acil bilgi lazım....

Resmen sinirlerim bozuldu. Çocuğun kaldığı durum tüylerimi diken diken etti. Belki de o çocuk kaçırıldı.
Allah aşkına kimlik bilginizi falan düşünmeyin I ipekben375 . O kız sizin yakınınız da olabilirdi Allah korusun.
Lütfen şikayet edin. Kimlik göstermek zorunda zaten değilsiniz. Ve lütfen bir şekilde fotoğraflayın. Yarın öbürgün kayıp ilanında vs lazım olur.

Ve inanamıyorum nasıl yanlış anlaşılma diye düşünürsünüz. Amca diye bahsediyorsa hangimiz amcamızla böyle bir tatil yaşadık tek başımıza? Normal olmadığı açık.. Varsayalım yanlış anlama oldu. Olursa olsun ne fark eder? En ufak bir ihtimal bile yeter şikayet için. Çocuk bu çocuk!

Pardon da neyinden emin olalım? Bu bizim işimiz mi?
Çocuktan bahsediyoruz ÇOCUK!
Sizin çocuğunuz, kız kardeşiniz var mı? 13 yaşlarında amcasıyla başbaşa tatile gönderir miydiniz? Tatilde yakınlaşmaları hayal edebiliyor musunuz?

Kesinlikle ya oyun parkinda benim çocuğumun gözü önünde oynaşan sevgilileri şikayet ediyorum ve gayet guzel polis gelip oyun saati ve cocuklarin olduğu yerde yapilanin yanlis olduğunu söyleyip guzelce gönderiyor böyle tipleri. Cok rahatsiz olduklarimizin kimliklerine de bakiyorlar. Polise özellikle sordum rahatsiz olduğumuz her durumda aramali miyiz diye cevap kesinlikle aramalisiniz siz ne kadar duyarli olursaniz o kadar iyi. Hele ki 12 13 yaşında kiz olacak valla kimse kusura bakmasin yedi duvele sikayet ederim. Isterse amcasi degil babasi olsun yaklaşımınin yanlis olduğunun farkina varsin.

siz o karakola gidin günde ne kadar asılsız ihbar alıyorlarmış öğrenin..
her halt için polisi arayan toplum yarın sizi de yok yere suçlu yapar. kapınıza polis dikilir. o zaman anlarsınız dediğimi.

yanında çocuk olan herkese pedofil mi diyeceğiz?

pek çok çocuk akrabasıyla bir yerlere gidiyor hanımefendi bunların hepsinin yakınlaşacağını hayal etmek sapıklıktır kusura bakmayın. çocuğun anne babası hayatını kaybetti belki velayet amcada. ne yapabiliriz?
çocukları hepinizden daha çok düşünüyorum ben siz evde oturup lak lak yaparken ben çocuklarla ilgili stklarda çalışıyorum sizden daha iyi bilirim bu işleri bana masal anlatmayın.

Ya siz konuyu düzgün okumadınız mı? Konu sahibi yanında çocuk var diye mi dert yanıyor?
Neyin kafasındasınızya.

İsterse milyon asılsız şikayet olsun. BANANE. BİZENE. Bir polis kızı olarak yazıyorum, polislerin görevi bizim emniyetimizi sağlamak! Böyle çocukları bu durumdan kurtarmak!

metroda polislerce dövülen ve hakarete uğrayan genç kıza anlatın bunu.
polislerin işi bizi korumak ama her zaman öyle olmuyor işte.

Yahu yakınlaşacağını hayal etmek nedir! Konu sahibi diyor ki kucağına oturtuyor, yüzünü ellerine alıp yakınlaşıyor, normal davranmıyor.
Daha ne lazım sizi ikna etmek için? Söyler misin?
Göz önünde tecavüz mü etsin?
Ne istiyorsunuz?

Allah aşkına sen çocuklarla ilgili hiçbir şeye çalışma. Mümkünse çocuk falan da doğurma.
Zannedersin kampta olan kendisi, ya da adam abisi, babası, bu kadar emin. Pes!

Pedofili olma ihtimali yüksek olan bir olayla "kabataştaki baş örtülü baci (velhasil siyasi bir olay bu gezi zamani patlak verdiydi degil mi?) Nasil bagsastirdiniz anlamiyorum. Birsürü insan içeride diyorsunuz ama siyasi suclardan iceride onlar farkinda misin bilmiyorum konuyu bambaska sekilde degerlendirmeye calisiyor farkli olaylara atıfda bulunuyorsunuz. Ya o saf kiz cocugu sizin yegeniniz yada çocuğunuz olsaydi? Yafa o görüntüye siz maruz kalip baska bir gun cpcugu haberlerde görüp vicdan azabi yaşasaniz? Pedofili de her ihtimal bir istismardir ve geç kalınırsa eğer ihmaldir.

metroda polislerce dövülen ve hakarete uğrayan genç kıza anlatın bunu.
polislerin işi bizi korumak ama her zaman öyle olmuyor işte.

