- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Childgirlss
-
En fazla faiz işler canım canını sıkma.Haciz işlemi başlamasın da 5 inde hallederim kesin o canımı sıktı yagerçekten
Evlendikten sonra mi babasının üzerine aldı ?
En fazla faiz işler canım canını sıkma.
Eski bir Evkur çalışanı olarak cevap yazayım size 1800 tl borcunuzu yeniden yapılandırmak istediğinizi gidip söyleyin evkura sizden bir miktar para isteyecekler onu verdikten sonra geri kalan borcu tekrar taksitlendirme yapabilirsinizEvet çok kötü bir şey biliyorum ama maaşıma haciz grlirse elime geçenle borçlarımı ödemem imkansız inanın korkuyorum bu durumdan biterim yani . Aradım hayır diyorlar kabul etmiyor evkur deflarca aradım hem de
Babası sahip ama sunuyor mu pekiHer dönüşüm üzüntülerime ekledi oğlum bir şeylere alışmış ve bana her farkettiğinde anne şunu bunu da alırız değil mi anne şöyle evde oturacağız yine değil mi vs minvalinde sorular soruyor onu kaybetmekten korkuyırum çünkü ben ona bu imkanları sunacak kol kanada sahip değilim
Eski bir Evkur çalışanı olarak cevap yazayım size 1800 tl borcunuzu yeniden yapılandırmak istediğinizi gidip söyleyin evkura sizden bir miktar para isteyecekler onu verdikten sonra geri kalan borcu tekrar taksitlendirme yapabilirsiniz
Babası sahip ama sunuyor mu peki
Eski bir Evkur çalışanı olarak cevap yazayım size 1800 tl borcunuzu yeniden yapılandırmak istediğinizi gidip söyleyin evkura sizden bir miktar para isteyecekler onu verdikten sonra geri kalan borcu tekrar taksitlendirme yapabilirsiniz
anladim. Allah yardımcınız olsun. gereksiz insanlara karsi gurur yapmışsınız, anlayacak karakterde değillerBir daha eşeklik edersem zaten o eşekliği geçer öküzlük etmiş olurum adeta , allah korusun tabiki. Yok isteyemem öyle bir tutarı inanın insanlar bu kez tuhaf bakıyır eşinin kpederinin durumu evi barkı iyi ama borç istiyor gibi bakıyor
5 taksit Üst üste ödemediğiniz de haciz yolluyor EVKUR canım 3 taksit ödeyemezsiniz muhtemelen hesabınız tek vadeye düşmüştür bu şu demek total borcunuz kaç para ise gitiiğinşx de size o parayı söyleyecekler siz biran önce en yakın mağazaya gidin yeniden yapılandırma yapmak istediğinizi söyleyin eğer hacizli bile olduysanjz onu yaptığınızda haczi durdurmuş okursunuz ams vakit kaybetmeyinSizi allah gönderdi bana şimdi , ayın 5 inde gecikmiş 5 taksidin 3 ünü ödeyeceğim bana olmaz diyorlar konuştum gittim olmadı aradım olmadı sıkıştırma var sürekli bu dediğim usül yaparsam 15 dün sonra 3 taksit vermiş ve 2 taksit geriden gelecek şekilde bitireceğim olmaz mı maaş haczi 15 günde yapılır mu hemen
5 taksit Üst üste ödemediğiniz de haciz yolluyor EVKUR canım 3 taksit ödeyemezsiniz muhtemelen hesabınız tek vadeye düşmüştür bu şu demek total borcunuz kaç para ise gitiiğinşx de size o parayı söyleyecekler siz biran önce en yakın mağazaya gidin yeniden yapılandırma yapmak istediğinizi söyleyin eğer hacizli bile olduysanjz onu yaptığınızda haczi durdurmuş okursunuz ams vakit kaybetmeyin
O zaman şöyledir evkurda iki tip sözleşme var sanırım sizin ki finans değil öyle olsa tek Vadeye düşerdiGittim taksitleriniz bozulmamış dediler , aradım bozulmamış bir şey yapamayız dediker yeniden taksitlendiremeyiz dediler yani
O zaman şöyledir evkurda iki tip sözleşme var sanırım sizin ki finans değil öyle olsa tek Vadeye düşerdi
Korkmayın derim sadece ayin 5 inde gidin yatırın istediğiniz kadar parayı gecikme kalacağı için sürekli aranır sınız sadeceEvet iki tip varmış bunda taksitlendirme olmuyormuş ne demek bilmiyorım biraz bilgi berir misiniz
Korkmayın derim sadece ayin 5 inde gidin yatırın istediğiniz kadar parayı gecikme kalacağı için sürekli aranır sınız sadece
Finans olmadığı için gelmez kolay kolay merak etme5 inde 3 taksit sonraki ay da 2 taksit vereceğim böylece bir sonraji aya 2 taksit olacak o ayda da 2 verdimi tamamdır yani bu 15 günde maaşıma haciz gelmiş olur mu hemen
Finans olmadığı için gelmez kolay kolay merak etme
yok öyle değil anlatmak çok uzun o yüzden detaya girmedim rahat olabilirsiniz amaFinans olmayan nedir elden taksit gibi bişey mi zaten çok mebla değildi de
yok öyle değil anlatmak çok uzun o yüzden detaya girmedim rahat olabilirsiniz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?