- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi ipekben375
-
biz su an tatildeyiz. bugun denizde bi adam yaklasik 35 yaslarinda, yaninda da bir tane kiz vardi... o da yaklasik 12 13 yasinda. kiza amcan hic bugune kadar yalan soyledimi sana falan derken dikkatimi cekti, goz hapsine aldim. ancak gordugum manzara normal amca kiz iliskisi degildi... adam cok sacma sapan hareketlerde bulunuyordu, yani samimi.. kizi kucağına oturtuyor, yuzunu avublarinin icine aliyor, gozlerine böyle derin derin bakıyor . huylandim.bisey desem ki adam surekli onlara bakmamdan huylandi, beni takibe basladi..ve bende korktum..
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.
bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.
allahim ne yapacagimi sasirdim.
son durum nedir???
Polisi arayın gelip gözaltına alsınlar. Ancak o zaman öğrenebilirsiniz.
Genelde kadınlar bu durumda yanılmazlar.
Bu vicdan azabıyla yaşamayın.
kabataş'ta yalancı bir başörtülü bir kadın vardı beni taciz ettiler, dövdüler diye yalan söyledi de onun yüzünden çok sayıda kişiyi yok yere gözaltına aldılar sonuç fos.
yani öyle kafnıza göre kimseyi şikayet etmeyin. o hükümete yakın diye kurtuldu ama siz yalan ihbardan ceza alabilirsiniz.
koca adam küçük yaşta bir kızla ne yapıyor bilemeyiz. babası olabilir, amcası olabilir, evlatlık almış olabilir ama önce emin olmak lazım. öyle kafamıza göre şikayet etmeden önce iyice emin olmak lazım. kamp görevlilerine bildirilebilir durum. ben şüphelendim nedir sizde filan gibi.
Vatandaş olarak görevimiz şüpheli gördüğümüz durumu bildirmek.
Dedektifçilik oynamaya lüzum yok.
Burada bir çocuk istismar ihtimali var.
Karşılaştırdığınız olaydan tamamen farklı.
Orada şüphe ile ifade Yok, yalan ifade var.
Bana bunu yaptılar sunu yaptılar diye anlatan kadın var.
Burada polis arandığında söylenecek şey zaten böyle böyle biri var ve şüphe uyandırıyor en azında amcası mı değil mi kimlik kontrolü yapılır.
Bakış açınıza gerçekten çok şaşırdım... adama iftira atılmıyor şüphe dile getiriliyor nasıl aynı kefeye koydunuz...
Nasıl emin olabilir? Çadırına gizli kamera mı yerleştirmesi lazım acaba. Pedofili şüphesi olması şikayet etmesi için yeterli bence. Bi Zahmet polisler öğrensin işin aslını da. Dedektifcilik oynayım derken kızın başına bir iş gelse bunun vicdan azabıyla nasıl yaşanır. Konu Sahibi lütfen zaman kaybetme şikayette bulun.kabataş'ta yalancı bir başörtülü bir kadın vardı beni taciz ettiler, dövdüler diye yalan söyledi de onun yüzünden çok sayıda kişiyi yok yere gözaltına aldılar sonuç fos.
yani öyle kafnıza göre kimseyi şikayet etmeyin. o hükümete yakın diye kurtuldu ama siz yalan ihbardan ceza alabilirsiniz.
koca adam küçük yaşta bir kızla ne yapıyor bilemeyiz. babası olabilir, amcası olabilir, evlatlık almış olabilir ama önce emin olmak lazım. öyle kafamıza göre şikayet etmeden önce iyice emin olmak lazım. kamp görevlilerine bildirilebilir durum. ben şüphelendim nedir sizde filan gibi.
herkes herkesten şüphelenip birilerini şikayet etse ne olacak halimiz?
o kadın da şunlardan şunlardan şüphelendim diye birilerini gösterdi rastgele hop getirdiler emniyete. yok yere simitçi gazozcu zan altında kaldı.
şüphe uyandırıyor diye herkes birbirini şikayet edebilir mi yani?
nasıl iş bu?
gerçekten emin olursanız gidin şikayet edin ama sadece şüphe diye kimseyi ihbar etmek olmaz.
bugün şüphe sebebiye hapiste pek çok kişi tutuklu. bilmem farkında mısınız?
adam pedofil bir sapıksa rezil olsun, sürünsün ama önce emin olalım.
Doğru kiz tecavüze ugrayip haberlere yada gazetenin 2. Sayfasina çıkmadan emin olamayiz... 12 13 yaşında bi kiz amcasinin kucagina oturuyor bikinisiz denize giriyor iste gözünün icine derin derin bakiliyor haklisiniz suphelendik diye olmaz ancak sonuc neticelenince sikayet etmek lazim... yahu 13 yasinda kiz var ya şikayet etmek tabiki hakkimiz bizim. siz etmeyin o zaman ne diyelim.herkes herkesten şüphelenip birilerini şikayet etse ne olacak halimiz?
o kadın da şunlardan şunlardan şüphelendim diye birilerini gösterdi rastgele hop getirdiler emniyete. yok yere simitçi gazozcu zan altında kaldı.
şüphe uyandırıyor diye herkes birbirini şikayet edebilir mi yani?
nasıl iş bu?
gerçekten emin olursanız gidin şikayet edin ama sadece şüphe diye kimseyi ihbar etmek olmaz.
bugün şüphe sebebiye hapiste pek çok kişi tutuklu. bilmem farkında mısınız?
adam pedofil bir sapıksa rezil olsun, sürünsün ama önce emin olalım.
Doğru kiz tecavüze ugrayip haberlere yada gazetenin 2. Sayfasina çıkmadan emin olamayiz... 12 13 yaşında bi kiz amcasinin kucagina oturuyor bikinisiz denize giriyor iste gözünün icine derin derin bakiliyor haklisiniz suphelendik diye olmaz ancak sonuc neticelenince sikayet etmek lazim... yahu 13 yasinda kiz var ya şikayet etmek tabiki hakkimiz bizim. siz etmeyin o zaman ne diyelim.
Nasıl emin olabilir? Çadırına gizli kamera mı yerleştirmesi lazım acaba. Pedofili şüphesi olması şikayet etmesi için yeterli bence. Bi Zahmet polisler öğrensin işin aslını da. Dedektifcilik oynayım derken kızın başına bir iş gelse bunun vicdan azabıyla nasıl yaşanır. Konu Sahibi lütfen zaman kaybetme şikayette bulun.
Ya emin olma işi bizim işimiz değil ki...
Kadın ne yapsın gidip adama kimlik mi sorsun?
Merak etmeyin adamın kimlik kontrolü yapıldı ve amcası yada babası ise alıp götürmezler.
Çocuğun ailesine haber verirler.
Ve evet herkes herkesten şüpheleniyorsa ihbar etsin.
Bir de burada çocuk söz konusu.
Bence bir semt karakoluna uğrayın hangi durumlar polisi aramanız gerektiği hangi durumda dedektifçilik oynamanız gerektiği konusunda detaylı bilgi alın.
Doğru kiz tecavüze ugrayip haberlere yada gazetenin 2. Sayfasina çıkmadan emin olamayiz... 12 13 yaşında bi kiz amcasinin kucagina oturuyor bikinisiz denize giriyor iste gözünün icine derin derin bakiliyor haklisiniz suphelendik diye olmaz ancak sonuc neticelenince sikayet etmek lazim... yahu 13 yasinda kiz var ya şikayet etmek tabiki hakkimiz bizim. siz etmeyin o zaman ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?