- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
Cunku çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum denedim ayrılmayı ailem ılımlı yapıp gittiler . Simdi yine çağırsam yine aynısı olcak . Yok bunlar her evlilikte olur kaynanandir kıymetini bil falan filan ..... Pire icin yorgan yakılmaz . Ama eşimde daha cok azıyor . Bak diyor ailen beni haklı buldu . Ben bir daha çağırmam yoruldum kendi isimi kendim halledicem ne yapayım çaresizim . Esim boyle yaptıgı sürece sevgide kalmıyor ılerde saygıda olmayacak bunun farkındayım git gide mesafeler var aramızda . Sabah diyorum yanıma bir daha gelme bana diyor disarda senden iyisi var . Ne cvp vereyim bilemedim geçtim içeri . Simdi oturuyorum ben onu Allah'a havale ediyorum başka diyecek bişeyim yokönceki konularını mesaj mesaj okuyamaz ki kimse
sen yazsana hele bi şu çaresizliği
neden dayak yediğin halde boşanmamak zorundasın?
neden ayrılırsan çocuklarını kaybedersin?
gerçek, yalın çaresizliğini yaz yani
ha ama bunun sebebi "ben kocamı seviyorum" ise onu da açık açık yaz
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Doğuluyuzkonu sahibi aslen nerelisiniz kocanız nereli diye yazdım, yani doğuda bi yerdemisiniz bu yüzden mi köşeye sıkıştınız?? töre olayları falan mı var??
Ben sana uzuluyorum sen kendine uzulmuyorsun be kizim! Yatagi ayirma, cilginlar gibi sevisin bu gece. Te Allahim ne gunlere kaldik yaaaa!Sabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum
Cunku çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum denedim ayrılmayı ailem ılımlı yapıp gittiler . Simdi yine çağırsam yine aynısı olcak . Yok bunlar her evlilikte olur kaynanandir kıymetini bil falan filan ..... Pire icin yorgan yakılmaz . Ama eşimde daha cok azıyor . Bak diyor ailen beni haklı buldu . Ben bir daha çağırmam yoruldum kendi isimi kendim halledicem ne yapayım çaresizim . Esim boyle yaptıgı sürece sevgide kalmıyor ılerde saygıda olmayacak bunun farkındayım git gide mesafeler var aramızda . Sabah diyorum yanıma bir daha gelme bana diyor disarda senden iyisi var . Ne cvp vereyim bilemedim geçtim içeri . Simdi oturuyorum ben onu Allah'a havale ediyorum başka diyecek bişeyim yok
önceki konularını mesaj mesaj okuyamaz ki kimse
sen yazsana hele bi şu çaresizliği
neden dayak yediğin halde boşanmamak zorundasın?
neden ayrılırsan çocuklarını kaybedersin?
gerçek, yalın çaresizliğini yaz yani
ha ama bunun sebebi "ben kocamı seviyorum" ise onu da açık açık yaz
Okudum aglattin beniAllah sana ve seni cocuk yasta o adama veren anne babana akil fikir versin. Kizi saatlerce kocasi dovuyor kiz ne yapayim , kuseyim mi? yoksa yemek mi hazirlayim ? diyor yani aklina baska bir sik gelmiyor, neden mi cunku kucuk cunku cahil cunku okumamis, cunku gidecek yeri yok, cunku gitmek gibi bir secenegi yok, cunku anneside muhtemelen kendi gibi yillarca kocasindan dayak yemis, cunku bu kiz kadinlarin dayak yedigi ve bunun bir kader oldugu dusunulen bunun normal kabul edildigi bir ortamda buyumus.
Cok gormeyin orasi turkiye, cocuk gelinlerin memleketi neden sasiriyorsunuz ki ? Sanki baska bir ulkede yasiyormus gibi davraniyorsunuz ? Simdi su kiza sasiran hanimlar bu ulkemizin gercegi sasirmayin ....
Haklısınız. Sanırım 3 çocuğu var. Bırakıp çalışamam diye caresizim diyor.valla evlenmeyi bilen boşanmayı da bilir. baba ana olsa ne olur olmasa ne olur. insan dünyaya tek gelir tek gider. ana baba kardeş yardım ederse allah razı olsun dersin, yapmıyorlarsa canları sagolsun dersin kendi yoluna gidersin.
biliyorum ilk dayağı değil ama son da olmayacak. ya en az hasarla evliilgini yürütmeyi deneyecek... yada boşanacak ? başa yol yok ki...
Haklısınız. Sanırım 3 çocuğu var. Bırakıp çalışamam diye caresizim diyor.
Bende diyorum ki gitsin annesinin kapisina ayrılmasın. Evden kovacak değil ya? Kocasına gurursuzluk yapacağına annesine yapsın.
Çocuklar olduğu için oraya gitsin diyorum. Çünkü meslegi de yok.
önceki konulara da göz attım...
konu sahibi kaç yaşındasın? kaç senedir evlisin? ve okudun mu?
bu işte bir anormali var. koca öküz onu anladık da kızını bu kadar ortaya atan aile olurda hepsi bu kızı mı bıulur?ya bu kız aradı babasını beni dövdü gel al beni diye.. adam tamam geliyorum yemeği hazırla sen dedi.. sonra kv vs cümbür cemaat yemek yediler misafirliğe gelmiş gibi .. kızda hizmet etti onlara.. kalktı gitti babası sonra iki nasihat edip..
Senin yazdıklarına kelime bulamıyorum cunku haklisinKendisinin ilk dayağı değil. O yüzden pek ise yariycagini sanmıyorum. Karşısında pişman bir adam yok. Kendisine sahip çıkmayan bir babası var ayrıca.
sevgili cansu kardeş ben
bu işte bir anormali var. koca öküz onu anladık da kızını bu kadar ortaya atan aile olurda hepsi bu kızı mı bıulur?
ya işin içinde para var kızı alamıyorlar geri - yada bu kızda bir anormali var-
ya bu kız aradı babasını beni dövdü gel al beni diye.. adam tamam geliyorum yemeği hazırla sen dedi.. sonra kv vs cümbür cemaat yemek yediler misafirliğe gelmiş gibi .. kızda hizmet etti onlara.. kalktı gitti babası sonra iki nasihat edip..
Dün esimle kaynanam gezmeye gitmişler . Kaynanam o ara konuşmuş benim gibi kaynana bulunmaz bir sürü şey bende gecen dayak olayından sonra kaynanama fazla konuşmuyorum bisey olsa görüşüyorum . Bisey olmasa uzağım . Bundan dolayı gerilmiş İnan içimden gülümsemek bile gelmiyor . Aksam söyledi esim ses çıkarmadım sabah yine . Bende dedim esime gecen dayak yedim üzdü beni içimden eskisi gibi davranmak gelmiyor dedim . O senin ağzınada yapsa eskisi gibi olacaksın dövdü sonra . Kesinlikle saygısızlık yapmadım kaynanama sadece soğuk davrandım . Sadece hatasını bilsin dedim . Tek kızım ailemi istemiyorlar ailem gelmiyor ben gidiyorum onlarında ailesi hep bende bir gun demedim senin ailen geliyor benimki gelmiyor yani daha ne yapayım yoruldum
ee ohaaa diyecem bu da bu kızın konusu ...konu sahibi abisinden de dayak yiyen senmiydin ?
hani kocanı yoldan çıkarıcı sözleri olan abi?
Hayır o da diliyle uyguluyor siddetiniKayınvalideniz de mi sizi dövdü, yanlış mı anladım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?