- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Bilezik varmış
Onu bozdur hem de göstere göstere
Madem hediye ve senin ihtiyacın var ve o vermiyor
Sana ait bileziği bozdur
Kızarsa da eşim parasını benimle paylaşmadı mecbur kaldım manevi değerleri olan hediyeyi bozdurmaya vs dersin
Bu arada eşin de ilginç
Madem yüzüğün yok kayboldu neden bilezik yerine yüzük almadı
Ben de alyans takmıyorum ama barıştığım eşimin alyansımın kayıp olduğunu bilirken bana bir alyans almasını da isterim
Bebeklikten bu yana saklanmış bir eşyayı satmayın aklınıza dahi getirmeyin bence.
Evkur gibi yerlerden (takside faiz bindiren) çok zor durumda kalmadıkça alışveriş yapmayın. Yine Vodafone dan alınan telefon da inanılmaz daha yüksek paralara denk geliyordur. Filtre kahve makinası aldıysanız zevk işidir anlarım ama sıkışıkken almışsınız. Türk kahvesi makinası ise sıkışıkken almak akıl karı değil eviniz kalabalık değilse lazım da değil. Siz de farkındasınız yanlış yaptığınızı da eşini duymasın istiyorsunuzdur umarım.
Letgo gibi dolap gibi sitelerden telefon olur kahve makinası olur abiyeleriniz olur acil satın. Künyeye dokunmayın. Borç alabileceğiniz iş arkadaşınız varsa ondan bir miktar isteyin iki ayda ödeyebilirim diyin.
Ama gelirinizden kalan 500lira. Ödeyemediğiniz borç ne kadar?Yok yahu 200 liralık türk kahvesi makinası altı üstü
O parayla boşanıp kendinize yeni ev düzseydiniz ya.Malesef tüm eşekliği ile erkekçe bir gururla benim o kişi
Ben de anlamadimEşşek olduğum için çünkü gururlu eşek ben
Valla sizi kırmak istemem ama bunun adı gurur değil başka birseyEşşek olduğum için çünkü gururlu eşek ben
Bu koca çalışmıyor mu?5 tane evde oturmadigini göre kira falan yok mu az destek olsun. Bence o sizi gözden çıkarmış. Gerekiyorsa telefonu satın letgoda.Valla sizi kırmak istemem ama bunun adı gurur değil başka birseyAdamın durumu ıyı ve hala size yaslamış kendini. O kadar varlığın içinde yokluk çekuyırsunuz. Bence siz adamın parasını yemeyi bılmıyorsunuz. Ben olsam o koca kişisinin parasını öatır çatır öyle bir yerim ki aklı şaşar.
200 liraya kahve makinesi almanın nasıl bi lüks olduğunu bu hacizle de mi anlamadınız?çok mu elzemdi?herkes ayağını yorganına göre uzatacak kusura bakmayın.Yok yahu 200 liralık türk kahvesi makinası altı üstü
Bence bırak arkadasım eve hacız gelince tutuşur kocan. Sen kendını fazla yıpratıyorsun .Bu koca çalışmıyor mu?5 tane evde oturmadigini göre kira falan yok mu az destek olsun. Bence o sizi gözden çıkarmış. Gerekiyorsa telefonu satın letgoda.
Valla sizi kırmak istemem ama bunun adı gurur değil başka birseyAdamın durumu ıyı ve hala size yaslamış kendini. O kadar varlığın içinde yokluk çekuyırsunuz. Bence siz adamın parasını yemeyi bılmıyorsunuz. Ben olsam o koca kişisinin parasını öatır çatır öyle bir yerim ki aklı şaşar.
Bence bırak arkadasım eve hacız gelince tutuşur kocan. Sen kendını fazla yıpratıyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?