Merhaba hanımlar. Özel sektörde çalışıyorum. İnsan kaynaklarında elli küsür yaşlarında bir tane adam var adam zaten belaltı salak saçma espriler yapan iğrenç birisi. Bende birgün sinirlenip kendisine bana bu şekilde şaka yapamazsınız iş etiğine uymayacaksanız ben sizinle çalışmaya devam etmeyeceğim demiştim ondan sonra kesti zırvalıklarını (piyasaya göre iyi bir maaş alıyorum şuan birde yeni zamlandı maaşım çıkmak da istemiyorum) Asıl konuya geliyorum uzattım kusura bakmayın.. Adam odama geldiğinde bir iş söylemek veya sormak için odanın içi iğrenç bir şekilde soğansı kokmaya başlıyor ve ağzından da sigarası eksik olmayan biri olduğu içinde ağzındaki leş sigara kokusu da yayılıyor... camı on dk falan açmayınca o koku kalıyor kusacak gibi oluyorum artık. Camı da çok açmıyorum çünkü hava çok soğuk cam hemen arkamda. Bende sigara kullanıyorum ama bu kadar çok içmiyorum ve parfüm sıkıyorum naneli şeker yiyorum hemen. Odası da rezalet kokuyor zaten. Acaba farklı bir mail alıp da parfüm kullan naneli şeker kullan mı desem of bıktım bu pislikten

Farklı önerilere açığım...