- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi ironman_2020
-
hiç alışkın değilim inanın ya.ki herkes çok iyi idare ettin derZaten olması gereken o. Her evde bir düzen var. Özel hayat var. Belki kavgalı olacaksınız eşinizle , belki başka bir misafir alacaksınız yatılı. Bunu kimse bilemez ki. Pat diye siz de kalsın ne demek. Çok garip geliyor bana böyle şeyler. Siz haklısınız.
Sorun orda benim ailem çatkapı biz geldik bi hafta kalcaz demez asla.herkes ayrı şehirde insan bi haber eder. En kötü bana sorar ya kendimi tamamen boşluk gibi hissediyorum sor ya bana bi kere de müsait misin de yaniSiz biraz dolmussunuz sanirim 1 haftadan bisey olmaz orasi da yabancinin evi degil abisinin evi biraz kendinizi sakinlestirin gereksiz tepki veriyosunuz kardesiniz bir hafta size gelse esiniz trip atsa hos olur mu idare edin
içten içe o da size çıldırıyordur öyleyse ne diyeyim. Ya da siz şanslısınız demekki gelinden yana. Ben sinirleniyorum alınıyorum. Bende eşekbaşı değilim böyle düşündük sen ne dersin dense ölmezler herhalde. Kalması değil kafalarına göre iş yapmaları sinirmi bozan.
ya yerse?Hayırdır kuzum, kızcağız 1 haftada evini mi yiyecek?
Afiyet olsunya yerse?
konuşamadım malesef hala bi odada hepimiz oturuyoruz. Trip attım sadece ama bu onun suçu mu ona tepki göstermeli miyim inan bilemiyorum. Aslında sormak istediğim nasıl davranmam gerektiği. Artık bilsinler sorsunlar istiyorum ben kimsenin evine ben geldimmmö diyip gitmiyorum onlar da gitmesin istiyorumBence bu kadar abartmayin derim,1 hafta sonuçta .
Evet size sorulmadan karar verilmesi sıkıntılı bir durum ama eşinizle konuşmayı denediniz mı?
kötü? Neye göre kime göre? Çok yumuşak yüzlü olduğumdan bu haldeyim. Derdim insanların kalbini kırmadan evimin mahremiyetini anlatmak. Elli kere denedim anlamadılar ne yapayım diyorum!Fikriniz yoksa laf sokmak için yazmanıza gerek yok.Afiyet olsun
Boyle kotu bir yengem olsa evini yemeden çıkmazdim o evden
konuşamadım malesef hala bi odada hepimiz oturuyoruz. Trip attım sadece ama bu onun suçu mu ona tepki göstermeli miyim inan bilemiyorum. Aslında sormak istediğim nasıl davranmam gerektiği. Artık bilsinler sorsunlar istiyorum ben kimsenin evine ben geldimmmö diyip gitmiyorum onlar da gitmesin istiyorum
Canım ne yapsanda anlamazlar...kötü? Neye göre kime göre? Çok yumuşak yüzlü olduğumdan bu haldeyim. Derdim insanların kalbini kırmadan evimin mahremiyetini anlatmak. Elli kere denedim anlamadılar ne yapayım diyorum!Fikriniz yoksa laf sokmak için yazmanıza gerek yok.
kötü? Neye göre kime göre? Çok yumuşak yüzlü olduğumdan bu haldeyim. Derdim insanların kalbini kırmadan evimin mahremiyetini anlatmak. Elli kere denedim anlamadılar ne yapayım diyorum!Fikriniz yoksa laf sokmak için yazmanıza gerek yok.
Çok şükür beni anlayan biri ! Aynen ne olsa oğullarını arar söylerler. Annemler eşimle ilgili şeyleri eşimle benle ilgili şeyleri benle çözerler. Geçmeyecek demekki çekeceğiz bunu of yaCanım ne yapsanda anlamazlar...
Onlar sadece oğullarını muhatap alırlar ben 10 yılda adam edemedim...
Kvmi asla aramiyorum mesela her işini oğluyla hallediyor bende esime diyorum onlara birşey diyeceksem...
Eşim birgün sen arayip desene dedi.
Dedimki annen ne zaman beni muhatap olarak görürse bende onu görür ve ararim dedim sesi çıkmadı.
Surat as anlasınlar.
Elbette 1 hafta sorun degil ama insan bir sorar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?