Acil öneriye ihtiyaç duymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır onu demedim, annemin sağlığı kötü diyorum.

Ona göre annesini gömecek sanırım

Doktorların evlenmesi yasak mıymış?
Ya da meslek sahibi olunca devlet evine el mi koyacakmış?
Okumaya gönlü yok, bahane bulup duruyor işte.
Hayır bir de sanki bütün tıp fakülteleri kapılarını açmış konu sahibini bekliyor.
İlginç bir insan

Üniversite okurken de müstakbel eşle tanışılabilir hayatın ne getireceği belli olmaz ayrıca sizin gibi hayatın yoğurduğu kimseler iş hayatına odaklanırsa çok daha başarılı olurlar çünkü kendilerini kanıtlayacakları ve değerli hissedecekleri bi alan bulmuşlardır. Tıp okuyacak kapasiteniz varsa arkasından gidin. Doktor maaşı ve yoğun temposu ile hem hayatınız da düzene girer. Şuan napıyorsunuz bilmiyorum ama boşluktasınız gibi duruyor. Anneniz vefat edecek olsa bile okurken devletten veya burslardan daha çok yararlanabilirsiniz

Sanırım yalnız kalmaktan korkuyorsunuz bu sebeple yaşınız da geçtiği için garanti bir iş bulmak istiyorsunuz. Yani tek atımlık kurşun gibi bölüm seçimi sizin için. Tıp kazansanız burs ayarlayabilirsiniz ve ayrıca okurken evlenilebilir, aynı meslekten bir eşiniz olursa sizin temponuzu anlayışla karşılar

Şehrin bir ilçesi olarak düşünün. Şehre mesafe uzak. En az 1-2 saat.

Tamam okumayın o zaman.
Belki bi kısmet çıkar evlenirsiniz. Çıkmazsa da anne babadan kalan maaşla geçinip gidersiniz işte.
Ohhh ne güzel 60 senelik kalkınma planınız hazır. Ülkelerin o kadar uzun vadeli planı yoktur.
Kimsenin aklına gelmeyen bu plan için sizi tebrik ederim gerçekten. Millet de keriz gibi okuyup çalışıyor işte. Ne gerek varsa, yazık valla.

Yani herkes kızcağızı yargılanmış ama önceki konusunu okursanız ne kadar sağlıksız bir ailede büyüdüğünü görürsünüz. Çok benzer bir ailede büyüdüm ve hayatı yaşayabilecek hale gelmek çok zor oldu. Acımasız yorumlardan önce konu sahibinin eski konusunu okuyun

Sizin kafanız çok farklı şekilde çalışıyor gibi . Olacak olmayacak çok ilerisini düşünerek bi sürü şey yazmissiniz anlamakta bile güçlük çektim.

Dersleriniz temeliniz iyiyse güzel bi bölüm okuyun girin bi ise çalışın bu kadar

25 yaş hiçbir şey için geç değil. Neyin telaşındasın anlamadım. Yolun daha başındasın. Kafan çok dağınık galiba.

Önce ne yapmak istediğine karar vermelisin. Okuyup meslek sahibi olmak mı öncelin yoksa evlenmek mi?
Okumak istiyorsan o yolda ilerle neler yapabileceğine odaklan. Burs, öğrenim kredisi, yurt, part time iş vs.
İlla tıp okumak zorunda da değilsin. Kaldı ki gerçekten doktor olmak isteyenler tıp okumalı, insanlar canını emanet ediyor çünkü.
Kolay iş bulabileceğin başka bölümleri de düşünebilirsin.
Yetim aylığını şimdiden düşünmeni , kafanın karışıklığına, geç kalma paniğine bağlıyorum. Yetim aylığına kendini ve hayatını bağlama sakın. Kendi mesleğin ve gelirin olsun mutlaka.
Evlilik istiyorsan o da bir tercih tabi ki, kısmet diyelim.

Bir şekilde okumanız gerekiyor içinde bulunduğunuz durum yüzünden böyle düşünüyorsunuz. Bir meslek edinmelisiniz para kazanabileceğiniz evlilik için de inşallah olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…