzerine yapmis o zmanlar..

Silinemez zaten delik var .. yardimci oldugunuz icin tesekkurler.

Belliki size değişik bir şiddet uygulamış aynı evde kalınamaz onunla eğer eşinin durumu iyiyse boşanma davası aç bir ev parası iste kendin çalışır evinin yiyeceğini felan alırsın nafakada bağlatırsın ..Tabi ailende arkanda durmalı onlarada danış

Evet affettik birbirimizi AMA olmuyor gidisati Yok bu evliligin .cok kirdik birbirimizi .. cocugumu dusunmem lazim.. ona Iyi bir hayat sunmak istiyorum AMA onsuz.

Evet affettik birbirimizi AMA olmuyor gidisati Yok bu evliligin .cok kirdik birbirimizi .. cocugumu dusunmem lazim.. ona Iyi bir hayat sunmak istiyorum AMA onsuz.
Bebek babasını görmeli ondan ayıramazsınız gerektiği zaman mahkemece bir gün belirlenir bebeğini görür...

Boşanmak istiyorsanız boşanın bunu bebeğinize yansıtmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…