canım nasıl ypılıyor ben bilmiyorum denedim daha önce ama beceremedim
Sağol canım, sorma orada da gebelik elde edildi ama bu kadar kaliteli ve çok sayıda embrio olmadı. Halit beyden çok memnun kaldım, ama merkezden ve biraz paragöz olmalarından yana hoşnut kalmadım.. Neyse geçmişte kaldı, sanırım mutlu son bu sefer olacak, bi keseyi göreyim dış gebelik olmadığına emin olayım da...
senin durumunu bilmiyorum ama Allah gönlündeki muradı sağlıcakla versin inşallah.
s agol canım bende halit beyde basladım senden biraz etkilenmistim neyse su an 11 gündeyim igneleri vurduruyorum canım biraz sıkkın yüksek dozla basladım tedaviye yumurta cok dedi bana halit bey fakat 3 tanesi büyüdü ne yapım bunlarla yola devam ediyorum insallah kalitesi güzel olsun diye dua ediyorum senin adına cok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin bu kadarı oldu ya oda olur insallah su cizergeden insallah bende yaparım
s agol canım bende halit beyde basladım senden biraz etkilenmistim neyse su an 11 gündeyim igneleri vurduruyorum canım biraz sıkkın yüksek dozla basladım tedaviye yumurta cok dedi bana halit bey fakat 3 tanesi büyüdü ne yapım bunlarla yola devam ediyorum insallah kalitesi güzel olsun diye dua ediyorum senin adına cok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin bu kadarı oldu ya oda olur insallah su cizergeden insallah bende yaparım
hiiç canını sıkma, sayısı değil kalitesi önemli. benim bu son tedavimde 4 tanesi önde gidiyordu ama 15 döllendi 2 transfer 5 dondurulmuş. döllenen sayısı hep fazlaydı ama 5. gün transferi ve dondurulmuş embrio benim için mucizeydi, ama oldu. diğer negatif denemelerde ççookk daha fazla yumurtam vardı ama doğru düzgün kaliteli yoktu.neyse çok uzatmayayım sen akışına bırak, hatta 1tane bile olsa mühim olan kalitesi, üstelik sayı az olunca daha kalitesli oluyo.. emin ellerdesin halit beye çok güveniyorum,sadece şu konularda kızmıştım; beni murat beyle (aile hekimi) 6 ay kadar oyaladı, birde ne opu işlemine ne de transfere kendisi girmedi, umut tüp bebeğe yönlendirdiler. üstelik bundan son anda haberim oldu. bu konu canımı biraz sıkmıştı, ama bu bir ekip işi güvenmese göndermez. üstelik çok pozitif sonuç alan var ordan.... emin ellerdesin şekerim için çooook rahat olsun, inşallah 2 hafta kadar sonra bir çizelgede sana oluşturacağız,bol şanslar. ne olur dua larını eksik etme 27 sinde kontrolüm var... sevgilerimle
durucum canım yaptım sölediklerini ama haftasını beceremedim ben 3 eylülde adet görüm bebeğim 10 haziranda doğacak sende bi bakarsan oldumu olmdımı ben anlayamadım hiç bişi yie çokta küçük oldu
üç gündür duran karın ağrım ve lekelenmem çok az da olsa geri döndübenim biraz canım sıkkın...
doktorun seni hastaneye alsa bu arada karın ağrın olur o güzele işaret herşeyden bi pay çıkartma benim arkadaşım 3 ay kanama oldu o da tüp bebek maaşallah nur topu gibi bi oğlu var ama hep yattı daha böyle çok örnek var evrene ve kendine pozitif mesajlar gönder herşeyin en iyisini en güzelini düşün üzmezsen kendini bak herşey güzel olacak sevgiyle kal
üç gündür duran karın ağrım ve lekelenmem çok az da olsa geri döndübenim biraz canım sıkkın...
canım sürekli yat bu sıra sakın en basit işini bile yapma bak biraz iş yapmıştım bugün doktora gittim yavaşlamış bebeğin kilo alması işmi yaptın dedi siz tüp bebek yaptınnız normal bebekl değil bu en az 6 aylığa kadar hiç kalkma hep yat dedi ki benim kanamam yok bebeğin kilo almamasından söledi
Aaaa korkutmayın beni..Donmuş tedavisine bu ay başlamaya karar verdim..Bugün ,yarın tedaviye başlayacağım...Sadece bir hafta rapor alabilirim..Sonra 40 tane çocuğum var uğraşmam gereken:))
Aaaa korkutmayın beni..Donmuş tedavisine bu ay başlamaya karar verdim..Bugün ,yarın tedaviye başlayacağım...Sadece bir hafta rapor alabilirim..Sonra 40 tane çocuğum var uğraşmam gereken:))
canım sürekli yat bu sıra sakın en basit işini bile yapma bak biraz iş yapmıştım bugün doktora gittim yavaşlamış bebeğin kilo alması işmi yaptın dedi siz tüp bebek yaptınnız normal bebekl değil bu en az 6 aylığa kadar hiç kalkma hep yat dedi ki benim kanamam yok bebeğin kilo almamasından söledi
amin canım rabbim hepimizin bebişlerini korur napalım elimizden geldiğince yaparız yinede kısmet değilse olmuyor zaten herşeyin hayırlısını nasip etsin rrabbimsağol canım, yatıyordum inan hatta babacığm kalp krizi geçirmiş iki gece hastanede kalmış da bana söylememşler.. akşam öğrendim. ona biraz canım sıkıldı, bu gün biraz ayakta kaldım hemen lekelenmem oldu
bende çalışyorum istirahat raporu alıyorum dün onun için de evden çıktım.... Neyse uzun lafın kısası elimden geleni yapıyorum uzanıyorum, ilaçlarımı düzenli alıyrum.Gerisi Rabbimin bana yazdığıdır ve inanıyorum ki hayırlısıdır.
Desteğin inan benim için çok önemli sağol. Bu arada evet canım sende dinlen bebişinde senle beraber uyusun da büyüsün :)
sevgilerimle
amin canım rabbim hepimizin bebişlerini korur napalım elimizden geldiğince yaparız yinede kısmet değilse olmuyor zaten herşeyin hayırlısını nasip etsin rrabbim
Nurcan bebişin kızmış.....Çok sevindim..Rabbim kucağına aldığın günü de göstersin....Bende bi başka severim kız çocuklarını..Çok daha sevimli oluyolar...Benim kızlarım çok şeker mesela...
Duru, geçmiş olsun canım ...Elden bişey gelmiyor..Herşey bizim için.
Nurcan ,yeni çizelgen çok hoş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?