Teşekkürler ..Birbirimizi tanımıyoruz ama söyledikleriniz içimi ferahlatıyor...Benim ilk denemem de malesef 11. haftada kayıp oldu...Bu ikinci olacak..Donmuşlarla devam edeceğim inşallah...Genetik testlerim daha yeni çıktı..Temiz çok şükür..Artık 15 tatil bekliyorum..Öğretmenim ve minnoşlarım küçük..Beni yoruyolar..Tatil denemek için daha uygun sanırım...Duru sabırsızlıkla seni bekliyorum...Hayırlı haberinle seviniriz inşallah...
arkadaşlar yardım bekliyorum. ben her ayın ya 8de yada 10da adet görüyorum bu ay gelmedi başka bir rahatsızlıgım için doktora baş vurdugumda kan testi yapmak istedi gebelik için ve testte 1 . 5 haftalık hamile çıkmış. bunu öğrenmemden 1 gün sonra adet kasık ağrısı ile uyandım kan vardı . hemen doktora gittim düşük yapıyo olabilirsn demesiyle hemen özel bir doktora başvurduk aynı gün o kan testinide yanımda götürdüm ve doktor bana bu teste göre hamile deilsin dedi. gene kan testi yapıldı ve negatif çıkmış. acaba düşük mü yaptım yada hamilelik yokmuydu hiç. ilk testte ise sonuç . 3 .65 çıkmış.
adetim bitti 4 gün sonra kahverengi akıltılar geldi . kafam iyice karıştı 3 doktorda farklı konuştu . yardım bekliyorum...
Hamileyimmmm Galiba:) bu galiba da nerden çıktı diyeceksin , kızmak yok ama onu ben ekledim. çünkü halen inanamıyorum... hemşire hayırlı olsun dedi. 2 hafta sonra randevu al dedi. ben pazarlıklarla 9 güne indirdim :) Darısı senin başına,canııı gönülden diliyorum...
sevgilerimle.. bu arada değerim ikiye katlamış
Hamileyimmmm Galiba:) bu galiba da nerden çıktı diyeceksin , kızmak yok ama onu ben ekledim. çünkü halen inanamıyorum... hemşire hayırlı olsun dedi. 2 hafta sonra randevu al dedi. ben pazarlıklarla 9 güne indirdim :) Darısı senin başına,canııı gönülden diliyorum...
duru senin adına çok sevindim 3 gündür takip ediyorum yürek kalkması oldum belki 10 defa girdim k.k bugün senin sonucu yazman için tanımıyorum seni ama bilmem çok istedim anne olmanı inşallah bundan sonraki hayatın hep pembe olsun güzellikler seninle olsun sanki kendim veya kardeşim veya en yakın arkadaşım gebe kalmış gibi sevindim tüylerim ürperdi 3 gündür sana dua ettim hele bu gün sabahtan beri yüzünü güldür ALLAH ım diye mutlulukla kal
bak hala galiba diyo kız tadını çıkar hamilesin işte zaten inandıramadık seni kaç gündür gebe olduğuna herşeyin normal olduğuna sen testi gördün yine inanmıyosun negüzel katlamış işte bak kızarım heeeeee artık bebişi karnında bir anne olmanın keyfini sür şımart kendini bizler bu duyguları zor tadan insanlarız herkez gibi her istediğimizde hamiş kalamıyoruz bari kaldığımızı sonuna kadar hissedelim :)))))))))))
aynı durumdayız kardşim benim tek fark dondurulmuşlarım yok 7 tane çıkmıştı 4 iyi kalite 3 tane verildi teki tuttu 11 haftalıkken düştü bende ocak ayı başlayacağım tedavime bakalım hayırlısısenin düşük sebebi neydi genetik test bizde yaptırdık çok şükür temiz çıktı bakalım ben tekrar iğne kullanmak zorundayım ALLAH kolaylık versin hepimize mübarek cuma günü
iyi düşünmüşsün canım çünkü ilk 4 gün en azından uzanmak gerekiyor tabi rahimde kan pıhtılaşması olmasın kan dolaşımı devam etsinditye evde yarım saatte bi hafif kalkıp sanki ayağının altında yumurta varmış gibi derlerya öle azbi tur atıp mesela bi odadan diğer odaya geç geri gel yada lavobaya git gel sonra yine yat baya uğraşlı bir öğretmen için 15 tatil ideal inşallah buklez yavruna kavuşuırsunda birde kendi yavrunu eğitmenin tadına varırsın
Edeceğim hem de canı gönülden dileyeceğim,en kısa zamanda sağlıcakla ve hayırlısı ile kucağına alman için dua edeceğim.İnan eve gelip yemeğimizi zor yedim..Eşime masayı topla Duru yu merak ediyorum dedim..duru kim die söyleniyodu:)) Çok ama çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin...Artık hamilesin..Hamilelerin duası kabul olur derler bana dua et olur mu??
