- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi ipekben375
-
herkes herkesten şüphelenip birilerini şikayet etse ne olacak halimiz?
o kadın da şunlardan şunlardan şüphelendim diye birilerini gösterdi rastgele hop getirdiler emniyete. yok yere simitçi gazozcu zan altında kaldı.
şüphe uyandırıyor diye herkes birbirini şikayet edebilir mi yani?
nasıl iş bu?
gerçekten emin olursanız gidin şikayet edin ama sadece şüphe diye kimseyi ihbar etmek olmaz.
bugün şüphe sebebiye hapiste pek çok kişi tutuklu. bilmem farkında mısınız?
adam pedofil bir sapıksa rezil olsun, sürünsün ama önce emin olalım.
Kesinlikle ya oyun parkinda benim çocuğumun gözü önünde oynaşan sevgilileri şikayet ediyorum ve gayet guzel polis gelip oyun saati ve cocuklarin olduğu yerde yapilanin yanlis olduğunu söyleyip guzelce gönderiyor böyle tipleri. Cok rahatsiz olduklarimizin kimliklerine de bakiyorlar. Polise özellikle sordum rahatsiz olduğumuz her durumda aramali miyiz diye cevap kesinlikle aramalisiniz siz ne kadar duyarli olursaniz o kadar iyi. Hele ki 12 13 yaşında kiz olacak valla kimse kusura bakmasin yedi duvele sikayet ederim. Isterse amcasi degil babasi olsun yaklaşımınin yanlis olduğunun farkina varsin.Yok canım, komşumuz müziğin sesini açtı polisi ara, üst katından halı silkelediler polisi ara, arabamı çizdiler polisi ara, ama söz konusu çocuk istismarı olunca iftira olur emin olmaya çalış!
İnanamıyorum gerçekten.
Kesinlikle kapı kapı gezip anlatmalılar insanlara polis ne zaman aranır, ne zaman aranmaz diye...
şikayet etmenin usulünü...
Yok canım, komşumuz müziğin sesini açtı polisi ara, üst katından halı silkelediler polisi ara, arabamı çizdiler polisi ara, ama söz konusu çocuk istismarı olunca iftira olur emin olmaya çalış!
İnanamıyorum gerçekten.
Kesinlikle kapı kapı gezip anlatmalılar insanlara polis ne zaman aranır, ne zaman aranmaz diye...
şikayet etmenin usulünü...
Pardon da neyinden emin olalım? Bu bizim işimiz mi?
Çocuktan bahsediyoruz ÇOCUK!
Sizin çocuğunuz, kız kardeşiniz var mı? 13 yaşlarında amcasıyla başbaşa tatile gönderir miydiniz? Tatilde yakınlaşmaları hayal edebiliyor musunuz?
siz o karakola gidin günde ne kadar asılsız ihbar alıyorlarmış öğrenin..
her halt için polisi arayan toplum yarın sizi de yok yere suçlu yapar. kapınıza polis dikilir. o zaman anlarsınız dediğimi.
yanında çocuk olan herkese pedofil mi diyeceğiz?
Ya siz konuyu düzgün okumadınız mı? Konu sahibi yanında çocuk var diye mi dert yanıyor?
Neyin kafasındasınızya.
İsterse milyon asılsız şikayet olsun. BANANE. BİZENE. Bir polis kızı olarak yazıyorum, polislerin görevi bizim emniyetimizi sağlamak! Böyle çocukları bu durumdan kurtarmak!
pek çok çocuk akrabasıyla bir yerlere gidiyor hanımefendi bunların hepsinin yakınlaşacağını hayal etmek sapıklıktır kusura bakmayın. çocuğun anne babası hayatını kaybetti belki velayet amcada. ne yapabiliriz?
çocukları hepinizden daha çok düşünüyorum ben siz evde oturup lak lak yaparken ben çocuklarla ilgili stklarda çalışıyorum sizden daha iyi bilirim bu işleri bana masal anlatmayın.
Pedofili olma ihtimali yüksek olan bir olayla "kabataştaki baş örtülü baci (velhasil siyasi bir olay bu gezi zamani patlak verdiydi degil mi?) Nasil bagsastirdiniz anlamiyorum. Birsürü insan içeride diyorsunuz ama siyasi suclardan iceride onlar farkinda misin bilmiyorum konuyu bambaska sekilde degerlendirmeye calisiyor farkli olaylara atıfda bulunuyorsunuz. Ya o saf kiz cocugu sizin yegeniniz yada çocuğunuz olsaydi? Yafa o görüntüye siz maruz kalip baska bir gun cpcugu haberlerde görüp vicdan azabi yaşasaniz? Pedofili de her ihtimal bir istismardir ve geç kalınırsa eğer ihmaldir.siz o karakola gidin günde ne kadar asılsız ihbar alıyorlarmış öğrenin..
her halt için polisi arayan toplum yarın sizi de yok yere suçlu yapar. kapınıza polis dikilir. o zaman anlarsınız dediğimi.
yanında çocuk olan herkese pedofil mi diyeceğiz?
metroda polislerce dövülen ve hakarete uğrayan genç kıza anlatın bunu.
polislerin işi bizi korumak ama her zaman öyle olmuyor işte.
en mantıklısı bu bence.Şüpheleri üzerinize çekmeden polise ihbar edin polis gelip kimlik kontrolü yapsın
Bu sizin vatandaşlık göreviniz
metroda polislerce dövülen ve hakarete uğrayan genç kıza anlatın bunu.
polislerin işi bizi korumak ama her zaman öyle olmuyor işte.
