Rüya Yorumları Acil rüyamı tabir edermisiniz kızlar

BNeslim

kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
921
1.235
113
Tanımadığım planı gördüğüm evlerden farklı bir evdeyim kapası açık bir odada yatakta yatıyorum eşimle aniden uyanıp yatağın kenarına oturuyorum kapının önünde iki küçük çocuk erkek çocuğu elini uzatıyor yüzü darp içinde bize yardım et diyor ani bir hareketle iki çocuğuda kucağıma alıyorum sarılıyorum onlara kucağımda uykuya dalıyorlar yatağa koyuyorum onları odadan dışarı çıkıyorum bir yuvarlak masa iki sandalye ve bir tane burnu yüzüne göre uzun bir kadın var başörtüsü kafasının yarısını örtmüş kimsiniz diyorum o çocukların babaannesiyim diyor bende diyorum siz mi çocukları dövüyorsunuz hayır üvey anneleri dövüyor bende kızıyorum diyor kadını bırakıp mutfağa gidiyorum kapısı yok tam düz bir mutfak salçalı makarna yapıyorum bir an aklıma geliyor çocuklar uyudu diye bir kaşık ağzıma makarna alıp çocukların yanına giderken kızım o an yanımda beliriyor 10 yaşında annene bize ne Zaman sıra gelecek benimle ne Zaman yatacaksın diyorum o an bende diyorum kızım yıllarca sizinle uyuyorum o an kızım yanımdan gidiyor yatağa gidiyorum erkek çocuğunun yüzünde parmak şeklinde izler var kırmızı o an uyanıyor ve elimi tutuyor 2 keredir rüyana giriyoruz bize yardım et diye sana yalvarıyoruz bize yardım et yardım et sana çok yakınız bizi bul ve kurtar diyordu o anda deli gibi uyandım hayır olsun inş bilen varsa yorumlarsa sevinirim

2 gün önce bende korkarak uyandım gerçketen etkisinde kalmışım rüyanın allahım hayra çıkarsın.
Hemen dini rüya tabirlerine baktım oralara bir baksanız
ALLAH hayırla sonuçlandırsın rüyanızı

Nokta/ virgul koyaydinz eyiydi.
Ben cok tirstim ya.
Birisi sizden acikca yardim istiyor.
Ama nasil bulursunz nerde bulursunz bilmiyorm.

Tovbe bismillah acaba bir mesaj ruyasi mi. Iki defadir mi ruyaniza giriyorlar cidden?

Hiç kadığınız semtte veya apartmanınızda 2 çocuklu bir ev varmı ?yani mutlaka vardır da
Sanki biri yardım bekliyor gibi...
Garip şeylere şahit olduğunuz ?

İlginçmiş ya .Her rüyaya inanmam yani bir şeyleri öngördüğüne ama bu öyle olabilir.
Çevrenizde var mı ki acaba böyle birileri?

Herkesten ruya tabiri istemeniz hata !
Ruya ilk nasil tabir edilirse oyle cikarmis ...

Ben görsem çok etkilenir ve korkardım peki gerçekten ikinci kez mi görüyorsunuz bu rüyayı...

Hiç kadığınız semtte veya apartmanınızda 2 çocuklu bir ev varmı ?yani mutlaka vardır da
Sanki biri yardım bekliyor gibi...
Garip şeylere şahit olduğunuz ?
Yok öyle biri anlam veremedim neydi kim istiyor yardım sabah 4 den beri uyanığım düşünüyorum yok öyle iki küçük çocuk biri kız biri erkekti çocukların

Âmin inş

Nokta/ virgul koyaydinz eyiydi.
Ben cok tirstim ya.
Birisi sizden acikca yardim istiyor.
Ama nasil bulursunz nerde bulursunz bilmiyorm.
Evet Nasıl yalvarıyor erkek olan çocuk ve ikinci kez rüyada senden yardım istiyorum bize yardım et diyor ve ben aksine bu rüyayı ilk kez gördüm iki kez görmedim yada gördüm de hatırlamıyorda olabilir miyim bilmiyorum

İlk kez gördüm bu rüyayı Allahım kim istiyor bu yardımı aksine etrafımda iki küçük çocuğu olan kimse yok biri kız biri erkek olsa kadının kapısına dayanırdım ama yok

İlginçmiş ya .Her rüyaya inanmam yani bir şeyleri öngördüğüne ama bu öyle olabilir.
Çevrenizde var mı ki acaba böyle birileri?
Yok acaba yardım çağrışımı yoksa sadece rüya mı

Herkesten ruya tabiri istemeniz hata !
Ruya ilk nasil tabir edilirse oyle cikarmis ...
Ben uyanınca o korkuyla dedim ama hayır olsun inş merak ediyorum neydi bu rüya

Arkadaşım hayrolsun herkes rüya yorumlayamaz. Rüya yorumlamak çok ince ve zor bir istir. Bence üvey anne dehşetlerini izliyoruz son zamanlarda izlediysen bilinc altına girmis olabilir.
Kotu rüya görürsen duanı oku Allaha sığın anlatma kimseye. Sana nacizane tavsiyem rüyalarını heryerde anlatmaman. Çünkü iyi olan bir rüya bile kötüye yorulursa iyi olmaz.
Bence büyük ihtimal bilinç altın. Hayrolsun

Sadece haberlerden etkilenmissiniz. Merak etmeyin bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…