Acil medyum arıyorum.

kızlar çok pardon geç gördüm.
dualar aklımda değil aslında. baya bir zaman geçti aradan üç-dört yıl geçti.
eve gidince dua kitaplarinin arasında arayacağım, yazılı tutuyordum ama hepimizin bildiği şeyler aslında. ya kadir, ya vedud gibi allahın isimleri vardı. 21 gün yapılan dua vardı. 4444 vardı.

bende çok hızlı döndü diyemem, ama tepki almaya başlamıştım.
yani bir gün salonda dua ettim döndüm, facebook'tan eklemişti mesela. bu da ilk ay içinde olmuştu, fazlası yok.

sürekli yaklaşıp gidiyordu, sonunda tamamen dönmüştü.

Ama bana 9 gün bekle dedi.... şu an birşey diyemezki... bekle öyle konuşalım der... bu süre bitmeden hiçbir şey demez konuşmalarından anladığım kadarıyla ben biliyorum....

Sürem doldu diyorsun.

Dur panik yapma. Ümitsizliğe kapılma. O...y hoca pozitif enerjinin bu işlemler de önemli olduğunu söyledi. Bekle insanlar 40 gün üzerinde vefk taşıyıp daha sonra tekrar bir 40 gün daha taşıyor.

Peki kavuşuyorlar mı bir gelişme oluyor mu? Önemli olan o... Geçen sürede insan çaba gösterirse 40 günde zaten görür konuşur sevdiğiyle iyi yada kötü..

3 günüm daha var işte.. gelişme yok hiçbir şekilde ben onu diyorum...

Peki kavuşuyorlar mı bir gelişme oluyor mu? Önemli olan o... Geçen sürede insan çaba gösterirse 40 günde zaten görür konuşur sevdiğiyle iyi yada kötü..

Sen anlaşılan yeni ayrılmışsın. Canım bazen öyle olmuyor. Ben 4 aydır uğraşıyorum. Belki daha fazla. Dualar okuyorum anlatamam yani. Ya sitesinde referanslar var. Bende oradan okudum istersen sende bir göz at

Sen anlaşılan yeni ayrılmışsın. Canım bazen öyle olmuyor. Ben 4 aydır uğraşıyorum. Belki daha fazla. Dualar okuyorum anlatamam yani. Ya sitesinde referanslar var. Bende oradan okudum istersen sende bir göz at

Okuduklarına karşılık aldın mı? Ben yaklaşık 3 ay önce ayrıldım zaman geçtikçe daha kötü oldum...Bunun süresi yok bu acı ayrılık girdi mi her zaman hissediliyor gönlünde bir yara duruyor ne yazıkki zaman geçsede şifa bulmuyor yürek...

Tabiki geçmiyor veya zor geçiyor. Duayı Allah bilir ben bilmem. Dilek belki kabul olmaz ama dua mutlaka kabul olur. Dua okuyarak hiç bir şey kaybetmezsin aksine kazanırsın. Hatta inan bana kalbin rahatlar. Ben böyle rahatlatıyorum kendimi.

anladım elbette öyle... ama onu geri getiremediğini gördüğünde için acımıyor mu? Ben bunun acısını çekiyorum en çok....

anladım elbette öyle... ama onu geri getiremediğini gördüğünde için acımıyor mu? Ben bunun acısını çekiyorum en çok....

Dua okuduğum zaman için inan acımıyor. Elbetti yüce rabbimin bildiği bir şey vardır diyorum veya zamanı. Yani dua okudum hadi bir haftada veya bir ayda olacak yok olmadı rabbim duamı kabul etmedi demek yanlış olur. İnan bana insanlar neler çekiyor. Seneler sonra kavuşuyor. Bak 21 gün her gün 21 tane ismi azam oku. 4444 tane salatı tefriciyr oku. Kanzuli arş oku. Yasini mübin olanla oku. İnan bana çok iyi gelecek

Bana o gelsin istiyorum ben...içim rahat olabilir belki ama bir yanım eksik...

Tamam belki daha zamanı vardır.

biz 1 gün görüşemezsek özleyen çifttik o kesinlikle ve kesinlikle benle özler görüşürdü... kendi bitirmeye karar verdi bunu en son yapacak kişiydi aylar geçti dönmedi bana karşı tepkisiz cevapsız her daim soğuk.. özlem bile yok... beni acıtan geçen zaman onu benden dahada uzaklaştırıyor...

Bak benim ilişkimde seninki gibiydi. Ben tam nişanlanacaktım ki ayrıldık. Kendine yapacağın en büyük kötülük ay biZ böyleydik şöyleydik şimdi neden böyle. Geçmişi bırak sonuca odaklan ve bak bakalım beler yapabilirsin.

Ben artık net birşey yapmak istiyorum.. O dua bu dua hangisini okuyacağız insanlar milyon tane yorum yapmış kimininki tutmuş kimininki tutmamış net çok etkili gerçek denenmiş %100 sonuç alınmış birşey yapmak istiyorum. Gerçekten çok karıştım

İyi de dua duadır. Al bir kitap oku. Bu şekilde olmaz. Bu dünyada net bir şey yok. Çok yanlış düşünüyorsun kusura bakma da. Hayat böyle geçmez. Dilerim kavuşursun ama bir seçenek daha var o da kavuşmamak. Bence sen kendini toparla. Eğer olursa ve dileğin olmazsa bu sefer daha çok yıkılırsın. Sen mnce yüreğini sakinleştir. Bu şekilde hiç bir şey elde edemezsin

Zaten çok zaman geçti artık şok olma yıkılma aşamasından geçtim sadece hayatı onsuz geçirmekten canım sıkıldı bunaldım içimde tuttuğum bir umutlada yaşıyorum işte düşe kalka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…