Yahu yakınlaşacağını hayal etmek nedir! Konu sahibi diyor ki kucağına oturtuyor, yüzünü ellerine alıp yakınlaşıyor, normal davranmıyor.
Daha ne lazım sizi ikna etmek için? Söyler misin?
Göz önünde tecavüz mü etsin?
Ne istiyorsunuz?
Allah aşkına sen çocuklarla ilgili hiçbir şeye çalışma. Mümkünse çocuk falan da doğurma.
Zannedersin kampta olan kendisi, ya da adam abisi, babası, bu kadar emin. Pes!
Pedofili olma ihtimali yüksek olan bir olayla "kabataştaki baş örtülü baci (velhasil siyasi bir olay bu gezi zamani patlak verdiydi degil mi?) Nasil bagsastirdiniz anlamiyorum. Birsürü insan içeride diyorsunuz ama siyasi suclardan iceride onlar farkinda misin bilmiyorum konuyu bambaska sekilde degerlendirmeye calisiyor farkli olaylara atıfda bulunuyorsunuz. Ya o saf kiz cocugu sizin yegeniniz yada çocuğunuz olsaydi? Yafa o görüntüye siz maruz kalip baska bir gun cpcugu haberlerde görüp vicdan azabi yaşasaniz? Pedofili de her ihtimal bir istismardir ve geç kalınırsa eğer ihmaldir.
Herkesi pedofili diye suçlamayın diye kendini parala, sonra gel polisler için genelleme yap, bir kaç örnekle polisleri küçümse.
Ama sanki günümüzde günde yüzlerce çocuk tacizi tecavüzü olmuyormuş gibi adamı masumlaştır.
Akıl, fikir inşallah..
Bak hala ayni şeye getiriyorsun konuyu guzel kardeşim konunun ne olduğunu lutfen unutma pedofiliden Gezi olaylarina nasil geldin ya? Sabote etme konuyu rica ediyorum.tek örnek olsa haklısın ama sana bir sürü örnek gösteririm.
ali ismailler, berkinler..
tek örnek olsa haklısın ama sana bir sürü örnek gösteririm.
ali ismailler, berkinler..
biz öyle kaliteli bir toplum değiliz keşke olsak ama bu konuda kapıyı açtınız mı bir kere muhbir vatandaşlar türer herkes yok yere birbirini ihbar eder dediğim bu.
sadece erkek diye bu derdiniz aslında mesela kadın olsa bunları yapsa umrunuzda olmaz halbuki çok sayıda kadın pedofil de var. önyargılarla iş olmaz.
bişey olma konusunda amcası çıksa engelleyecek misiniz?
adam orada yapmaz gider başka zaman yapar. sapık sapıtır çünkü. eminseniz gidin diyorum ben. yoksa sadece şüphe işleri karıştırır.
her amcasının babasının kucağına oturan çocuğu polise bildirsek ülkede ebeveyn kalmaz. bikinisiz denize girme kısmını okumadım ama yazlık yerlerde onlardan da çok var kız-erkek farketmez. onları da ihbar edelim.
adama kimlik kontrolü yapıldı ve amcasıysa sorun yok diyorsun peki ya adamın o aki ruh hali ne olacak?
yok yere sapık damgası yiyecek.
sağdan soldan insanlar dik dik bakacak.
onları hiç düşünmüyorsunuz?
diyorum ya herkes yanında çocuk olan yetişkini ihbar ederse kaosu düşünün.
bugün çok sayıda insan elde delil olmadan sadece şüphe sebebiyle tutuklu. kameraya gerek yok ilgili yerin sahipleriyle iletişime geçecek o kadar.
kabataş'ta yalancı bir başörtülü bir kadın vardı beni taciz ettiler, dövdüler diye yalan söyledi de onun yüzünden çok sayıda kişiyi yok yere gözaltına aldılar sonuç fos.
yani öyle kafnıza göre kimseyi şikayet etmeyin. o hükümete yakın diye kurtuldu ama siz yalan ihbardan ceza alabilirsiniz.
koca adam küçük yaşta bir kızla ne yapıyor bilemeyiz. babası olabilir, amcası olabilir, evlatlık almış olabilir ama önce emin olmak lazım. öyle kafamıza göre şikayet etmeden önce iyice emin olmak lazım. kamp görevlilerine bildirilebilir durum. ben şüphelendim nedir sizde filan gibi.
Resmen sinirlerim bozuldu. Çocuğun kaldığı durum tüylerimi diken diken etti. Belki de o çocuk kaçırıldı.
Allah aşkına kimlik bilginizi falan düşünmeyin I ipekben375 . O kız sizin yakınınız da olabilirdi Allah korusun.
Lütfen şikayet edin. Kimlik göstermek zorunda zaten değilsiniz. Ve lütfen bir şekilde fotoğraflayın. Yarın öbürgün kayıp ilanında vs lazım olur.
Ve inanamıyorum nasıl yanlış anlaşılma diye düşünürsünüz. Amca diye bahsediyorsa hangimiz amcamızla böyle bir tatil yaşadık tek başımıza? Normal olmadığı açık.. Varsayalım yanlış anlama oldu. Olursa olsun ne fark eder? En ufak bir ihtimal bile yeter şikayet için. Çocuk bu çocuk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?