Acil medyum arıyorum.

ben b.ki ye yaptırıyorum demiştim, henüz gelişme yok...

nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Tamam canım[/QUOTE] nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Benim mi?[/QUOTE]yanlis hatirliyo olabilirim siz dusurunce tasidiginiz iptal mi oldu ypksa sadece gunu mu basa aldiniz?[/QUOTE]

Canım var mı bir gelişme?

arkadaşlar işlem yaptırdığım medyum beni bu sabah aradı işlem olumluymuş para gönder tamamlayayım diyo...inanır mısınız arkadaşlar böyle birşeye.. Bana seni 9 gün sonrasında arayacak demişti daha 9 gün olmadı 1n hafta bitti ne arayan var ne soran şimdide işlem olumlu bana para gönder tamamlayım diyo.. Ne diyorsunuz arkadaşlar?

Başta böyle söylemiyodu.. Seni arayacak rüya anlatacak sende bana onu detaylarıyla anlatacaksın ben burdan işlemi kapatıcam diyodu... Şimdide 1 hafta geçti olumluymuşta paranın kalanını gönder tamamlayım diyo... Ben nası anlıcam işlemin olduğunu pek tabiki beni arayacak değil mi zaten öyle konuşmuştuk... Olumlu hiçbir şey yok... Hiçbir gelişme olmadığı gibide kötüyüz...

canim yollama bence ama sen bilirsin

canim yollama bence ama sen bilirsin

Yok ya yollamıcam zaten adam arıyo mesaj atıyo bana bu işlem böyle usul böyle diye. Daha öncede işlemi tamamlatıp parayı göndermeyenler olmuşta falan. İşlemin olduğunu göriyim ben.. arayacaktı arasın ben döneyim anlatayım rüyayı.. göndereyimde parayı diyorum... En başta zaten böyle konuşuldu bunun dışında hiçbir şey dememişti... İşinize güveniyorsanız problem etmemeniz lazım bu söylediğimi diretmeyin dedim. 16 senedir kural böyleymiş hocamız sizin için değiştiremezmiş bu kuralı. +bide bu işlemin bozulması 12 gün sürüyo en kötüsü o süre içinde işlemde yaptıramazmışım tehditvari.. göndermicem. şimdi iptal ediyo, benlikte bir durum yok diyede kendini temize çekti konuştuğum arkadaş..

canm sen bu b.i yi netten tesadufen mi bulmstun. Guvenmek zor yollama para falan iptal olsun kafan rahat olur

canm sen bu b.i yi netten tesadufen mi bulmstun. Guvenmek zor yollama para falan iptal olsun kafan rahat olur

Netten bulmuştum evet. Hala daha mesaj atıyo.. Hocası kalan parayı istemiyomuşta... aldığı para içinde iyiki onu almışız bari yoksa masrafıda cebimizden ödemek zorunda kalacaktık demiş... Vah vahh çok üzüldüm... 4 adet A4 kağıdı büyük masraf zor valla..Allah alamayanlara 4 adet A4 kağıdı versin ne deyim :))

A4 kagidi mi ? Canim ucuz yirtmissin a4 le olmaz bu isler ozel kagitlara derilere yazilir.neyse sen hic muatap olma bosver

A4 kagidi mi ? Canim ucuz yirtmissin a4 le olmaz bu isler ozel kagitlara derilere yazilir.neyse sen hic muatap olma bosver

Muska gibi birşey yapmış... zarf gibi birşeyle üçgen şeklinde bükmüş kapatmış A4 kağıdıylada sarmış bana öyle koy dedi. İçinde başka birşey yok heralde kağıttan başka.. Eve gider açar bakarım :)

Yok canim benimki biraz daha farkli.ah bi cevap gelseydi mailime cok moralm bozuk

Bencede gönderme. Baştan ne konuştuysan o. Eğer sonradan lafını çeviriyorsa var bu işte bir şey. Madem işlemi iptal ettin. Sana vereiği şeyi aç bakalım içinde ne var. Ben bu adamın sitesini bulamadım açıkcası. Sitesinde referans falan var mı?

http://www.medyumeli.com/gercek-medyumlar-ve-sahte-medyumlar.html
buyrun sitesi. Yorumlar yapmış insanlar geçmiş zamanın birinde pek tabiki. Şu anda zaten yorum yapamıyorsunuz çok ilginçtirki... İnanmayın.

Canim sen de gelisme var mi en ufak kipirdama olsa bile yaz

Çok para istemedi zaten yarısını vermiştim... Yinede haram olsun haram paranın hayrını nasıl görcek bilmiyorum.

Canım şimdi sitesini inceledim bir kaç tane yorum var. Başka da bir şey yok. Ücretsiz bakım dedikleri zaman dikkat çekiyorlar. Bilemedim şimdi. Bu arada içinde ki sıkıntılar geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…