Acilen fikre ihtiyacım var kızlar

Yapmadım zaten bir anlık fikirdi daralınca geldi ve geçti , gerek yok kendi içimde kendime küçük düşmeye bir şekilde allah verecek kolayını inşallah Allah biliyor iyi niyetlerimle yaptım her şeyi ve alınterim ile kazanıyorım muhakkak çıkacaktır bir çare 15 gün bekler dimi hemen haciz olayı olmaz sanırım ya

Evlilikde mal ayrı olmaz ki sen bu adama neden geri döndün kendine garezin neydi canım
Biyerden borç bul hırsızlık ne yaa hatta bu adamı boşa sen o 5 evden 1ini de al

Evlilikde mal ayrı olmaz ki sen bu adama neden geri döndün kendine garezin neydi canım
Biyerden borç bul hırsızlık ne yaa hatta bu adamı boşa sen o 5 evden 1ini de al

Alamam işte çok danıştım avukatlarq mallar babasınun üstüne nasıl alacsğım , borç bitince elimi toparlayıp dediğinizi yapacağım zaten hedef bu düzeldi desek de dğzelmeyecek biri

O kadar masraf edip ev düzüp düğün parası verip bu adama döneceğine keşke boşasaydın ilerde telli duvaklı evlenirdin be tekrar

Alamam işte çok danıştım avukatlarq mallar babasınun üstüne nasıl alacsğım , borç bitince elimi toparlayıp dediğinizi yapacağım zaten hedef bu düzeldi desek de dğzelmeyecek biri
Ayrıl yani böyle bi adamla ömür geçmez yarın çoluğundan çocuğundan da kıskanır ama inşallah ailesi de onun malını ona vermez de görür dünya kaç bucak

Aman vazgeçtim be bengofil zaten bezmişim hepsinden bir de böyle bişey edeceğime ne yapayım 15 gün bekler inşallah hemen başlamazşar hacize dr hallederim allahın izni ile
Ben olsam acımam. Yaptıklari pisliklere saysinlar. Öylede bir uste cikarimki. Bunu fazlasiyla hakediyorlar. Onca malı var senin adina haciz gelmesinden utanmayacak mi ?
Valla taslanicam biliyorum ama hic umrumda degil. Sanada yazik gunah. Hatiraymis ne hatirasi ya

O zaman da bana yapacağını yapacak ki canıma okuyacak malesef elim de mahkum şu ara
Haczedilecek şeyler olarak o akıl yoksunu kocanızın en sevdiği şeyleri gösterirseniz olur bence bu iş. Mesela tv izlemeden duramıyorsa bırak tv gitsin evden vs vs. Adam sanki karısına değil de sokaktan birine haciz geliyor gibi rahat ya

Yok canım 15 gunden fazla da bekler hacız gelmez kolay kolay en fazla yazı falan gelır . Hiç bişey olmaz merak etme.

birisinden borc isteyin 800 tl verilmeyecek bir meblag degil. bir daha da eseklik etmeyin lütfen :)

Bir daha eşeklik edersem zaten o eşekliği geçer öküzlük etmiş olurum adeta , allah korusun tabiki. Yok isteyemem öyle bir tutarı inanın insanlar bu kez tuhaf bakıyır eşinin kpederinin durumu evi barkı iyi ama borç istiyor gibi bakıyor

Ya ne kadar saçma. Annnesi üzen Aşırı cimri bir baba için oğlunun ne vebali olacak. Çok kutlu Mesut bahtiyar bir yuvada mı büyüyor o

Her dönüşüm üzüntülerime ekledi oğlum bir şeylere alışmış ve bana her farkettiğinde anne şunu bunu da alırız değil mi anne şöyle evde oturacağız yine değil mi vs minvalinde sorular soruyor onu kaybetmekten korkuyırum çünkü ben ona bu imkanları sunacak kol kanada sahip değilim

15 gün sonra ödeyeceğim 3 taksit birden inşallah o zaman sanmıyorum bir şey olsun ama o vakte kadar bir şey olmasa maaşıma ondan korkuyorum

O kadar masraf edip ev düzüp düğün parası verip bu adama döneceğine keşke boşasaydın ilerde telli duvaklı evlenirdin be tekrar

Öyle evet ama elimden oğlum gitti , anne baba kardeş düşmandan öte artık canıma yetti lanet olsun ver elindekileri kapat çenesini oğlun için dön belki adam olur drdim ama sonuç bu

Üste çıksam ne olacak ki dayak yiyip yerime otururum yine zindan gibi günler yaşarım bana olur yine olan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…