- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
abine giderseniz bu vicdansızların size yaşattığını sizde yengene yaşatmış olursunuz. siz onlar gibi vicdansız ve kötü olmasanızda yenge rahatsız olur bence. zaten gitmicekmişsiniz iyi olmuş kabul etmemeniz.madem maddi sorun yok gidin bi ay kalın. onlarda ne bok yerlerse yesinler. ama sanki babanne olay çıkarır gibi göndermemek içinsöyledikleriniz benim aklımı başıma getirdi resmen.
Bu sabah babamı işe gitmeden kahvaltıda yakaladım.
babama ' bu düzen ne zamana kadar böyle devam edicek ? annem daha kac kişiye hizmetcilik edicek?' diye sordum
babamda bende bayılmıyorum böyle olmasına sabahtan akşama kadar çalışıyorum sonra eve gelip diken üstündeyim bacaklarımı uzatıp dinlenemiyorum napayım kızım annem babam atamam satamam dedi.
sizde benim annem babamsınız, sen onları düşünüyosan bende sizi en cokta annemi düşünüyorum, vefasız insanlar yüzünden ömrü çürüyüp gidiyor sende hep bu sekilde konusup elini ayagını baglıyorsun, vicdan yaptırıyosun bi kaç aya evleniyorum annemide yanıma alıyorum haberin olsun siz naparsanız yapın dedim tek kelime etmedi.
kalktım geçtim odama ve abimi aradım.
Anneme sahip çıkmazsak sonra çok pişman olucaz dedim. Babama tonlarca küfür etti ilk defa. Hep onun yüzünden dedi. anneminde kendinin de eşyalarını topla çıkın gelin dedi. Gelmicez işlerimiz var babam bi yolunu bulacagını söyledi diye yalan söyledim. Çünkü gidersek abim bizi asla bırakmaz, anneme bana çok düşkün. Yengem iyidir hoştur ama fazlalık olmak istemiyorum, annemde istemez. o yüzden abimlere gitme fikri bana dogru gelmedi. Doktor anneme kaplıcalara gitmesi gerektigini söyledi dicem ve annemi alıp tatile cıkıcam. Annemi de tehdit ettim, gelmezsen tek giderim birdaha dönmem diye önce mırın kırın etti ama o hevesi gördüm gözlerinde. Annem ilk defa tatile cıkıcak. 5 yasında ki cocuk gibi gidip gelip soruyor yanıma ne alayım, nasıl bi yer ki, şampuan alayım mı...
Bakın arkadaşlar maddi açıdan hiç bi sorunumuz yok annem istese her yıl 2 kez tatiline de gider gezer tozar da. Ama gidemiyor çünkü bakması gereken insanlar var. Ama vefasız insanlara vefalı davranmayacak artık. Dedem de arkamızda
gidin kızım bu bunaklar ne hali varsa görsün diyor, harclıkta verdi bize
Cuma günü gidiyoruz
çoktebrik ederim sizi ne iyi çocuksunuz öyle :)söyledikleriniz benim aklımı başıma getirdi resmen.
Bu sabah babamı işe gitmeden kahvaltıda yakaladım.
babama ' bu düzen ne zamana kadar böyle devam edicek ? annem daha kac kişiye hizmetcilik edicek?' diye sordum
babamda bende bayılmıyorum böyle olmasına sabahtan akşama kadar çalışıyorum sonra eve gelip diken üstündeyim bacaklarımı uzatıp dinlenemiyorum napayım kızım annem babam atamam satamam dedi.
sizde benim annem babamsınız, sen onları düşünüyosan bende sizi en cokta annemi düşünüyorum, vefasız insanlar yüzünden ömrü çürüyüp gidiyor sende hep bu sekilde konusup elini ayagını baglıyorsun, vicdan yaptırıyosun bi kaç aya evleniyorum annemide yanıma alıyorum haberin olsun siz naparsanız yapın dedim tek kelime etmedi.
kalktım geçtim odama ve abimi aradım.
Anneme sahip çıkmazsak sonra çok pişman olucaz dedim. Babama tonlarca küfür etti ilk defa. Hep onun yüzünden dedi. anneminde kendinin de eşyalarını topla çıkın gelin dedi. Gelmicez işlerimiz var babam bi yolunu bulacagını söyledi diye yalan söyledim. Çünkü gidersek abim bizi asla bırakmaz, anneme bana çok düşkün. Yengem iyidir hoştur ama fazlalık olmak istemiyorum, annemde istemez. o yüzden abimlere gitme fikri bana dogru gelmedi. Doktor anneme kaplıcalara gitmesi gerektigini söyledi dicem ve annemi alıp tatile cıkıcam. Annemi de tehdit ettim, gelmezsen tek giderim birdaha dönmem diye önce mırın kırın etti ama o hevesi gördüm gözlerinde. Annem ilk defa tatile cıkıcak. 5 yasında ki cocuk gibi gidip gelip soruyor yanıma ne alayım, nasıl bi yer ki, şampuan alayım mı...
Bakın arkadaşlar maddi açıdan hiç bi sorunumuz yok annem istese her yıl 2 kez tatiline de gider gezer tozar da. Ama gidemiyor çünkü bakması gereken insanlar var. Ama vefasız insanlara vefalı davranmayacak artık. Dedem de arkamızda
gidin kızım bu bunaklar ne hali varsa görsün diyor, harclıkta verdi bize
Cuma günü gidiyoruz
abine giderseniz bu vicdansızların size yaşattığını sizde yengene yaşatmış olursunuz. siz onlar gibi vicdansız ve kötü olmasanızda yenge rahatsız olur bence. zaten gitmicekmişsiniz iyi olmuş kabul etmemeniz.madem maddi sorun yok gidin bi ay kalın. onlarda ne bok yerlerse yesinler. ama sanki babanne olay çıkarır gibi göndermemek için
çoktebrik ederim sizi ne iyi çocuksunuz öyle :)
babanızın haberi var dimi gideceğinizden
ya yaşlı teyzelerin
suratlarını görmek isterdim
dedeye de helal olsun diyorum
hehhhhhh çook güzel olmuş.... bunaklar birbirlerini yesinler şimdi. ordan da varsa ziyaret edilcek bir akrabanız oraya geçin. kadın nasıl dinlenir biliyor musun. çok güzel olmuş gerçekten. giderken de babannenin kulağına eğilip de ki. eğer döndüğümde bu ikisi yine burda olursa annemi alıp komple gidecem haberin olsun de. tehdit et öyle git. düşünsün kukuman kuşları.
Ooovvv begonfilim ne diyosun sen kıyametin koptuğu nokta olur!Ya bilmiyorum soylendimi ama hi bakici tutulsa siz ayri eve cıksaniz ?
Yaa ederim ederim. Ayni kültür sonucta. Ne acı ya kadıni hizmetci bellemisler. Parasini verip baskasi gelsin desek tabi bu zulmu yapamicaklar .Ooovvv begonfilim ne diyosun sen kıyametin koptuğu nokta olur!
O kV varya tüm sülaleyi başına toplar garip kadincagiz in ve o çok muhterem akrabalar neler yapar tahmin bile edemezsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?