Acilen fikre ihtiyacım var kızlar

Bebeklikten bu yana saklanmış bir eşyayı satmayın aklınıza dahi getirmeyin bence.
Evkur gibi yerlerden (takside faiz bindiren) çok zor durumda kalmadıkça alışveriş yapmayın. Yine Vodafone dan alınan telefon da inanılmaz daha yüksek paralara denk geliyordur. Filtre kahve makinası aldıysanız zevk işidir anlarım ama sıkışıkken almışsınız. Türk kahvesi makinası ise sıkışıkken almak akıl karı değil eviniz kalabalık değilse lazım da değil. Siz de farkındasınız yanlış yaptığınızı da eşini duymasın istiyorsunuzdur umarım.
Letgo gibi dolap gibi sitelerden telefon olur kahve makinası olur abiyeleriniz olur acil satın. Künyeye dokunmayın. Borç alabileceğiniz iş arkadaşınız varsa ondan bir miktar isteyin iki ayda ödeyebilirim diyin.

Ben hiç çözemiyorum ki kendisini zaten bende alyans almasını yeğlerdim

Yok yahu 200 liralık türk kahvesi makinası altı üstü

Malesef tüm eşekliği ile erkekçe bir gururla benim o kişi
O parayla boşanıp kendinize yeni ev düzseydiniz ya.

Bu gurur değil dümdüz aptallık.

Hala aynı şekilde devam ediyorsunuz. Bırakın haciz gelsin.
Eşya sayımı yapıp bırakıyorlar sadece.
Artık eşya haczi masraflı diye firmalar eşya haczetmiyor genelde.
Maaştan kesinti şartıyla haczi durduruyorlar.

Bu konuda idrak edemedigim cok sey var. Hayati kendine bukadar zorlastirma.

Kendine ait bilezik varken manevi degeri olan yillarca saklanmis sana ait olmayan bir kunyeyi bozdurma fikri neden..

Esinle aranda hicbir sorun olmasa bile bu olay yuzunden kiyametler kopabilir. Ben olsam asla asla affetmezdim

Eşinle zaten bir kere sona gelmişsiniz.
Barışmadan sonra daha dikkatli atmalıydın adımlarını yani sonuçta tek başına barışmadın onunda cebinden bir şeyler çıkmalıydı.
Yani 5 evi olan adam karısının zor durumda olduğunda 800 lira bulmaya çalışmıyorsa ne anladım bu evlilikten.

Eşşek olduğum için çünkü gururlu eşek ben
Valla sizi kırmak istemem ama bunun adı gurur değil başka birsey Adamın durumu ıyı ve hala size yaslamış kendini. O kadar varlığın içinde yokluk çekuyırsunuz. Bence siz adamın parasını yemeyi bılmıyorsunuz. Ben olsam o koca kişisinin parasını öatır çatır öyle bir yerim ki aklı şaşar.

Bu koca çalışmıyor mu?5 tane evde oturmadigini göre kira falan yok mu az destek olsun. Bence o sizi gözden çıkarmış. Gerekiyorsa telefonu satın letgoda.

bu ne biçim evlilik ya yok senin paran benim paran, karısını resmen yolan koca ve buna gönüllü olan siz.niye evlisiniz ki hala?

Kari koca iliskiniz dejenere olmus. Siz hala yuvayi toparlamaktan bahsediyorsunuz. Bu durumda sizi magdur birakmasi cok ilginc geldi bana.
Gizlice degerli esyalarini satmaniz kendinize agir gelmeyecek mi ?

Bu koca çalışmıyor mu?5 tane evde oturmadigini göre kira falan yok mu az destek olsun. Bence o sizi gözden çıkarmış. Gerekiyorsa telefonu satın letgoda.
Bence bırak arkadasım eve hacız gelince tutuşur kocan. Sen kendını fazla yıpratıyorsun .

Cebinde sürekli 20 tl ile gezen adamı nasıl yerdiniz? Cin bu adam cin benim aptal oluşum kadar cin ve ağzı çok iyi laf yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…