AdAm OLaCaK KıZLaR...

aramasıda anlamsız ama sonuçta arkadaşlıktan çıkmış ilşkiniz çıkmasanızda duygusallığın ıkınızde farkındasınız

hakıkaten anlamsız bu erkekler acaba eşi bilse ne olurda kkya uye olsa bdvde görur gıbıyım konuyu neler demezdık o adamaa

erkekleri anlamak zor tabi bayanları da, ama bence bir erkek yada kadın geçmişteki ilişşki yaşadığı kişiyi arıyorsa boşta olduğundan şu an mutsuz olduğundan , hani bi laf var ya eski sevgiliniz arıyorsa ya canı sıkılmıştır ya da canı çekmiştir mi neydi

dayak istıyordur dayak

eşim aynı okuldan değil ancak biizm okulda asistandı.

evet eşimin okul aşkıyım.

foundation

bunu ilk dönemlerde mi alıyordunuz pek emin değilim de çevreyle ilgili bir şeydi sanırım. taban kayma hesapları falan mı vardı. seni bayar bunlar sebatiye sen statikçisin.. bir arkadaşım statikten kafayı yemişti. bölümün zor derslerinden biri sanırım.

Aslında olmadığı için aramızda bir şey gizemli kaldı. Yani hani imkansız olduğun için tutkunum sana gibi…yoksa belki çıksaydık nefret edecektik birbirimizden.

sovr şu avatar linki ulaşabileceğin bir yerdeyse gönderir misin kendime yeni imaj yapacağım. bu benlik değil sanki

Son düzenleme:

yok yahuu statik en kolayıdır.foundation zemin temel toprak...hoca cok kötüdü, kitap çok kötüydü kaynak yoktu barbat bir derstti benim için

Son düzenleme:
Ohhh eski sevgili muhabbetleri yapılmışşşşş sebatiye ablaaaaa itirafta bulunmuşşşşşş elmayra da burda nakliyecilik yapsın! nemesis de aşağıdan sessiz sessiz bakıp gitsin!

15 yaşında birini çok sevmiştim ama o hem beni hem de bi başka kızı sevdiğini ikimize de boş olmadığını söyledi,seçim yapamıyomuş
çok kırıldım ve yoluma devam ettim 2 sene uzaktan uzaktan sevmeye devam ettim,sonrada eşimle tanıştık zaten

ahahaha kalbe bak ambar gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…