Acil yardım! Ne yapacağım?

Kız belki tek kalmaktan korkuyordur bi kacgun kalırem zaten okulu varsa bunda büyütecek ne varki sonuçta orası sadece sizin degill abisininde evi ben gorumcemden nefret ederim ama böyle bişeye ses cikarmam huzurumu bozacak bişey yapmiyorsa esimde kardeşime yapamaz abimim evinede giderim buna yengem karar veremez orası ortak yaşam alanı huzur bozan tip değilse siz abartiyorsunuZ

hiç alışkın değilim inanın ya.ki herkes çok iyi idare ettin der

Siz biraz dolmussunuz sanirim 1 haftadan bisey olmaz orasi da yabancinin evi degil abisinin evi biraz kendinizi sakinlestirin gereksiz tepki veriyosunuz kardesiniz bir hafta size gelse esiniz trip atsa hos olur mu idare edin
Sorun orda benim ailem çatkapı biz geldik bi hafta kalcaz demez asla.herkes ayrı şehirde insan bi haber eder. En kötü bana sorar ya kendimi tamamen boşluk gibi hissediyorum sor ya bana bi kere de müsait misin de yani

Ortada kavga ve küslük yoksa, niye kalamıyor onu anlamadım. İnsan eşinin ailesine hastalıkta yardımcı olmayacak da ne zaman yardımcı olacak ? Görümce yalnız kalabilirdi ama ne kendi ne ailesi istemiş.

Yok iyidir benim yengem sağolsun. Öğrenciyken 15'te bir giderdim evlerine. 25 yıllık evliler hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar. Ama benim evim, benim kocam, benim kararım diye diretseydi muhtemelen yaşardık.

Eşiniz kabul etmiş, o ev sizin olduğu kadar onun da evi. O kabul ettiyse tekrar size sormalarına gerek yok. Bu kadar kızacak bir şey de yok. Altı üstü bir hafta.

abartmıyor musunuz biraz?
alt tarafı bir haftaymıs.
öncekilere dolmuşsunuz anladım da, o kadar büyütülecek bir şey değil bu.
şu evin hanımı benim, benden izin alsınlar, bana sorsunlar beklentisini de anlamıyorum. eşinizin kardeşi sonuçta, misafir değil.
gelsin takılsın, nasıl bir müsaitlik beklemeli?

Üç beş gün kalıversin ne olcak ki. Sizi de yakın gördüklerinden sormamışlardır, gelsin sizde kalsın demişlerdir. Şu insanların insan istememe durumu nedir anlamıyorum zaten.

Kiz 20 yaşında. 12 yaşında değil ki. Niye evlerinde kalamiyormus? Bekci mi lazim. Herkes ne olur kalsa diyor da. Ama kadına devamli yatılı misafir geliyorsa en. Cok iş ona düşüyor. Eşi tamam demeden önce eşine danışsa eminim bu kadar da zoruna gitmez. Saygı görmek bir mesele. Ve ben haftalarca aylarca ablam olsa bile evinde kalmam. Herkesin bir düzeni var.. Abimin evi diye çöreklenmemek lazım

Herkesin ayrı bir düzeni var ve gerçekten daha 2 aylık evliyken bile bi gün suratımı asmadan görümcemi ağırladım aylarca.ama artık zoruma gidiyor kullanıyorlarmış gibi geliyor sakin halimi fırsat biliyorlar gibi geliyor. Eşime trip atmam çok mu saçma acaba?

20 yaşındaki görümceniZle ne gibi bir probleminiz var ?

Bence bu kadar abartmayin derim,1 hafta sonuçta .
Evet size sorulmadan karar verilmesi sıkıntılı bir durum ama eşinizle konuşmayı denediniz mı?
konuşamadım malesef hala bi odada hepimiz oturuyoruz. Trip attım sadece ama bu onun suçu mu ona tepki göstermeli miyim inan bilemiyorum. Aslında sormak istediğim nasıl davranmam gerektiği. Artık bilsinler sorsunlar istiyorum ben kimsenin evine ben geldimmmö diyip gitmiyorum onlar da gitmesin istiyorum

Haklisiniz ancak konu trip atarak cozulmez.

Orasi abisinin evi tamam da bu mantikla sizin de eviniz.

Bi de burasi ev yani insanin mahremi.

Ama sıcak iliskilerde bu kadar resmiyette olmayiversin nedir ki 20 yasinda bir kiz gelsin bi yatak acin bi tabak koyun masaya tamam işte.

Yani kocaniz size kardesim evimize gelebilir mi demez ki zaten, uygun muyuz der ama konu hastane olunca da bu sekilde ortak karar alma geregi duymamis olabilir.

Bu durumu atlatin tripsiz. Sonra da esinize soyleyin eve kim gelecek olursa olsun lutfen bana onceden haber verip onayimi alin diye. Bunu isteme nedenlerinizi de anlatirsinız. Ha baktin dikkate almiyorlar o zaman baska careler dusunulür?

Afiyet olsun

Boyle kotu bir yengem olsa evini yemeden çıkmazdim o evden
kötü? Neye göre kime göre? Çok yumuşak yüzlü olduğumdan bu haldeyim. Derdim insanların kalbini kırmadan evimin mahremiyetini anlatmak. Elli kere denedim anlamadılar ne yapayım diyorum!Fikriniz yoksa laf sokmak için yazmanıza gerek yok.

Arkadaştan ya da uzak bir akrabadan bahsetmiyoruz burada. Kızın anne babası hastanede, ailesindeki diğer kişilerde kalacak tabii ki. 1 hafta yani, böyle boş beleş triplere gitmeyin. Kız abisinin evinde kalmak için senden izin istemeyecek. Dış kapının dış mandalısın

Canım ne yapsanda anlamazlar...
Onlar sadece oğullarını muhatap alırlar ben 10 yılda adam edemedim...
Kvmi asla aramiyorum mesela her işini oğluyla hallediyor bende esime diyorum onlara birşey diyeceksem...
Eşim birgün sen arayip desene dedi.
Dedimki annen ne zaman beni muhatap olarak görürse bende onu görür ve ararim dedim sesi çıkmadı.
Surat as anlasınlar.
Elbette 1 hafta sorun degil ama insan bir sorar ya...

Off mahrem mahrem mahrem. Nedir bu mahrem. Evde çıplak mı dolaşıyorsunuz, donlarınızı koltuk takımının üstünde mi muhafaza ediyorsunuz yani. Kusura bakmayın ama sizin gibilere inanılmaz sinir oluyorum. Sevgilimle aynı evde yaşarken kız kardeşi bizde kalmak zorunda kalmıştı, 14 yaşında çocuk, onun üzüntüsünü ve bu durum yüzünden mağduriyetini çok iyi biliyorum. Çocuklar zaten üzgün oluyor, bu kadar kalpsiz olmayın. Ne yapsın yani, abisinin evi belki değişiklik olsun diye dahi gelmiştir. Eften puften şeyler, o kızın da kalbini kırmayın.

Çok şükür beni anlayan biri ! Aynen ne olsa oğullarını arar söylerler. Annemler eşimle ilgili şeyleri eşimle benle ilgili şeyleri benle çözerler. Geçmeyecek demekki çekeceğiz bunu of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…