Acil yardım kızlar

konu sahibi aslen nerelisiniz kocanız nereli diye yazdım, yani doğuda bi yerdemisiniz bu yüzden mi köşeye sıkıştınız?? töre olayları falan mı var??

Cunku çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum denedim ayrılmayı ailem ılımlı yapıp gittiler . Simdi yine çağırsam yine aynısı olcak . Yok bunlar her evlilikte olur kaynanandir kıymetini bil falan filan ..... Pire icin yorgan yakılmaz . Ama eşimde daha cok azıyor . Bak diyor ailen beni haklı buldu . Ben bir daha çağırmam yoruldum kendi isimi kendim halledicem ne yapayım çaresizim . Esim boyle yaptıgı sürece sevgide kalmıyor ılerde saygıda olmayacak bunun farkındayım git gide mesafeler var aramızda . Sabah diyorum yanıma bir daha gelme bana diyor disarda senden iyisi var . Ne cvp vereyim bilemedim geçtim içeri . Simdi oturuyorum ben onu Allah'a havale ediyorum başka diyecek bişeyim yok

Allah sana ve seni cocuk yasta o adama veren anne babana akil fikir versin. Kizi saatlerce kocasi dovuyor kiz ne yapayim , kuseyim mi? yoksa yemek mi hazirlayim ? diyor yani aklina baska bir sIk gelmiyor, neden mi cunku kucuk cunku cahil cunku okumamis, cunku gidecek yeri yok, cunku gitmek gibi bir secenegi yok, cunku anneside muhtemelen kendi gibi yillarca kocasindan dayak yemis, cunku bu kiz kadinlarin dayak yedigi ve bunun bir kader oldugu dusunulen bunun normal kabul edildigi bir ortamda buyumus.

Cok gormeyin orasi turkiye, cocuk gelinlerin memleketi neden sasiriyorsunuz ki ? Sanki baska bir ulkede yasiyormus gibi davraniyorsunuz ? Simdi su kiza sasiran hanimlar bu ulkemizin gercegi sasirmayin ....

Ben sana uzuluyorum sen kendine uzulmuyorsun be kizim! Yatagi ayirma, cilginlar gibi sevisin bu gece. Te Allahim ne gunlere kaldik yaaaa!

Allah tez zamanda seni bu cileden bu canavar vicdansiz merhametsizden kurtarsin baska birsey demiyorum, o ana babada bunun hesabini nasil verirler bilmiyorum..

ya bu kız aradı babasını beni dövdü gel al beni diye.. adam tamam geliyorum yemeği hazırla sen dedi.. sonra kv vs cümbür cemaat yemek yediler misafirliğe gelmiş gibi .. kızda hizmet etti onlara.. kalktı gitti babası sonra iki nasihat edip..

Okudum aglattin beni

Haklısınız. Sanırım 3 çocuğu var. Bırakıp çalışamam diye caresizim diyor.
Bende diyorum ki gitsin annesinin kapisina ayrılmasın. Evden kovacak değil ya? Kocasına gurursuzluk yapacağına annesine yapsın.
Çocuklar olduğu için oraya gitsin diyorum. Çünkü meslegi de yok.

anne babada ayrıydı galiba ..

önceki konulara da göz attım...
konu sahibi kaç yaşındasın? kaç senedir evlisin? ve okudun mu?

muzurtilki konu sahibesi prof. olsa kaç yazar ! Kadının kafa yapısı orta , şiddet onun gözünde her evde olması gereken bir aktivite gibi geliyor olmalı . Bu kadar ''insanın onuruna yapılmış fiziksel ve psikolojik hakareti'' sindirmemesi gerekiyordu...

bu işte bir anormali var. koca öküz onu anladık da kızını bu kadar ortaya atan aile olurda hepsi bu kızı mı bıulur?
ya işin içinde para var kızı alamıyorlar geri - yada bu kızda bir anormali var-

Kendisinin ilk dayağı değil. O yüzden pek ise yariycagini sanmıyorum. Karşısında pişman bir adam yok. Kendisine sahip çıkmayan bir babası var ayrıca.
Senin yazdıklarına kelime bulamıyorum cunku haklisin

konu sahibi abisinden de dayak yiyen senmiydin ?
hani kocanı yoldan çıkarıcı sözleri olan abi?

kızın ailesi toptan anormal eğer şu abi konusuda bu kızınsa valla diyecek laf bulamıyorum..

hayatta tutunacak dali olmayan, dayakci vicdansiz bir kocanin elinde curuyup gidecek bir kiz , ne yapsin ? ne yapabilir ? Polise gitsen kocani cagirip hadi bir daha kavga etmeyin deyip eve gonderiyorlarmis bu ulkeden kadina adaletmi varki ?
O yuzden kadinlar anneler okuyun kiz cocuklarinizi okutun is guc sahibi etmeden koca kitligi cikacakmis gibi, sanki bir bogazi doyurmak sizi batiracakmis gibi kiz cocuklarinizi cocuk yasta elin adamlarinin eline veriop ziyan etmeyin. Hayati bu sekilde kararan her kiz cocugunun her kadinin sebebi anne babasidir, ve bana kalirsa bu dunyada olmasada bir sekilde hesabini vereceklerdir yaptiklarinin.

Grinin elli tonu filmini izle ! Orada ki karakterler sizi anlatıyor . Ayrıca yeni fikirler öğrenirsin öyle kocan yola gelir ... Allah'ım sana geliyorum.

konu sahibi abisinden de dayak yiyen senmiydin ?
hani kocanı yoldan çıkarıcı sözleri olan abi?
ee ohaaa diyecem bu da bu kızın konusu ...
bu kadarı fazla. bu işte anormali var derim ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…