Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

Hamileyimmmm Galiba:) bu galiba da nerden çıktı diyeceksin , kızmak yok ama onu ben ekledim. çünkü halen inanamıyorum... hemşire hayırlı olsun dedi. 2 hafta sonra randevu al dedi. ben pazarlıklarla 9 güne indirdim :) Darısı senin başına,canııı gönülden diliyorum...
sevgilerimle.. bu arada değerim ikiye katlamış

valla canım doktor değilim ama 3,65 hamile olmadığını gösteriyo sanırım. yada şöyle olmuştur tutunmuş ancak çoook kısa sürmüştür, yani senin kanaman başlamadan çok önce tutunma durmuştur herhalde... 5 in altına gebelik var denilmiyor bildiğim kadarıyla, ilk doktorun biraz saçmalamış galiba. en kısa sürede muradına ermen dileğiy

duru senin adına çok sevindim 3 gündür takip ediyorum yürek kalkması oldum belki 10 defa girdim k.k bugün senin sonucu yazman için tanımıyorum seni ama bilmem çok istedim anne olmanı inşallah bundan sonraki hayatın hep pembe olsun güzellikler seninle olsun sanki kendim veya kardeşim veya en yakın arkadaşım gebe kalmış gibi sevindim tüylerim ürperdi 3 gündür sana dua ettim hele bu gün sabahtan beri yüzünü güldür ALLAH ım diye mutlulukla kal

bak hala galiba diyo kız tadını çıkar hamilesin işte zaten inandıramadık seni kaç gündür gebe olduğuna herşeyin normal olduğuna sen testi gördün yine inanmıyosun negüzel katlamış işte bak kızarım heeeeee artık bebişi karnında bir anne olmanın keyfini sür şımart kendini bizler bu duyguları zor tadan insanlarız herkez gibi her istediğimizde hamiş kalamıyoruz bari kaldığımızı sonuna kadar hissedelim :)))))))))))

İnan okuyunca tüylerim diken diken oldu...Allah razı olsun. Gönlündeki muradının en kısa sürede yerine gelmesini diliyorum. inan hiç umudum yokken burada ki tesellilerle veya paylaşımlarla hem zamanım geçti hem umut ,moral oldu. durumun pozitife dönmesinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Yok mu arkadaşım ailem elbet var, onlarlada paylaşıyorum ama aynı şeyleri yaşamış olmak bambaşka...
tekrar teşekkürler sevgilerimle...

ah canım benim, bebeğinin gül kokusunu sağlıcakla ve huzur içinde tez vakitte içine çekeceksin inşallah. az vakit kaldı senin içinde inşallah.... benim yolum da çok uzun du o nedenle doya doya yaşamak istiyorum, ve endişe etmemeye karar verdim. çünkü bunun sonu yok. yok kese, yok kalp atışı yok ikili test üçlü test...
dualarım seninle sevgilerimle....

Rabbim bi daha yaşatmasın ne diyelim..Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın...Canım bana rastlantısal düşük dediler...Yani testler hep temiz çıktı...Bu rastlantıda bizi buldu(

Canım planladıkça adet olamıyorum..13 kasımdı en son hala olamadım..Biran önce olmam lazım ki tatili boş geçirmiyim...Seni de diğer topikte takip ediyorum..Bebişin cinsiyetini merakla bekliyorum:))

İnan eve gelip yemeğimizi zor yedim..Eşime masayı topla Duru yu merak ediyorum dedim..duru kim die söyleniyodu:)) Çok ama çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin...Artık hamilesin..Hamilelerin duası kabul olur derler bana dua et olur mu??

Edeceğim hem de canı gönülden dileyeceğim,en kısa zamanda sağlıcakla ve hayırlısı ile kucağına alman için dua edeceğim.
Sağolun valla sizlerin duaları ve desteği ile bu aşamaya geldim... şaşkınım, ama tadını çıkartmaya çalışıyorum.. ama biraz bulantı hissi dışında hiçbişey yok, ne şımarık bi hamiş oldum :)
Allahım bu uğurda uzun yollar kat eden kimsenin kucağını boş bırakmasın.
birde ahkam kesmek istemiyorum ama gerçekten umut her zaman varmış,4. denememiz,bir dış gebelik gerisi negatif, tüpüm gitti... bu sonkinde de kanamam vardı... ama çok şükür oluyomuş demekki...yeterki umudu yitirmeyelim...
sevgilerimle (eşine slm ve saygılarımı ilet lütfen :) )

gebelik takip çizelgesi oluşturmak istemezmisin şekerim ? bak ben görmemişlik yaptım hemen oluşturdum, ama ne yapayım görmemişim bu konuda :)

Son düzenleme:

sağol canım inşalah hepimiz Allahın izni ile bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım hiz bişeye üzülme dert etme tabi bak artık senin bebişin var onun için herşey

Canım planladıkça adet olamıyorum..13 kasımdı en son hala olamadım..Biran önce olmam lazım ki tatili boş geçirmiyim...Seni de diğer topikte takip ediyorum..Bebişin cinsiyetini merakla bekliyorum:))

canım inşalah bian önce olursunda rahat rahat tedavini olursun hyatım çünkü gerçekten zor çalışan için ma rabbim hayırlısını versin canım bu arada orayada yazabilirsiniz illa gebe olmak gerekmiyo gebeliğimizi takip etmek için açtım o topiği ama ordaki arkadaşlar da deneyimli ben acemiyim ama bi sıkıntınız olursa ellerinden geldiğince yardım ederler sonrada gebe kaldığında gebelikle ilgili sorularını sıkıntılarını paylaşırsın ::))))))) bu arada inşallah cinsiyeti salı belli olacak

Aman da aman çizelgeni sevsinler, pek yakışmış...Rabbim tamamına erdirsin canı gönülden diliyorum....

Hadi bakalım salıya az kaldı..Erkek , kız...Rabbim hayırlısını versin..

duru galiba hamile sin hayırlı olsun bebisin ben seni daha öncede halit beyin hastası oldugun zaman da takip ediyodum allah tamamına erdirsin

duru galiba hamile sin hayırlı olsun bebisin ben seni daha öncede halit beyin hastası oldugun zaman da takip ediyodum allah tamamına erdirsin

Sağol canım, sorma orada da gebelik elde edildi ama bu kadar kaliteli ve çok sayıda embrio olmadı. Halit beyden çok memnun kaldım, ama merkezden ve biraz paragöz olmalarından yana hoşnut kalmadım.. Neyse geçmişte kaldı, sanırım mutlu son bu sefer olacak, bi keseyi göreyim dış gebelik olmadığına emin olayım da...
senin durumunu bilmiyorum ama Allah gönlündeki muradı sağlıcakla versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…