acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

günaydın arkadaşlar bugünkü sonucum 450,eşimin işlerinden dolayı başka bir hastanede yaptık testi ve 2 saat önce yaptık bu sonucu etkiler mi?doktorla daha görüşmedik.
kafam çok karıştı,dış gebelik mi acaba,hala artıyor değerler,1000 olmasını bekleyene kadar çok beklemem lazım,
değerleri tekrar yazayım
transferden sonra:
9.gün: 51
11.gün: 87
13.gün: 119
17.gün: 296
19.gün: 450

ben ne tür bişey yaşıyorum,bilgisi olan var mı,işkence devam ediyor,sabrım tükendi artık

bence doktorunu ara arkadaşım değerim bu de en iyisini o söyler sana...ha bu arada kanaman filan var mı ? bir de kendini çok kasıyorsun tutunma varsa sen onu elinle neyse....hayırlısı olsun canım ama değerin bayağı artmış kimyasal olsa bu kadar artmaz dış gelikte artık onu bilemem ya zaten her insanda aynı oranda artacak değil 2 gün sonra yaptırırsın 1000 bulur...ne olur canım daha fazala kendini ve bebişini yıpratma sakin ol doktorun tavsiyelerini dinle...[/QUOTE]

hastaneden haber bekliyorum ben de.kanamam yok hala ,lekelenme bile yok,ayakta çok kalınca,belim ve kasıklarım ağrıyor,ani hareketlerde batmalar oluyor.ben de artık kimyasal olduğunu düşünmüyorum,korkum dış gebelik,
haklısın bu süreç çok ağır geliyor bana,ama artık ağlamıyorum,alıştım yani,bu son uçlar şok etkisi yaratmıyor bende,gerçekten 6 günden beri daha iyiyim üzülmüyorum bile ama bu belirsizlik canımı çok sıkıyor,

canım hiç canını sıkma.dış gebelik olsa ağrıdan duramazsın.bence gebeeliğin devam edecek.ama değerinin herkesle aynı olamaz zaten.kişiden kişiye değişiyor bu katlanma olayları.sakın negatif olma.olumlu düşün ki,tutunması kolaylaşsın.dua et,bol bol.allah yardımcın olsun.öptüm.

teşekkürler canım,inşallah tutunur,ben de öyle düşünüyorum,ağrım yok henüz,olumlu düşünmeye çalışıyorum sayenizde,hastaneden haber yok daha.

biraz daha sabır güzelim aslında değerlerin artıyor bu iyi haber bence bebişin uğraşıyor
sende uğraş olumsuz düşünme canım lütfen dış gebelik olsa arkadaşların dediği gibi çok ağrın olur.
haberlerini bekliyoruz.

vallahi sabrı bu çocuksuz 5 yılda değil de şu geçirdiğim 10 günde öğrendim,neler varmış daha yaşayacağımız meğer,Allah cümlemizi beterinden korusun.İnşallah canım doktorun dediklerinden sonra ben de öyle düşünmeye çalışıyorum umarım tutunuyordur.dış gebelikte ağrı kanama ne zaman başlıyor acaba,onu da bilmiyorum.
Allah a emanet ol...

istanbuldaki doktorum büyük ihtimalle dış gebelik demiş, o da 1 kez daha pazar gününe test istemiş.ona göre ilaçla düşürürüz demiş,yolun sonuna yaklaştık galiba

istanbuldaki doktorum büyük ihtimalle dış gebelik demiş, o da 1 kez daha pazar gününe test istemiş.ona göre ilaçla düşürürüz demiş,yolun sonuna yaklaştık galiba

denizfeneri,ilk gün de söyledim,hala da söylüyorum ve şu anda hesap makinesi elimde,değerinin %60artıp artmadığını hesapladım,gayette güzel görünüyo,belki bikaç değer altında ama,genede bu olmicak anlamına gelmiyo,yoktan vareden rabbim,değeri düşük olarakta onu büyütür karnında.ama dr unun ısrarla dış gebelik olabilir demesini de anlamıyorum,sanki onlar işin ticari boyutunda gibi,bu seferkini bekleyip görmek yerine,hemen kaybedip yeni bi tedavi yapmak daha ilerine mi geliyo acaba?

günaydın canım,inşallah dediğin gibidir canım,eşim bütün ümitlerimi tüketmeye çalışsa da bir ümit değil mi insan acaba olabilir mi diyor,ama doktorla son iki telefon görüşmesini yaptığı için çok emin dış gebelik olduğundan pazar testle birlikte sonlandıralım diyor,ben karşı çıktım pazar da olumlu olursa bir test daha yapıcam dedim yani yüzde 60 üzeri çıkarsa.doktor 2 adet dönemi geçsin gelin tüplerde sorun var mı neden böyle oldu ona bakalım demiş,oooff o kadar yorgunum ki bir de tedaviye hazırlık süreci geçirmek istemiyorum beklemek de istemiyorum kafam çok karışık.

erkekler bizden daha çabuk pes ediyor canım.onlar bizim kadar kuvvetli değil çünkü.ama sen güçlü bir kadınsın.şimdiye kadar çok uğraşmışsın pes etme Allah büyüktür..en azından deneyebiliyosunuz.bu çok güzel bişey.en azından sperm ve yumurtanız var.hiç deneme şansınız hiç ümidiniz bile olmayabilirdi.sperm ve yumurtanın olduğu yerde umut bitmez.eğer bu durum olumsuz sonuçlanırsa sana üzülme diyemem ama şunuda unutma tatlım Allahın bir bildiği vardır.her zaman hayırlısını iste belki olucak ileride size kan kusturucak. ne evlatlar var görüyoruz.Allah hayırlı evlat versin.eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir evlat.olumsuzsa bir dahaki tedavini zamanın akışına bırak.bebeğinin geleceği zaman geldimi bir bakmışsın tedaviye başlayıvermişsin.kaderin seni yönlendiriverir.

geçmiş olsun hakkınıza hayırlısı olur inş şimdiden tebrikler

zuzu yazılanları okuyomusun sen kopyala yapıştır deyip duruyosun heralde.bide mantıklı bişey yazsan.geçmiş olsun tebrikler nedemek.bide bütün mesajların altına sinir etmeyin insanı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…