Acıların kadını anam !

babam en büyük cocuk. evlendiklerinden beri birlikte yaşıyolar. ayrı eve cıkma imkanı yok
Ah canım ah yazık annene kıyamam kadına ya.Çok üzüldüm.Benim annemde 15 yıl babaannemle oturdu.Dert sahibi oldu.Yıllardır ilaç kullanıyor.Hiçte bakmak zorunda değil.Valla yaşlıların bakılması taraftarı oldum her zaman ama bi allah razı olsun diyeceği yerde eşşek gibi bakacak ne demek ya.Annenizi çok yumuşak bulmuşlar.

Babanneniz çok saygısız ve kıymet bilmeyen biriymiş.Babanneyi sıkıştırıp iyice laf banyosu yaptırın.Sen kime eşşek diyorsun diyerek başla herşeyi iyice say.Bunu yalnızken yapın.Annenizde babanızda seslerini çıkarabilecek kişilikte değiller anlaşılan.Alın annenizi siz gidin bir süre evden.Geri gelmeyeceğinizi söyleyin.Bir süre geçince onlar tutuşur zaten.Şartlar istediğiniz gibi olunca dönersiniz isterseniz.Yoksa daha çok çekersiniz.

Yazık ya çekilecek dert değil babaneniz yalnız kalmaz kardesi gelmiş işte otursunlar 3 u bir siz bence cikin o evden ömür gecmez böle konuşun babanizla

En azından yan yana binalara geçin canım, millet 40 ında yeni başlıyor hayata, kadını bezdirmişler. Yakınızda 1+1 eve çıksınlar. Yemeklerini versin baban akşamları. Bu kadar bencillik olmaz

Gidecek yeriniz varmi, annenizin ailesi, ayri ev vs.
Anneme asla cektirmezdim bôyle durumu.
Zaten kiymet bilmiyorlar, üstrlik iki kisi daha gelmis basins bela. Ne münasebet Esel gibi Bakicak demeleri. bu kadar
Iyilikte Enayilige kaciyor artik. Bundanda yüz bulmuslar.
Neden tepkisini koymuyor annen?
44 yas cok genc bir yas, onun hayatini degistirirdim. Degistir, annen icin.

O nasıl bir vicdansızlık nasıl bir merhametsizlik ben anneni için cidden de üzüldüm.
Hayır gelini değil hizmetçisi muamelesi yapıyor resmen.
Vaahh ki ne vahhw

Kızlar Ablamızın yaptığı hayran kalınacak takdir edilecek alkışlanacak birşey değil bu dediklerim sadece kıymeti bilinirse olur.. Onun dışında 'Vayyy be kadın ne de güzel harcamış ömrünü sabır ve sükunetle' dememeliyiz kaç annemizin daha böyle heder olsun kaç annemiz daha gün görmesin kaç annemiz daha onun bunun için boş yere bir Allah razı olsun çol görülerek yaşasın
Hiç biri bu duruma mecbur değil olmasınlarda Artık kadınlarımız kendi canının huzurunum yıllarının kıymetini bilsin buna göre yaşasın
X yemeği beğenmedi diye canı sıkılacağına
V nin kirli çamaşırlarını yıkayacağına
Z nin tavırlarını çekeceğine
Oturup hastalık sahibi olacağına yesin içsin gezssin görsünler ...
Kaçımızın annesi deniz gördü??
Kaç annemiz boğazda bir ya hadi boğazıda geçtim herhangi bir restoranda ağız tadıyla yemek yiyip sohbet etti ülke nüfusunun belki %2 %3 ü kadarı ezilmeyin ezdirmeyin cevap verin gerekirse gidin hiç birşey sizden değerli değil

Canım sen annene bu kadar üzüleceğine harekete geçmelisin
İlerde evlenince Aynı annen gibi sessiz kendini ifade edemeyen hep içine ata ata sende kalp hastası olursun
Anneler evlatlarını hangi günler için yetiştiriyor anneciğin bu zamana kadar susmuş daha da konuşmaz 1 ken 2 olmuşlar ona da katlanır
Sen artık bi kıyameti kopar annene nasıl eşşek derler al sana fırsat ben olsam deliliğe vurur yıkarım yakarım ortalığı
Alsın kardeşinide gitsin başka eve eşşek gibi otursunlar
Em fazla ne yaparlar sana bağırırlar belki bir tokat yersin ya da en kötüsünü düşün ve harekete geç arkandan ne derlerse desinler ama değer mi değer anneni savunacaksın o kadar bundan ötesi yok
ama bu işi sen çözeceksim

