• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

Merhaba hanımlar. Özel sektörde çalışıyorum. İnsan kaynaklarında elli küsür yaşlarında bir tane adam var adam zaten belaltı salak saçma espriler yapan iğrenç birisi. Bende birgün sinirlenip kendisine bana bu şekilde şaka yapamazsınız iş etiğine uymayacaksanız ben sizinle çalışmaya devam etmeyeceğim demiştim ondan sonra kesti zırvalıklarını (piyasaya göre iyi bir maaş alıyorum şuan birde yeni zamlandı maaşım çıkmak da istemiyorum) Asıl konuya geliyorum uzattım kusura bakmayın.. Adam odama geldiğinde bir iş söylemek veya sormak için odanın içi iğrenç bir şekilde soğansı kokmaya başlıyor ve ağzından da sigarası eksik olmayan biri olduğu içinde ağzındaki leş sigara kokusu da yayılıyor... camı on dk falan açmayınca o koku kalıyor kusacak gibi oluyorum artık. Camı da çok açmıyorum çünkü hava çok soğuk cam hemen arkamda. Bende sigara kullanıyorum ama bu kadar çok içmiyorum ve parfüm sıkıyorum naneli şeker yiyorum hemen. Odası da rezalet kokuyor zaten. Acaba farklı bir mail alıp da parfüm kullan naneli şeker kullan mı desem of bıktım bu pislikten :kızgın: Farklı önerilere açığım...
dun mınıbıste dırek ogurdum cok pıs kokuyor burası dedım.soylemek lazım:D

Kadınların da saçları kokar buram buram. O da mide bulandırıcı. Sarılınca öpüşünce geliyo kokusu
evet benimde saçlarıma siniyor ama işyerinde kimseyle sarılıp öpüşmüyorum sonuçta birde çok az içtiğim için öyle efil efil sigara kokusu da gelmiyor :super: yani toplum içerisinde kimseyi rahatsız ettiğimi düşünmüyorum :KK59:

sigara icen herkes kokmuyor cok arkadasim vardi sigara icen bir gram koku yoktu ama kisisel bakima dikkat ediyorlar demekki dis fircalama parfum ayni kiyafeti surekli giymemek bide kullanilan sigaraya gorede degisiyor koku orani adam dikkat etmiyor demekki kendine ama bu konuda ne denirki anlamasi icin geldiginde oda spreyi sıkın odaya diycemde anlamaz onuda
vallahi bende işyerinde öğlen yemeğinden sonra ve işten çıkmadan bir saat önce muhakkak dişlrimi fıçalarım her sigradan sonra ellerimi yıkarım... yani bazı arkadaşlar içen herkes leş gibi kokuyor diyorlarda öyle çok rahatsız edici ve ağır kokmuyorum. adam bildiğiniz küflenmiş soğan gibi kokuyor ter sigara ağız kokusu ööğğğğğğ

Ayyyy bende sigara içiyorum şu koku beni öldürüyo, geçen bir arkadaşım uyardı nasıl utandım sizde de aynısı var buna bir çözüm bulalım.. Derseniz hem kırmamış hemde nezaket içerikli uyarıda bulunmuş olursunuz o_O

bişey soracağım onun sizi kovma yetkisi var mı?
insan kaynakları müdürü mü
bide nasıl belaltı esprililer yaaa ben en çok buna takıldım ne diyor mesela

bişey soracağım onun sizi kovma yetkisi var mı?
insan kaynakları müdürü mü
bide nasıl belaltı esprililer yaaa ben en çok buna takıldım ne diyor mesela
evet o alıp o çıkartıyor.. mesela bizim bir fuarımız vardı adam bana dediki orda etek giyilecek bende dedimki ben normalde etek giymiyorum hava da soğuk zaten temiz pak ve resmi giyindikten sonra etek pantolon farketmez kusura bakmayın dediğimde bana o zaman bacakların güzel değil demişti bende şaşırıp pardon? az önce ne dediğinizin farkında mısınız bu ne cürret x bey dediğimde gülerek pişkin pişkin şaka yaptım demişti bende bana şaka yapamazsınız dediğimde ben herkese yapıyorum demişti. kusura bakmayın bana yapamazsınız her insan şaka kaldırmak zorunda değil siz hala üste çıkıyorsunuz anlaşılan ben bu şekilde çalışmaya devam edemeyeceğim sizinle dediğimde özür dilemişti.

