Çok para istemedi zaten yarısını vermiştim... Yinede haram olsun haram paranın hayrını nasıl görcek bilmiyorum.
Canım şimdi sitesini inceledim bir kaç tane yorum var. Başka da bir şey yok. Ücretsiz bakım dedikleri zaman dikkat çekiyorlar. Bilemedim şimdi. Bu arada içinde ki sıkıntılar geçti mi?
Yani suradan bu sayfadan mujdeli bi haber vermeyi okadar cok istiyorum ki allahim ne olur duy beniGeçti canım. Bugün çok iyiyim. Nazar değmesin. Akşamdan esmalar çektim. Dualar ettim. Yanımda Esma-ül Hüsna taşıyorum.
Yani suradan bu sayfadan mujdeli bi haber vermeyi okadar cok istiyorum ki allahim ne olur duy beni
Geçti canım. Bugün çok iyiyim. Nazar değmesin. Akşamdan esmalar çektim. Dualar ettim. Yanımda Esma-ül Hüsna taşıyorum.
Bu sitede bulamazsınız aradığınızı.Esim kizim ve beni terketti
Annesi ayirdi bizi. Aslinda medyum degil de iyi bir hoca arıyorum..
Bosverin hocayi medyumu, bu saatten sonra geri donse ne yapacaksiniz sizi birakip giden adami? Kizinizla hayata tutunun, calismiyorsaniz is bulup calisin ama sizi birakip giden o adami affetmeyinEsim kizim ve beni terketti
Merhaba benim tanıdığım biri var cok sağlamdır ilgilenirseniz numarasini verebilirimEsim kizim ve beni terketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?