Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

sağolasın, bana umut oldun. aynen adet olacakmış gibi ağrım var, bağırsaklarım çok çalışıyo.. neyse bakalım bu gün 12 de tekrar kan vericem, sonuç hayırlı olur inşallah.
ayrıca Rabbim bebişlerini sana bağışlasın, eşinle sağlıcakla ve mutlulukla büyüt inşallah. Bebeklerini kucağına almışsın ama yinede bu tür yazıları okuyup üşenmeden cevap yazman, zorlukları paylaşman çok güzel teşekkürler...sevgilerimle...

canım inşallah iyi haberler verirsin

sağol canım, inşallah.. çok umutlanmak da istemiyorum ama ne bileyim işte umutlanmadan da olmuyor. aslında 36 değerini görünce ve kanamam başlayınca negatife kendimizi inandırıp ağladık ve bu durumu kabullendik. tekrar umutlanmak ve eğer negatif bi sonuç alırsam tekrar yıkılmak zor olacak
2 gibi burdan sonucu yazarım sanrım, sevgilerimle....

Kızlar galiba hamileyim... bu gün kü değerim 111 bu gün 11.günüm. doktor; kanamanız var o nedenle hemen sevinmeyelim 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. değerin normal dedi (iyi demedi). :18:ben ise bu sonuca alışmak istemiyorum çünkü adet olacakmışım gib ağrılarım var
dış gebelik ihtimali düşük dedi, bakalım cuma günü değer kaç çıkacak. Rabbim sen sağlıklısını ve hayırlısını nasip et, bana ve bu yolda isteyen her kese...
desteklerinizden dolayı çok teşekkürler..İnşallah devam eder...ay sevinemiyorum bile

Canim hikayeni bastan sona kadar okudum ...

Hep icimden insallah mutlu son olur dedim ...

Ne mutlu senin adina canim ... Hamilesin ...

Insallah hersey yoluna girecek ve sen de bu duyguyu korkusuzca doya doya yasayacaksin ...

Artik icinde bir kalp daha tasidigini unutma ve bol bol dinlen ... Kendini yorma ve artik kötü seyler düsünmee ...

Bebegini de tipki kendini üzdügün gibi üzme olur mu ...

Ilaclarini aksatma , beslenmene dikkat et ...

Dualarimiz seninlee ve minik bebisinlee ...

Son düzenleme:

canım 36 dan 111 e 2 hünde3 çıkan değer bence iyi doktorunun sevinme demesi kanaman olduğu için düşük yapabilirsin diye tabi bebekte küçük olduğu için daha kolay düşer şimdi artık bütün yükü sırtına almanın asıl zzamanı eğer bebeğinin senle kalmasını istiyorsan en aazından 3. ayı bityirenekadar kesinlikle iş yapma yat sürekli ve ayaklarını havaya kaldır altına yastık felan koy mümkün olduğunca yan yat yüzüstü veya sırt üstü yatarsan başka sıkıntılarda çıkar bu arada sürekli fındık fıstık vs. ye
hamile isen mide bulantın olabilir ne olursa olsun yemeye çalış sakın tuvalette ıkınma en büyük düşmanın ıkınmak ve sıcak su ile banyo yapmak mümkün olduğunca sıcaktan kaçın hatta en az düzeyde banyo yap adaçayı ihlamur vs. gibi ot çaylarından uzaktur maydanozda yeme bunların hepsi adet söktürücü şeyler mümkün mertebe çok ye sık sık ye
Allahımın izni ile inşallah gözün aydın demek kıssmet olur bidahaki teste

bu arada sana geçengünde yazmıştım benim 11. gün değerim 51 idi ama banada iyi demedi hemşire çünkü küçük olduğu için tutunamama veya kimyasal gebelik olmasından korktu ama tutundu çokşükür hatta dün doktorumuza gitti doktor ultrasona zor baktı çok hareket ediyo yakalayamöıyorum dedi çok yaramaz çok dik başlı diyor:))))) sen ümitli ol ve kendini koru hep dışarı felançıkma mükün olduğu kadar yürüme

Son düzenleme:

Maaşallah suphan Allah, ne güzel inşallah bende o günleri görürüm. Ay Allah razı olsun buradaki paylaşımlar da olmasa nasıl rahatlar insan... dediklerini bir bir yapıcam gersi kısmet... çok teşekkürler.. bebişini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum...

