Acıların kadını anam !

Sanırım yakın memleketlerden iz begonfilcim garip anam geldi aklıma Allah'dan bizim büyükler yanımızda da olsa bu kadar değillerdi anam da çok çekdi ama bu kadarı fazla

ohhh super yapmissiniz ama kalp hastalarina kaplica, asiri sicak iyi gelir mi ki bi doktora danismadan gitmeyin derim allah korusun

Millet be der diye bi ömrün harcanması.. kadıncağız biz bile onun hakkında kötü düşünmeyelim istiyor, biz kimsek. Valla evlenirken anamı da alıre giderdim. 2 dede 2 babane ve baban şimdiye kadar anneni düşünmediklerine saysınlar. Yazık ya kadına.

okuldan bir arkadaşım vardı köyde evlerine gitmiştik ev berbat haldeydi baba çalışıyor ama parayı içkiye kumara veriyor bide eve gelip eziyet ediyordu sonra okul bitti 1 sene sonra duydum ki benim güzel akıllı arkadaşım babayı kıvama getiriyor sen burda kal işinden olma ben merkez de iş buldum annem benimle gelsin abisini de aldı yanına 2 kardeş çalışıyor anne evde kafası rahat eziyet yok rezillik yok ileride ne olur diye düşünmedi kurtardı annesi 5 kuruş biryerden de gelirleri de yoktu çalışıyor aslanlar gibi bakıyor annesine babası içinde vicdan yapmadı eğer vicdan yapsaydı annesi çile çekmekten ölmüştü şimdi

Kiralık bir ev bakıp toparlanip gideceksiniz esek kim ,kim kime bakıyor .Hanya nerde Konya uzak bu ne manyak bir ruh hali .

çok ama çok sevindim bu hamlene tebrikler
konunu takibe aldım tatile gittiğinde annenin mutluluğunu görünce
daha da hevesleneceksin bir daha aynı şeyleri yaşamasın anneciğin diye
eminim bundan
inşallah babannenlerinde aklı başlarına gelir de artık çözüme kavuşur olay

Ayri eve cikin temizligine babaniz bi kadin tutsun annenizde evde fazla fazla yemek yapsin gunluk babaniz götürsün annenizde yada babaanneniz de her hangi bi suc tamami babanizda yillarca annenuze bu eziyeti çektirmeye hakki yoktu

Çok üzüldüm annenize. Gözlerim doldu. Melanı cennet olsun. Huzur içinde uyusun inşallah. İlahi adalet burda devreye gidiyor işte. Babanneniz olacak kadın bu dünyada çekmediyse de dilerim Allah tan ahirette hepsi fitil fitil burnundan gelir

Babaanne dede neyse de babaannenin kızkardeşin falan YÖK artık dedirtti .

Yas kac sizin?Calısıyr musunz?Baba neden ses çıkar mıyor?
İmkan varsa alır annemi ceker giderim o evden.
Kimse kimseye bakma mecburiyetinde değil.Vicdanen bakmışsınız zaten,bide yemek begenmicek laf söylücek oldu.
Otursun 80 yasında kendi yapsun.
2 kişilermiş bölüşsünler isleri kardeşiyle.
Ben babaya kızdım en cok.Ailesini kollayamamış yazık.

Diğer konudan geldim bu konuya.80 küsür yaşında yaşlı insan , dili de hiç durmuyor.Yaşlı olunca insan daha çok edep bekliyor nedense.Ezdirme şunlara anneni ya !! Babanda da iş yok.Ayh sinir oldum offff !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…