Acil medyum arıyorum.

Canım şimdi sitesini inceledim bir kaç tane yorum var. Başka da bir şey yok. Ücretsiz bakım dedikleri zaman dikkat çekiyorlar. Bilemedim şimdi. Bu arada içinde ki sıkıntılar geçti mi?

Geçti canım. Bugün çok iyiyim. Nazar değmesin. Akşamdan esmalar çektim. Dualar ettim. Yanımda Esma-ül Hüsna taşıyorum.

Arkadaşlar çok ilginç birşey oldu. Medyum yorumları okurken birisi filanca hoca konusunda olumlu sonuç aldığını ve merak edenler içinde kendi mail adresini verdiğini gördüm. Bu kişiye mail atmıştım 3 gündür konuşuyoruz maille. Mail adresi başka bir isim soyadla kayıtlı. Kendi adı başka. Neyse.. Bana eşimi getirdi dedi... Sizede tavsiye ederim dedi. Sonra o yorum sayfasını baştan aşağıya tekrar gözden geçirdim ve bu kişi farklı aylarda yine yorum yazmış işte birinde filanca hoca sayesinde sevgilim beni aradı. Başka bir ay yine aynı filanca hoca eşimi getirtti. mail adresi ... size yardımcı olabilirim filan.. Bugün yine mailleştik hocayı arayıp aramadığını sordum. Gelen mailde ; 1 hafta önce aradım konuştuk eşimi getirdi niye aramayım hal hatır sordum sizde inanın biraz tarzında cevap geldi.
Bende bu filanca hoca ile bugün tel.de görüştüm kendisi aramıştı öğlen. işte böyle biri varmış dedim tam hatırlayamadım vardır filan sonra ha hatırladım evet eşini getirmiştik bir 10 gün önce konuştuk 1 hafta değildi dedi.

Ne diyorsunuz? Yorumunuzu merak ediyorum.

Bu arada diyordumya bir hocaya işlem yaptırdım işlemde o kişinin beni rüyasında görüp arayacağını filan söyledi sabahta beni arayıp para gönder dedi diye. Hah işte bugün bunların üstüne az önce bahsettiğim filanca hoca beni aradı. üstüne mesaj attı. Rüyada görcekmiş filan inanmayın sakın olur mu öyle şey paranızı kaptırmayın bunlara filan yazmış. Arkadaşlar buna da yorum rica edeyim...
Bu filanca hoca bana bazı hocaların işbirliği yaptığını filan söylemişti. Acaba kendide bu sabahki hocayla işbirliği mi yapıyor? Yoksa açıp kadınlar kulşübünü mü okuyor bu adam? :) Gördüm dedi bana bide.

Yıl olmuş 2014.hala hacı hocalara üfürükçülere medyumlara falcılara inanıyor bel bağlıyor sonra bi güzel hüsrana uğruyorsunuz.daha dün 85 yaşında bi sapık üfürükçülük yapıyomuş ,tacize mi uğradı tecavüze mi bilmem bir madurun yakınları tarafından öldürüldü.hiç mi okumuyosunuz,duymuyosunuz,ders almıyosunuz? Allahtan isteyin ona dua edin gerisi boş,safsata arkadaşlar yapmayın allah aşkına!!!

Muska, büyü, tılsım, üfürük, hoca, medyum vs konular yasaktır.

Konu hortlamış
Medyum nedir ya? Gerçekten inanıyomusnz?

Esim kizim ve beni terketti
Annesi ayirdi bizi. Aslinda medyum degil de iyi bir hoca arıyorum..
Bu sitede bulamazsınız aradığınızı.

Bir de rica ediyorum böyle şeylere inanmayın. Eşinizin hatalarının sorumlusu o düşündüğünüz şey değil.

Böyle konular da yasak.

Esim kizim ve beni terketti
Annesi ayirdi bizi. Aslinda medyum degil de iyi bir hoca arıyorum..
Bosverin hocayi medyumu, bu saatten sonra geri donse ne yapacaksiniz sizi birakip giden adami? Kizinizla hayata tutunun, calismiyorsaniz is bulup calisin ama sizi birakip giden o adami affetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…