Acilen fikre ihtiyacım var kızlar

Evlendikten sonra mi babasının üzerine aldı ?

Evlendikten sonra bütük meblağı peşin küçük kısmı kredi çekildi peder tarafından ve tapu pederin üzerine yani evlendikten sonra evet ve hep aynı evde ikamet ettik evlendiğimizden beri hala öyle peder de bu evde yani

Eski bir Evkur çalışanı olarak cevap yazayım size 1800 tl borcunuzu yeniden yapılandırmak istediğinizi gidip söyleyin evkura sizden bir miktar para isteyecekler onu verdikten sonra geri kalan borcu tekrar taksitlendirme yapabilirsiniz

Babası sahip ama sunuyor mu peki

Oncelikle evkur size haciz yollayamaz ancak haciz kağitlari gonderip gozünuzü korkuturlar bu konuda yasal olarak haciz gonderemezler ama yinede dedigim gibi goz korkutmak icin yolluyolar yapabilecekleri en kotu sey botcunuza faiz bindirmeleri cok yakin bi akrabamdan biliyorum defalarca haciz kagidi geldi avukatlik bile olmustu ama haciz gönderemiyorlar sizde eşinize para yedirmek yerine sizin olana sahip çikin ve boylece başıniz agrimamis olur tepesine binin ve bu sorumluluga onu ikna etmeye calisin gerekirse rest cekin artik odemeyecegim birazda sen öde deyin

Sizi allah gönderdi bana şimdi , ayın 5 inde gecikmiş 5 taksidin 3 ünü ödeyeceğim bana olmaz diyorlar konuştum gittim olmadı aradım olmadı sıkıştırma var sürekli bu dediğim usül yaparsam 15 dün sonra 3 taksit vermiş ve 2 taksit geriden gelecek şekilde bitireceğim olmaz mı maaş haczi 15 günde yapılır mu hemen

Bir de taksitleriniz bozulmamış daha diyorlar ne demek o bilmiyorum

anladim. Allah yardımcınız olsun. gereksiz insanlara karsi gurur yapmışsınız, anlayacak karakterde değiller

5 taksit Üst üste ödemediğiniz de haciz yolluyor EVKUR canım 3 taksit ödeyemezsiniz muhtemelen hesabınız tek vadeye düşmüştür bu şu demek total borcunuz kaç para ise gitiiğinşx de size o parayı söyleyecekler siz biran önce en yakın mağazaya gidin yeniden yapılandırma yapmak istediğinizi söyleyin eğer hacizli bile olduysanjz onu yaptığınızda haczi durdurmuş okursunuz ams vakit kaybetmeyin

Gittim taksitleriniz bozulmamış dediler , aradım bozulmamış bir şey yapamayız dediker yeniden taksitlendiremeyiz dediler yani

Korkmayın derim sadece ayin 5 inde gidin yatırın istediğiniz kadar parayı gecikme kalacağı için sürekli aranır sınız sadece

5 inde 3 taksit sonraki ay da 2 taksit vereceğim böylece bir sonraji aya 2 taksit olacak o ayda da 2 verdimi tamamdır yani bu 15 günde maaşıma haciz gelmiş olur mu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…