Anlasilan babanneniz dedeniz mecbur sizinle de su yeni misafirler gitmeli.baban hic mi birsey diywmez.sen gozunu karartip o yalniz olan kardese birseyler desen basini belaya mi sokmus olursun bilemedim

Anneniz bastan beri susmus sizide susturmus ben olsam ikisinide asla.konusturmam her elestiriye begenmiyosaniz gidin bu evden derim ya susup memnun olup oturacaklar ya da gidecekler biri benim anneme essek gibi bakacak diyecek ben de agzinin payini vermiycem bunu babaniz evde yokken guzel guzel laflari soyleyin babaniza sikayet ettiginde de hunharca inkar edin yasliliktan sacmaladigini soyleyin bu zamana kadar soylemediginiz icin babanizda size inanacaktir azcik rahatlari bozulsun

Bu nasil bir cile.. nasil bir eziyet. Nssil bir kul hakki yemek.. anneniz susmakla kendine de zulmediyor. Evlatlari varken kv nin kardesine bakmak zorunda degil. Huzur evine gitsinler bakacaklari kimse yoksa. Babaniz istese bu isi halledebilirdi. Ilk bastan o evde yasamayi kabul etmeyecekti. Hala sansi var ayri eve cikmak icin. Babaniz simdiye kadar esim size bakti. Amenna. Bakar da ama ben esimi ezdirmem. Onceden 2 yadli ile ugrasirken simdi 4 yasli ile ugrasmak kolay mi diyebilmeli. Ben olsam annemi alip ayri bir eve cikardim sanirim. Bunca sevabi yeter bence. Yeter cektigi cile. Kadin artik bir gün yuzu gorsun. Onlar da kendilerine eve yatili bakicilar var onlardan tutsunlar. Yaptiklari insanliga sigmaz cunku.

Çocukluğumda bizim mahallede arkadaşlarım vardı. Babaannesiyle yaşıyorlardı. Çok şirret bir kadındı. Arkadaşlarımın annesi de sessizdi. Ne üzülürdüm haline. Yıllar sonra büyükler öldü. Kadın bir çok hastalığıyla uğraşmaya başladı. Kızları ne gezdirebildi ne de hayellerini gerçekleştirebildi.
Anneniz benden 3 yaş büyük ve çok üzüldüm. Artık sesinizi çıkarma zamanı değil mi? Teyzeyle enişteye de bakmak zorunda değil. Arkadaşlarımın babası da karısından yana çıkardı sözüm ona ama konunuzu okuduğumdan beri düşünüyorum da sadece politik davranmış adam. Kızlar ne çocukluğunu yaşamıştı ne de ergenliğini. Anneleri ise hiçbir şeyi yaşayamadı.
Özellikle anlattım mahallemizdeki komşularımızı umarım bir pay çıkarır artık sesinizi çıkarırsınız.

Hastayim desin basini sıkıp yatsin is guc yemek olmayinca giderler belki.

80 yaşında kadın gelinin yanında barınmak istiyorsa dilini poposuna çekecek.Hafızası iyi değildir onun zaten

Üstelik ne demek kızlar bakamayız demişler.Biz 3 kızız,annem babam bakıma muhtaç oldu senelerce biz baktık.Bende bilirdim bakamam demesini.Oğlan yok ortadamı kalacak,bakım evinemi gidecek.Kimse olmasa gider tabi de var.

Gecmisimden bir anı paylaşarak önce bir yorum yaptım daha önce .
Anlamıyorum bakamayicaz konusunu . Babam da yatalak hastaydı 6 kardeş yıllarca anneme de baktik babama da damatlara sade ucundan tut dedik mecbur kaldığınızda.
Babamı kaybettikten sonra kayınpederim hastalandı benim ruhum felç eşim iki kadrdes ablası var sadece pek de sevilmem ailede, ama nedense bana çıktı tüm kapılar hani deneyimliyim ya. Çok yiprandim. Ha yarandim mi yooo.
İşte böyle kardeşler de var ben bir şey bilmem diyip kenara çekilen sanırım konu sahibinin amcaları yada halaları bu cinsten

Ben eş ailesi için hayatından vazgeçmiş kadınları görünce öfkeden deliye dönüyorum.
Onlara yapılan iyiliklere karşı minnet duymuyorlar.
Lütfen bir yolunu bul. Anneni kurtar. 45 yaş gencecik bir yaş.
Geçen geçmiş ama daha yaşayabileceği çok şey var.
Babanla konuş çözmüyorsa al anneni ayrıl.
Böylesine iyilik yapmadığı için vicdan azabı duymamalı.
Annen kendine gelsin silkelensin.
Mantıklı düşünemiyor. Ayrıca elalem ne der demekten vazgeçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…