Herkesi pedofili diye suçlamayın diye kendini parala, sonra gel polisler için genelleme yap, bir kaç örnekle polisleri küçümse.
Ama sanki günümüzde günde yüzlerce çocuk tacizi tecavüzü olmuyormuş gibi adamı masumlaştır.

Akıl, fikir inşallah..

çıkın sokağa böyle çocuk seven pek çok insan bulursunuz. size tersse beni bağlamaz ama size ters gelen her şeyi ihbar mı edeceksiniz?
ben adamı savunmuyorum sapıksa zaten allah belasını versin ama bu kapıyı açmamak lazım. herkesin çocuk sevme şekli farklı.
zamanında göster amcalara pipini devri varken bu duyarlılık neredeydi ben onu söylüyorum.
kız olunca duyarlıyız ama erkek olunca koyver gitsin..

konu yok yere ihbarsa oraya varıyor ucu. siyasi suçlardan içeride demeniz bişey ifade etmez.
herkes birbirine siyasi suç isnat etsin o zaman. ne güzel?
pedofilleri sizlerden daha iyi bilirim çalılştığım kurumlarda öyle iğrenç adamlar gördüm ki ama emin olmadan kimseyi zan altında bırakamam.

tek örnek olsa haklısın ama sana bir sürü örnek gösteririm.
ali ismailler, berkinler..

3. Kez olayı başka yere çekmeye çalışıyorsunuz.
Önce Kabataş, ardından iftiradan tutuklular, şimdi delilsiz tutuklamalar ama anlamadığınız bu siyasi bir görüş yada fikir değil.

Çocuk dediğimiz canlı yavru, korunmaya muhtaçtır.

Amcası da olsa olmasa da çocuk polisi anne-babaya haber verir.
Nasıl olsa engelleyemiyoruz diye her olaya sırt çevirmek mi gerekiyor?
Ve evet şüpheli ise amcanın hareketleri oradaki herkes zaten su anda da ona o gözle bakıyor.
Ayrıca Türkiye şartlarında yaşıyoruz.
Hangi anne/baba amcasına kız çocuğunu verip denize yollar?
Üstelik deniz kıyafeti bile Yok çocuğun.
Tayt-tshirt diye açıkladı konu sahibi..
Yapmayın Allah aşkına. Bu kadar saptırmayın konuyu.
Böyle bir şeye kim şahit ise vatandaşlık görevi bu şüpheyi bildirmektir.

Müdehale etmek için tecavüz ve tacizin yaşanması mı gerekli?
Üstelik ortada taciz de var.
En büyük tacizci ve tecavüzcü çocukların yakınları. Bu oran %75!!!
Hiç kimse, amcası da olsa, dedesi de olsa hatta babası da olsa o yaşta bir çocuğu kucağına alamaz, oturtamaz.
Gözlerinin derinine derinine bakıp öpücüklere boğamaz! Delireceğim ya!
Bu düpedüz cinsel tacizdir.
Üstelik etraf yeterince şüphelenmiş ve rahatsız olunmuş.
Şikayet için tüm zeminler hazır.
Hiç bir çocuk amcası da olsa bir aile bireyi ile çadırda yatırılamaz, tek başına bırakılamaz, denizde ıslak ıslak
bırakılmaz. Üstelik kız çocuğu ve baş başa bu neyin, kimle tatili?
Çocuk hakları var onları korumak için bunlar Anayasada sabit!

Mangal yakılmasından rahatsız olup polise şikayet ediliyor,
Sesten rahatsız olunup polise şikayet ediliyor,
İki yetişkin tatile gitse zina var diye utanmadan polise şikayet ediliyor,
Küfürde, kavgada polise şikayet ediliyor,
Ama cinsel taciz şüphesiyle kimse emin olmadan şikayet edilmemeli öyle mi?

Lütfen yetkili mercilere şikayette bulunulsun. Resmen elim ayağım boşaldı.

Bugünde oradalar mı?
Lütfen sessiz kalmayın, çocuklarımızın cesur yürekli insanlara ihtiyacı var.
Mutlaka polisle irtibata geçin genel bir kontrol yapılır.
Çocuk reşit olmadığı için, yanında da aile bireyleri yoksa müdahale ederler.

sikayette bulundum. jandarma ile iletisim icindeyiz. herkese bilgi vercegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…