evet o alıp o çıkartıyor.. mesela bizim bir fuarımız vardı adam bana dediki orda etek giyilecek bende dedimki ben normalde etek giymiyorum hava da soğuk zaten temiz pak ve resmi giyindikten sonra etek pantolon farketmez kusura bakmayın dediğimde bana o zaman bacakların güzel değil demişti bende şaşırıp pardon? az önce ne dediğinizin farkında mısınız bu ne cürret x bey dediğimde gülerek pişkin pişkin şaka yaptım demişti bende bana şaka yapamazsınız dediğimde ben herkese yapıyorum demişti. kusura bakmayın bana yapamazsınız her insan şaka kaldırmak zorunda değil siz hala üste çıkıyorsunuz anlaşılan ben bu şekilde çalışmaya devam edemeyeceğim sizinle dediğimde özür dilemişti.
tebrik ederim sizi
terbiyesiz!!!

tebrik ederim sizi
terbiyesiz!!!
özel sektör ne yazıkki. ogünden beri elimde telefon ses kaydı açık geziyorum bir daha yaparsa eğer direk savcılığa şikayette bulunacağım iş yerinde sözel taciz diye... pislik adam bir de bir gün hepimiz yemek yerken karısını sevmediğini vs söylemişti herkes dumur olmuştu.. aranıyor yani pislik...

Odanıza geldiğinde naneli şeker ikram edin. Sigara kullanıyorsunuz , ağzınızda eksik etmeyin deyin.

Bu arada sigara kokusunu , ne parfüm ne naneli şeker bastirabilir.
Kötü bir kokunun üstüne sürülen parfüm daha beter kokar.
Güzel koktuğunu sanabilir kişi ama öyle değil. Sigara icmeyenlere daha pis kokuyor sigara , parfüm karışımı.
bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum

Yapcak bisey yok bence. Kac yasindaki adama kokuyosun diyemezsin. Odama gelme kapinin onunde konusalim hiiic diyemezsin. Parfumun sigara kokusunu bastirdigina inaniyorsan bitane oda spreyi alabilirsin

Ay en tahammül edemediğim şey kokuuuuuuu.
Geldiğinde odada tuhaf bir koku mu var sende alıyor musun o kokuyu de. :bicak:

Odanıza geldiğinde naneli şeker ikram edin. Sigara kullanıyorsunuz , ağzınızda eksik etmeyin deyin.

Bu arada sigara kokusunu , ne parfüm ne naneli şeker bastirabilir.
Kötü bir kokunun üstüne sürülen parfüm daha beter kokar.
Güzel koktuğunu sanabilir kişi ama öyle değil. Sigara icmeyenlere daha pis kokuyor sigara , parfüm karışımı.
Kesinlikle oyle.
Lisede montlar yanimda asilirdi siramin. Bir cocuk vardi her firsatta sigara icer montuna da parfum sikardi. Bir gun istifra ettim onun yuzunden.
Sigara kokusundan daha kotu bir sey varsa o da sigara kokusu ustune parfüm sıkılmasıdır.

özel sektör ne yazıkki. ogünden beri elimde telefon ses kaydı açık geziyorum bir daha yaparsa eğer direk savcılığa şikayette bulunacağım iş yerinde sözel taciz diye... pislik adam bir de bir gün hepimiz yemek yerken karısını sevmediğini vs söylemişti herkes dumur olmuştu.. aranıyor yani pislik...
Ayrica yanlisim varsa duzeltin de ses kaydi alirsaniz siz suclu duruma dusersiniz diye biliyorum.

Cani acacaksiniz yapacak bisey yok.50 kusur yasindaki adama kokuyosun denmez okadar gevsekse bir de.Su anda 25 kisilik siniftayim.Sabah yedigi yumurtayi gazla cikaran cocuktan tutun buram buram hormon kokan ergen cocuga kadar dolu.Sinifin kokusunu siz tahmin edin.Kar yagsa da camim hep acik.Acin cami olsun.
İnsanlar büyüdükçe medeniyet öğreneceklerine homo sapiense doğru gidiyor :D

Back
X