canım ben 4 tane farklı idrar testi yaptım hepsi negatifti 11. gün kan testim 51 di yani öle 9. gün 100 olacak diye birşey yok çocuk daha küçük ve 2 tane transfer edildi diye ikiside tutacak diye birşeyde yok belkide 1 tane tuttu bu arada kasık ağrıları hepimizde oldu şuan çok şükür 14 hafdtalık oldu bebeğim kahve rengi akıntı bende olmadı ama çok arkadaştanda tutunma lekelenmesi olarak okudum bu kahve rengi lekeyi canım içini ferah tut kanaman kırmızı olmadığı sürece kahve rengi lekeyi kafana takma klasık ağrın karın şişliğin göğüs arın olabilir bunlar kullandığın ilaçların yan etkileri bence korkma rabbim hayırlısını verir inşallah
gebelik takip çizelgesi oluşturmak istemezmisin şekerim ? bak ben görmemişlik yaptım hemen oluşturdum, ama ne yapayım görmemişim bu konuda :)
ah canım benim, bebeğinin gül kokusunu sağlıcakla ve huzur içinde tez vakitte içine çekeceksin inşallah. az vakit kaldı senin içinde inşallah.... benim yolum da çok uzun du o nedenle doya doya yaşamak istiyorum, ve endişe etmemeye karar verdim. çünkü bunun sonu yok. yok kese, yok kalp atışı yok ikili test üçlü test...
dualarım seninle sevgilerimle....
Canım planladıkça adet olamıyorum..13 kasımdı en son hala olamadım..Biran önce olmam lazım ki tatili boş geçirmiyim...Seni de diğer topikte takip ediyorum..Bebişin cinsiyetini merakla bekliyorum:))
Edeceğim hem de canı gönülden dileyeceğim,en kısa zamanda sağlıcakla ve hayırlısı ile kucağına alman için dua edeceğim.
Sağolun valla sizlerin duaları ve desteği ile bu aşamaya geldim... şaşkınım, ama tadını çıkartmaya çalışıyorum.. ama biraz bulantı hissi dışında hiçbişey yok, ne şımarık bi hamiş oldum :)
Allahım bu uğurda uzun yollar kat eden kimsenin kucağını boş bırakmasın.
birde ahkam kesmek istemiyorum ama gerçekten umut her zaman varmış,4. denememiz,bir dış gebelik gerisi negatif, tüpüm gitti... bu sonkinde de kanamam vardı... ama çok şükür oluyomuş demekki...yeterki umudu yitirmeyelim...
sevgilerimle (eşine slm ve saygılarımı ilet lütfen :) )
canım inşalah bian önce olursunda rahat rahat tedavini olursun hyatım çünkü gerçekten zor çalışan için ma rabbim hayırlısını versin canım bu arada orayada yazabilirsiniz illa gebe olmak gerekmiyo gebeliğimizi takip etmek için açtım o topiği ama ordaki arkadaşlar da deneyimli ben acemiyim ama bi sıkıntınız olursa ellerinden geldiğince yardım ederler sonrada gebe kaldığında gebelikle ilgili sorularını sıkıntılarını paylaşırsın ::))))))) bu arada inşallah cinsiyeti salı belli olacak
Hadi bakalım salıya az kaldı..Erkek , kız...Rabbim hayırlısını versin..
duru galiba hamile sin hayırlı olsun bebisin ben seni daha öncede halit beyin hastası oldugun zaman da takip ediyodum allah tamamına erdirsin
Aman da aman çizelgeni sevsinler, pek yakışmış...Rabbim tamamına erdirsin canı gönülden diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?