Acil yardım! Ne yapacağım?

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Eşimin ailesi gidiyor baska şehire. Ve görümcemin bende kalmasına karar vermişler! Artık sürekli lönk diye kendi kararlarını vermelerini ve uygulamalarını beni hiç saymalarına katlanamıyorum. Birçok kez bende kaldılr sesimi çıkartmadım ama doldum artık. Eşimde onlar öyle deyince beni kenara çekti gelsin dedi alıştık dedim bende. Trip mi atıyorsun dedi, insan içindeydik sessiz ol dedim su an trip atıyorum ama bi halta yaramaz gibi.napcam ben ya gerçekten napcam! Gelmesini istemediğimi belli ettim ayrıca , erken gidersin okula nolcak dedim, ses etmedi. Ne bilim ya napcam

Son düzenleme:
Sıcağı sıcağına mı açtınız konuyu?
Hiçbir şey anlaşılmıyor
Görümce ne için kalacak, ne kadar kalacak, neden kalacak, okur mu, çalışır mı, nedir yani.
Biz mi tahmin etmeliyiz?
aynem öyle şuanda açtım sinirden. Görümce okuyor başka şehirde. Ailesi evden gidecek hastaneye başka şehire bu evde tek kalacak. Kalmasınmış bizimle bizim eve gelsinmiş! (Biz onlardan başka yerde yaşıyoruz ziyarete geldik)

Gorumcenizi sevmiyor musunuz??ya da esinizin ailesiyle problemleriniz mi var??size danismamalari hata olmus.ama idare edilemez mi?

Kaç gün sürecek bu?
Hâlâ anlamadım.
Okulu sizin yaşadığınız şehirde mi

Gorumcenin kendisinin anlayıp gelmemesi gerek.
20 yaş kendine ait kararları alabileceği bir yaş.
anlamıyor işte anlasa ! Sorunum o . Belli etmeme rağmen yine de geliyorlar napcam bilmiyorum! Bu bir patlama yazısı en az elli keee misafir ettim ben yatılı.

Gorumcenizi sevmiyor musunuz??ya da esinizin ailesiyle problemleriniz mi var??size danismamalari hata olmus.ama idare edilemez mi?
başka bir görümcem ben daha yeni evliyken bende aylarca kaldı. Ayrıca kvalideler de biz geldiiik deyip ben çalıştığım halde arada bir bir haftalığına gelir. Patladım suan artık. Anlamıyorlar artık ve napcam bilemiyorum.

Kaç gün sürecek bu?
Hâlâ anlamadım.
Okulu sizin yaşadığınız şehirde mi
bir hafta. Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Ben bana danışılmadan karar verilmesine nefret ediyorum

anlamıyor işte anlasa ! Sorunum o . Belli etmeme rağmen yine de geliyorlar napcam bilmiyorum! Bu bir patlama yazısı en az elli keee misafir ettim ben yatılı.

Ben şahsen kalmazdım. Hem kendi apartmanları aile apartmaniymis , hem yazdiginiza göre galiba okuluna erken dönebilir istese. Yengemin tavır yaptığını , istemediğini görsem abim mutsuz olmasın der baska bir seçeneği seçerdim.

Yahu yedi yabancı olsa sahip çıkılır 20 yaşındaki kıza sayılı gün ne olacak? Abisinin evi orası gelip kalacak tabi ki.
canları sıkıldıkça karar verdim biz böyle düşündük diyip uyguluyorlar. Evliliğimin ilk gününden beri. Diğer görümcem bende 4 ay kaldı. Keşke benimde bunların üzerine sabrım kalsaydı

Ortada hastalık hastane gibi bir durum var. Bence sizin bile teklif etmeniz hoştu. Sonuçta anne veya babası hasta anladigim kadariyla

Benim ailem bi ay önceden müsaitmisiniz diye sorar alışkan değilim gerçekten

canları sıkıldıkça karar verdim biz böyle düşündük diyip uyguluyorlar. Evliliğimin ilk gününden beri. Diğer görümcem bende 4 ay kaldı. Keşke benimde bunların üzerine sabrım kalsaydı

Abimin evine gideceğim zaman yengemden izin almam gelebilir miyim diye. Arar ben geliyorum derim. Geçen yıl 6-7 ay kaldık kadının evinde ben ara ara, annemler sürekli. Sesini çıkartmadı suratını asmadı sağolsun. Assa da ben umursamazsım gerçi, çünkü benim abimin de evi orası ama annemler üzülürdü, abim gerilirdi. Ne zararı olabilir 20 yaşında bir kızın evinizde kalmasının?

Ben de bundan sonraki eğitim hayatını sizde kalarak tamamlayacak sandım açıkcası. 1 hafta imiş :)
Size danışılmaması konusunda haklısınız.
Yani 20 yaşındaki kızla birebir konuşarak da karar verebilirdiniz.
O kısımda haklısınız da belki bu kadar tepki vermeseniz de olur sanki
Şimdi hastane durumu varmış.
Anne ya da baba hasta sanırım.
Dert sayılan bir hastalık ise üzüntü de vardır belki.
İyi gelirsiniz belki, olmaz mı?
Gerçi aile apartmanıymış.
Ve bana göre üniversite okuyan biri evde de pekala yalnız kalabilir ama bu sefer de böyle olsun diyebilirsiniz yine de.
Bu kadar dert etmeyin, siz yıpranırsınız

Benim ailem bi ay önceden müsaitmisiniz diye sorar alışkan değilim gerçekten

Zaten olması gereken o. Her evde bir düzen var. Özel hayat var. Belki kavgalı olacaksınız eşinizle , belki başka bir misafir alacaksınız yatılı. Bunu kimse bilemez ki. Pat diye siz de kalsın ne demek. Çok garip geliyor bana böyle şeyler. Siz haklısınız.

Siz biraz dolmussunuz sanirim 1 haftadan bisey olmaz orasi da yabancinin evi degil abisinin evi biraz kendinizi sakinlestirin gereksiz tepki veriyosunuz kardesiniz bir hafta size gelse esiniz trip atsa hos olur mu idare edin

içten içe o da size çıldırıyordur öyleyse ne diyeyim. Ya da siz şanslısınız demekki gelinden yana. Ben sinirleniyorum alınıyorum. Bende eşekbaşı değilim böyle düşündük sen ne dersin dense ölmezler herhalde. Kalması değil kafalarına göre iş yapmaları sinirmi bozan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…