- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Allahım sıze guc kuvvet versın her seyın bı caresı vardır kuzum
Telefonunu sat hırsızlık yapma o adam senı rezıl eder
Iyide haciz kalkmadimi??
Bildigim kadariyla evden bisi goturemiyorlar, cift degilse sayet.
Ornegin 2 tv varsa birini aliyorlar onun disibda esya haciz edilemiyor.
Sen nasıl ızın verdın senden sonra slınan evı kayınbabanın uzerıne yapılmasınaBenim değil benden önce alınmışlar ve pederin üzerine bebden sonra alınan da pederin üzerine Zaten kaç lira verdin diyor bana kendisi vermiş gibi 9 senedir çalışmayan birisi
Sen nasıl ızın verdın senden sonra slınan evı kayınbabanın uzerıne yapılmasına
Bosanirsan basina bela olurum diyen kardesmibabada oldururum diyo he allahim insanlik nereye gidiyo
Rabbim yardimciniz olsun.
O kadar zor seyler yasadimki
Basta annem ve kardesim, babam olmasa 2 cocugumla sokakta kalirdim sanirim.
Allah vicdan merhamet versin.
Canım benım lanet olsun bole ınsanlara.Allahın lanetı o ınsanların uzerıne olsun.Arkadaşım ben para katmadım ki kendileri tam çingenedir bu konufa diyorum nasıl izin verme durumum oldun söz hakkım mı var ki
Parayi yonetemiyorsun demekte hakli esiniz.Bak laale , ben her şeyimi bu güne kadar kendi çabamla. Yaptım giydiğim aldığım kullandığım içtiğim aldığım her şey. Cevimde tel vardı bunun teli bozuldu ve almadı cimriliğinden oğlan küçük o okula götürüp getiriyoedu aklım kalıyordu aylarca bekledim artık çatladım al sen bunu ben alırım dedim gittim vodafona ordaki çocuk da iphone öyle bir süsledi ulan dedim real bir kere de sende olsun aman ne olacak taksitle aldım olan bu
Canım benım lanet olsun bole ınsanlara.Allahın lanetı o ınsanların uzerıne olsun.
Parayi yonetemiyorsun demekte hakli esiniz.
Ben ne hacizler yasadim anlatsam aklin hayalin sasar x es kisisi yuzunden alt ust oldu pskolojim, aglamaktan olecektim bir zamanlar..
Evime gelen haciz memurlarinin kursun gibi sozleriyle karsilastim, o kadar aci ki..
Ben yapmadigim borclarin altinda ezildim.
Eminim çoköa zor ama ben eşekliğimle yaptım bu borcu bir eş var sanarak ve yuva adına ahmak kafam
. Ben o cumleniz icin esiniz parayi idare etmeyi bilmediginizi soylemis bu konuda hakli dedim.İnşallah eşim gibi biri olur bir gün eşiniz allahtan diliyorum
Farkedermiki ya. Kontrol ediyomu ki surekli ?Koz ne üstü daha önce yeltendim 850 tl lik bir künye erkek kardeşinin bebekliiinden diğerlerine dokunsam zaten keser beni onu da neden iptal ettim farkederse başıma iş getirir diye yapmadım desem bile hem de . Ama evkurdan bu sabah işe giderken kapıdaki kağıdı görüncr ve arayınca olmaz dediler sonrasında düşündüm ama korkuyorım 850 tl nin canıma mal olmasından
Hadi ya pis uyanıklar ailece uyanık bunlar. Sırf sana birsey gitmesın diye babasına yapmıs evı bır de. Boyle adama ne yapsan az. Yan gelıp yatmıs senı sömürmüş yıllarca ay cok sınırlendım Allah sana yardım etsın. Eğer o altınları bozarsan davada sana karsı kullanır yapma oyle bişey sakın canım.Benim değil benden önce alınmışlar ve pederin üzerine bebden sonra alınan da pederin üzerine Zaten kaç lira verdin diyor bana kendisi vermiş gibi 9 senedir çalışmayan birisi
Afedersin ama biz essekligimize doymayiZ
Hersekilde adamlari destekliyoruz, hata bizde
Aman yuvam dagilmasin, cocuklar babasiz buyumesin diye diye hayatimizin icine ettik.
Ben calismiyordum bile, sigortami o yatiriyordu, bankadan 40 bn cekip eline vermistim ahhhh saf kafam ne geldiyse basima iyi niyetimden geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?