Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

canım nasıl ypılıyor ben bilmiyorum denedim daha önce ama beceremedim

çok kolay;

Lilypie - Maternity ticker scene selection

bu adrese girdikten sonra sol taraftaki şekillerden birini seç ve next tıkla
yine sol taraftaki bebek yada kadın figürlerinden birini seç( tarihin ilerledikçe bebek büyüyor otomatik olarak yada kadın seçtiysen karnı büyüyor) ve next tıkla
sol tarafta ki kısımları doldur ;tarih kısmına bebeğin doğacağı tarihi seç, yada alt tarafa son adet tarihini seç. Alt taraftaki kutucuğa isim yada bebeğim gibi bişleyler yazabilirsin (onun altında ;Or display in metric sizes, eg 14cm & 100g. diye bişey yazıyor ona tıklarsan bebeğinin haftasına uygun boyu ve ağırlığı her gün değişerek çizelgenin altında yazar) ve sonra next de
for websites; image URL ye tıkla, sonra alta doğru in:
The ticker URL: http://lmtm.lilypie.com/dMrNp2.png böyle bişey göreceksin bu kutucuğun içindekinin tamamını seç ve sağ tıklayarak kopyala;
sonra kadınlar kulubüne dön sağ üstteki kontrol panaeline gir,ayarlarımın altında profilimi düzenleye gir , sonra aşağıdaki çizelge yazan boş kutucuğa demin kopyaladığın şeyi yapıştır ve en altta kaydet de....
yapamaz isen bana son adet tarihini gönder ben senin için bişeyler yaparım, sen sadece kopyalarsın tatlım....
bu arada cinsiyet için de az kalmış, sabırsızlıkla bekliyroum , dur tahmin edeyim kızzzz :)

Son düzenleme:

s agol canım bende halit beyde basladım senden biraz etkilenmistim neyse su an 11 gündeyim igneleri vurduruyorum canım biraz sıkkın yüksek dozla basladım tedaviye yumurta cok dedi bana halit bey fakat 3 tanesi büyüdü ne yapım bunlarla yola devam ediyorum insallah kalitesi güzel olsun diye dua ediyorum senin adına cok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin bu kadarı oldu ya oda olur insallah su cizergeden insallah bende yaparım

hiiç canını sıkma, sayısı değil kalitesi önemli. benim bu son tedavimde 4 tanesi önde gidiyordu ama 15 döllendi 2 transfer 5 dondurulmuş. döllenen sayısı hep fazlaydı ama 5. gün transferi ve dondurulmuş embrio benim için mucizeydi, ama oldu. diğer negatif denemelerde ççookk daha fazla yumurtam vardı ama doğru düzgün kaliteli yoktu.neyse çok uzatmayayım sen akışına bırak, hatta 1tane bile olsa mühim olan kalitesi, üstelik sayı az olunca daha kalitesli oluyo.. emin ellerdesin halit beye çok güveniyorum,sadece şu konularda kızmıştım; beni murat beyle (aile hekimi) 6 ay kadar oyaladı, birde ne opu işlemine ne de transfere kendisi girmedi, umut tüp bebeğe yönlendirdiler. üstelik bundan son anda haberim oldu. bu konu canımı biraz sıkmıştı, ama bu bir ekip işi güvenmese göndermez. üstelik çok pozitif sonuç alan var ordan.... emin ellerdesin şekerim için çooook rahat olsun, inşallah 2 hafta kadar sonra bir çizelgede sana oluşturacağız,bol şanslar. ne olur dua larını eksik etme 27 sinde kontrolüm var... sevgilerimle

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...zitif-sonuc-alip-bebegiyle-bekleyenler-5.html bu sayfada byn-zynep in yazısına bak canım, 1 tek yumurta ve sonuç :)

dualarım seninle canım .anlıyorum seni umut tüp bebek de öyleymis bende okudum .evet halit bey cok pozitif insan bende kendisini cok seviyorum insallah bende sonuc alırım burda rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu arada zeynep den cok etkilendm moral oldu canım sagol

üç gündür duran karın ağrım ve lekelenmem çok az da olsa geri döndü benim biraz canım sıkkın...

durucum canım yaptım sölediklerini ama haftasını beceremedim ben 3 eylülde adet görüm bebeğim 10 haziranda doğacak sende bi bakarsan oldumu olmdımı ben anlayamadım hiç bişi yie çokta küçük oldu

Son düzenleme:
durucum canım yaptım sölediklerini ama haftasını beceremedim ben 3 eylülde adet görüm bebeğim 10 haziranda doğacak sende bi bakarsan oldumu olmdımı ben anlayamadım hiç bişi yie çokta küçük oldu

The ticker URL: http://lmtm.lilypie.com/Qrn3p2.png BUNU Bİ DENERMİSİN, ŞEKERİM. HAFTANI TARİHLERLE OYNAYARAK AYARLAYABİLİRSİN CANIM. KÜÇÜK OLMASINA GELİNCE GALİBA SEÇTİĞİN ŞEKİLLE ALAKALI OLABİLİR....TAMAMEN İPTAL ETMEK İSTERSEN PROFİLİNDEKİ KOPYALADIĞIN YERİ SİL VE BOŞ OLARAK KAYDET. SEVGİLERİMLE...