çook teşekkür ederim, bebeğini diye yazmışsın birinden bunu duymak öyle güzelki..İnşallah gerçek olurbu rüya.. Dikkat ederim. umarım kalp atışını duymak nasip olur da burdan bağıra çağıra ilan ederim. Demekki ne olursa olsun hep umut var...sevgilerimle

amin canım cümleemize nasip olur inşallah tabiki asıl olay kısmet ama işte biz tedbirimizi alalım takdir zaten en ilahi yerden :)))))) canım

Ne tuhaf bir duygu bu anne olma telaşı..Kim ne derse desin hep panik.....Bak sana demiştim demiyorum...Yaşamadan , o testi görmeden rahatlamayacaktın...Biraz yüzün gülmüştür sanırım:))

Ne tuhaf bir duygu bu anne olma telaşı..Kim ne derse desin hep panik.....Bak sana demiştim demiyorum...Yaşamadan , o testi görmeden rahatlamayacaktın...Biraz yüzün gülmüştür sanırım:))

Ah canım benim sen demiştin de gel de şu kalın kafama anlat :)
Test sonucunu alalı 6 saat oldu daha yeni yeni yüzüm gülümsemeye başladı, inşallah cuma günü tekrar katlar da değerim ... gerçi bu sefer kese için başının etini yiycem sonra inşallah kalp atımı :)
Desteğin için çoook teşekkürler..

Canım değerin çok güzel maşallah..Daha da ii olur inşallah..( şiir gibi oldu) Şimdi normal düşünebiliyorum sana destek olabilirim..Ocak ta kısmet olursa donmuş tedavime başlayıp, bütün aklımı, mantığımı resetleyince benim de sana ihtiyacım olacak...Malum bu dönemlerde mantıklı düşünemiyoruz panikten...Herşey çok güzel olacak merak etme..Gönlünü ferah tut...

sağol,inşallah yarın da bakalım da.... ocak ayına da bişey kalmamış, inşallah o günlerde ben kendimi sana hatırlatırım:) dondurulmuş ların şansı da çok yüksek çünkü çok kaliteliler...senin için dua edicem... şimdiden bol şanslar... senin kaçıncı denemen olacak.

canım rabbim inşallah gönlüne göre versin gerçekten donndurulmuşlarlada tutan çok fazla insan var

Teşekkürler ..Birbirimizi tanımıyoruz ama söyledikleriniz içimi ferahlatıyor...Benim ilk denemem de malesef 11. haftada kayıp oldu...Bu ikinci olacak..Donmuşlarla devam edeceğim inşallah...Genetik testlerim daha yeni çıktı..Temiz çok şükür..Artık 15 tatil bekliyorum..Öğretmenim ve minnoşlarım küçük..Beni yoruyolar..Tatil denemek için daha uygun sanırım...Duru sabırsızlıkla seni bekliyorum...Hayırlı haberinle seviniriz inşallah...

arkadaşlar yardım bekliyorum. ben her ayın ya 8de yada 10da adet görüyorum bu ay gelmedi başka bir rahatsızlıgım için doktora baş vurdugumda kan testi yapmak istedi gebelik için ve testte 1 . 5 haftalık hamile çıkmış. bunu öğrenmemden 1 gün sonra adet kasık ağrısı ile uyandım kan vardı . hemen doktora gittim düşük yapıyo olabilirsn demesiyle hemen özel bir doktora başvurduk aynı gün o kan testinide yanımda götürdüm ve doktor bana bu teste göre hamile deilsin dedi. gene kan testi yapıldı ve negatif çıkmış. acaba düşük mü yaptım yada hamilelik yokmuydu hiç. ilk testte ise sonuç . 3 .65 çıkmış.
adetim bitti 4 gün sonra kahverengi akıltılar geldi . kafam iyice karıştı 3 doktorda farklı konuştu . yardım bekliyorum...

Canım öncelikle geçmiş olsun ama ben 7 senedir bu işin içindeyim gebelik 5 in altında ise negatiftir. Benim 2-3 çıkar bazen beta hcg sonuucm hatta4. 99 çıkmıştı bi defasında ama dr bana bişeyler olmaya çalışmış olamamış demek ki dedi.. Allah kalbine göre verir inşallah. Belki de sende de bişeyler olmaya çalıştı ama olamadı.. Hakkında güzel ve hayırlısını dilerim. Inşallah kucaklarımız bi gün douverir :)

aynı durumdayız kardşim benim tek fark dondurulmuşlarım yok 7 tane çıkmıştı 4 iyi kalite 3 tane verildi teki tuttu 11 haftalıkken düştü bende ocak ayı başlayacağım tedavime bakalım hayırlısısenin düşük sebebi neydi genetik test bizde yaptırdık çok şükür temiz çıktı bakalım ben tekrar iğne kullanmak zorundayım ALLAH kolaylık versin hepimize mübarek cuma günü

canım arkadaşın dediği doğru 5 in altı gebelik yok demektir bunu unutma bazen doktorlar sallaya biliyor

iyi düşünmüşsün canım çünkü ilk 4 gün en azından uzanmak gerekiyor tabi rahimde kan pıhtılaşması olmasın kan dolaşımı devam etsinditye evde yarım saatte bi hafif kalkıp sanki ayağının altında yumurta varmış gibi derlerya öle azbi tur atıp mesela bi odadan diğer odaya geç geri gel yada lavobaya git gel sonra yine yat baya uğraşlı bir öğretmen için 15 tatil ideal inşallah buklez yavruna kavuşuırsunda birde kendi yavrunu eğitmenin tadına varırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…