sağolasın, bana umut oldun. aynen adet olacakmış gibi ağrım var, bağırsaklarım çok çalışıyo.. neyse bakalım bu gün 12 de tekrar kan vericem, sonuç hayırlı olur inşallah.benim ilk tüp bebek tedavimdi.3 embriyo transfer yapıldı.11. gün değerim 1241 di.ama testlerden sonra ağrılarım çok oldu.aynen adet ağrısı gibi.pembe renkte kanamalrım oldu.sık sık hemde.çok korkmuştum.hamileliğimin 4.ayına kadar adet tarihimde böyle lekelenmelr olmuştu.
amaaa mutlu sonuççççç...
şuanda ikizlerim 10 aylık.çokk şükür rabbime.çok ağlamıştım.çok üzülmüştüm sizi hepinizi çok iyi anlıyorum.yüce rabbim hiç kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.inş sende bu mutluluğu yaşar sonrasında benim gibi "çok yoruldum-bebekler çok yaramaz diye sızlanmaya başlarsın" :)))))
canım inşallah iyi haberler verirsin
Kızlar galiba hamileyim... bu gün kü değerim 111 bu gün 11.günüm. doktor; kanamanız var o nedenle hemen sevinmeyelim 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. değerin normal dedi (iyi demedi). :18:ben ise bu sonuca alışmak istemiyorum çünkü adet olacakmışım gib ağrılarım var
dış gebelik ihtimali düşük dedi, bakalım cuma günü değer kaç çıkacak. Rabbim sen sağlıklısını ve hayırlısını nasip et, bana ve bu yolda isteyen her kese...
desteklerinizden dolayı çok teşekkürler..İnşallah devam eder...ay sevinemiyorum bile
Kızlar galiba hamileyim... bu gün kü değerim 111 bu gün 11.günüm. doktor; kanamanız var o nedenle hemen sevinmeyelim 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. değerin normal dedi (iyi demedi). :18:ben ise bu sonuca alışmak istemiyorum çünkü adet olacakmışım gib ağrılarım var
dış gebelik ihtimali düşük dedi, bakalım cuma günü değer kaç çıkacak. Rabbim sen sağlıklısını ve hayırlısını nasip et, bana ve bu yolda isteyen her kese...
desteklerinizden dolayı çok teşekkürler..İnşallah devam eder...ay sevinemiyorum bile
bu arada sana geçengünde yazmıştım benim 11. gün değerim 51 idi ama banada iyi demedi hemşire çünkü küçük olduğu için tutunamama veya kimyasal gebelik olmasından korktu ama tutundu çokşükür hatta dün doktorumuza gitti doktor ultrasona zor baktı çok hareket ediyo yakalayamöıyorum dedi çok yaramaz çok dik başlı diyor:))))) sen ümitli ol ve kendini koru hep dışarı felançıkma mükün olduğu kadar yürüme
Canim hikayeni bastan sona kadar okudum ...
Hep icimden insallah mutlu son olur dedim ...
Ne mutlu senin adina canim ... Hamilesin ...
Insallah hersey yoluna girecek ve sen de bu duyguyu korkusuzca doya doya yasayacaksin ...
Artik icinde bir kalp daha tasidigini unutma ve bol bol dinlen ... Kendini yorma ve artik kötü seyler düsünmee ...
Bebegini de tipki kendini üzdügün gibi üzme olur mu ...
Ilaclarini aksatma , beslenmene dikkat et ...
Dualarimiz seninlee ve minik bebisinlee ...
Maaşallah suphan Allah, ne güzel inşallah bende o günleri görürüm. Ay Allah razı olsun buradaki paylaşımlar da olmasa nasıl rahatlar insan... dediklerini bir bir yapıcam gersi kısmet... çok teşekkürler.. bebişini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum...
Ne tuhaf bir duygu bu anne olma telaşı..Kim ne derse desin hep panik.....Bak sana demiştim demiyorum...Yaşamadan , o testi görmeden rahatlamayacaktın...Biraz yüzün gülmüştür sanırım:))
Canım değerin çok güzel maşallah..Daha da ii olur inşallah..( şiir gibi oldu) Şimdi normal düşünebiliyorum sana destek olabilirim..Ocak ta kısmet olursa donmuş tedavime başlayıp, bütün aklımı, mantığımı resetleyince benim de sana ihtiyacım olacak...Malum bu dönemlerde mantıklı düşünemiyoruz panikten...Herşey çok güzel olacak merak etme..Gönlünü ferah tut...
Canım değerin çok güzel maşallah..Daha da ii olur inşallah..( şiir gibi oldu) Şimdi normal düşünebiliyorum sana destek olabilirim..Ocak ta kısmet olursa donmuş tedavime başlayıp, bütün aklımı, mantığımı resetleyince benim de sana ihtiyacım olacak...Malum bu dönemlerde mantıklı düşünemiyoruz panikten...Herşey çok güzel olacak merak etme..Gönlünü ferah tut...
Teşekkürler ..Birbirimizi tanımıyoruz ama söyledikleriniz içimi ferahlatıyor...Benim ilk denemem de malesef 11. haftada kayıp oldu...Bu ikinci olacak..Donmuşlarla devam edeceğim inşallah...Genetik testlerim daha yeni çıktı..Temiz çok şükür..Artık 15 tatil bekliyorum..Öğretmenim ve minnoşlarım küçük..Beni yoruyolar..Tatil denemek için daha uygun sanırım...Duru sabırsızlıkla seni bekliyorum...Hayırlı haberinle seviniriz inşallah...
arkadaşlar yardım bekliyorum. ben her ayın ya 8de yada 10da adet görüyorum bu ay gelmedi başka bir rahatsızlıgım için doktora baş vurdugumda kan testi yapmak istedi gebelik için ve testte 1 . 5 haftalık hamile çıkmış. bunu öğrenmemden 1 gün sonra adet kasık ağrısı ile uyandım kan vardı . hemen doktora gittim düşük yapıyo olabilirsn demesiyle hemen özel bir doktora başvurduk aynı gün o kan testinide yanımda götürdüm ve doktor bana bu teste göre hamile deilsin dedi. gene kan testi yapıldı ve negatif çıkmış. acaba düşük mü yaptım yada hamilelik yokmuydu hiç. ilk testte ise sonuç . 3 .65 çıkmış.
adetim bitti 4 gün sonra kahverengi akıltılar geldi . kafam iyice karıştı 3 doktorda farklı konuştu . yardım bekliyorum...
Teşekkürler ..Birbirimizi tanımıyoruz ama söyledikleriniz içimi ferahlatıyor...Benim ilk denemem de malesef 11. haftada kayıp oldu...Bu ikinci olacak..Donmuşlarla devam edeceğim inşallah...Genetik testlerim daha yeni çıktı..Temiz çok şükür..Artık 15 tatil bekliyorum..Öğretmenim ve minnoşlarım küçük..Beni yoruyolar..Tatil denemek için daha uygun sanırım...Duru sabırsızlıkla seni bekliyorum...Hayırlı haberinle seviniriz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?