doktorun seni hastaneye alsa bu arada karın ağrın olur o güzele işaret herşeyden bi pay çıkartma benim arkadaşım 3 ay kanama oldu o da tüp bebek maaşallah nur topu gibi bi oğlu var ama hep yattı daha böyle çok örnek var evrene ve kendine pozitif mesajlar gönder herşeyin en iyisini en güzelini düşün üzmezsen kendini bak herşey güzel olacak sevgiyle kal

ilgin için çok teşekkürler, ne diyebilirimki ailem,kocam,arkadaşlarım telkinde bulunuyor ama kalın kafam almıyo. ancak aynı şeyler yaşamış olduğumuz için mi yoksa olumlu örnekleri anlattığımız içinmi bilmem ama bu platformdaki paylaşımlar çok olumlu etkiliyor...
değerim katlamış, o nedenle moralim biraz daha ii. bazen kendimi telkin ediyorum ; benim sıpam içeride inşaat yapıyo olacak o kadar ağrı :) ama çoğu zaman inan alışmaktan korkuyorum
sevgilerimle...

üç gündür duran karın ağrım ve lekelenmem çok az da olsa geri döndü benim biraz canım sıkkın...

canım sürekli yat bu sıra sakın en basit işini bile yapma bak biraz iş yapmıştım bugün doktora gittim yavaşlamış bebeğin kilo alması işmi yaptın dedi siz tüp bebek yaptınnız normal bebekl değil bu en az 6 aylığa kadar hiç kalkma hep yat dedi ki benim kanamam yok bebeğin kilo almamasından söledi

bu arada verdiğin linki kopyaladım tarih oldu sanırım ama yine küçük heralde şekillerden olsun sağol eline sağlık canım

Aaaa korkutmayın beni..Donmuş tedavisine bu ay başlamaya karar verdim..Bugün ,yarın tedaviye başlayacağım...Sadece bir hafta rapor alabilirim..Sonra 40 tane çocuğum var uğraşmam gereken:))

Aaaa korkutmayın beni..Donmuş tedavisine bu ay başlamaya karar verdim..Bugün ,yarın tedaviye başlayacağım...Sadece bir hafta rapor alabilirim..Sonra 40 tane çocuğum var uğraşmam gereken:))

gözdem korkutmak istemem tabi ama doktor dedi normalde hep dinleniyodum herşey iyiydi bu hafta yavaş yavaş evi süpürdüm toz aldım felan bide biraz fazla yürüdüm bu sıra doktor dedi yatıcaksın ama herkezde aynı olacak diye bişey yok benimde duru gibi geç tutundu yani bebek daha küçüktü değerim çok düşüktü duru gibi ondan diyorum duruya sürekli yat diye canım genede içinizi ferah tutun herkezin gebeliği aynı olmuyo sadece sende işe başladığında öle eğilip kalkma fazla heleki ani hareketlerden kaçın mutlaka sonuçta tamam işin önemli ve çok güzel bir iş ama bak ben 10 yıllık düzenli bi iş hayatından vazgeçtim gelirimde çok iyiydi ama 4.5 yıldır sadece bi bebek sahibi olmak için uğraşıyorum işini tabikide bırakma asla ama dikkat et korkmada içini rahat tut

ah şekerim her kesin bünyesi farklı, benim arkadaşım tedavi aşamasında koşuşturdu, ağır taşıdı ... şimdi nur topu gibi oğlu var...tabiki elimizden geldiğnce dikkat edicez ama endişeye gerek yok...

sağol canım, yatıyordum inan hatta babacığm kalp krizi geçirmiş iki gece hastanede kalmış da bana söylememşler.. akşam öğrendim. ona biraz canım sıkıldı, bu gün biraz ayakta kaldım hemen lekelenmem oldu
bende çalışyorum istirahat raporu alıyorum dün onun için de evden çıktım.... Neyse uzun lafın kısası elimden geleni yapıyorum uzanıyorum, ilaçlarımı düzenli alıyrum.Gerisi Rabbimin bana yazdığıdır ve inanıyorum ki hayırlısıdır.
Desteğin inan benim için çok önemli sağol. Bu arada evet canım sende dinlen bebişinde senle beraber uyusun da büyüsün :)
sevgilerimle

amin canım rabbim hepimizin bebişlerini korur napalım elimizden geldiğince yaparız yinede kısmet değilse olmuyor zaten herşeyin hayırlısını nasip etsin rrabbim

amin canım rabbim hepimizin bebişlerini korur napalım elimizden geldiğince yaparız yinede kısmet değilse olmuyor zaten herşeyin hayırlısını nasip etsin rrabbim

Nurcan bebişin kızmış.....Çok sevindim..Rabbim kucağına aldığın günü de göstersin....Bende bi başka severim kız çocuklarını..Çok daha sevimli oluyolar...Benim kızlarım çok şeker mesela...

Duru, geçmiş olsun canım ...Elden bişey gelmiyor..Herşey bizim için.

Nurcan ,yeni çizelgen çok hoş:))

sağol canım evet kız gerçi doktor çok küçük o yüzden net bişe diyemem dedi ama şuan kız gibi dedi :))))))) içimden hep oğlum olsa derdim bi oğlumu kaybettim diye ama doktor kız dediüinde sanki hep kız istemişim gibi içim çok değişik oldu Allahım bu duyguları sizlerede yaşatsın inşallah gerçekten her kadının tatmaasını isterim inşallah rabbim sanada cici bir kız verir
çizelge biraz uğraştırdı ama sonunda oldu sanırım aslında duru girdi aklıma yoksa ben daha önce denemiştim beceremedim :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…