- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.501
Yok ya aklı başında biri 10 yıl boyunca ara ara böyle tel atışları oldu zaten..kızmadım da gerçekten kendini bilen bir karakter. Her ne kadar telefonu anlamsız olsa da. Ya da hiç unutur muyum doğum gününü dediği zaman: ya hatırlamadığı 3-5 yıl neyin nesi? Erkekler saçmalamayı seviyor gerçekten.
erkekleri anlamak zor tabi bayanları da, ama bence bir erkek yada kadın geçmişteki ilişşki yaşadığı kişiyi arıyorsa boşta olduğundan şu an mutsuz olduğundan , hani bi laf var yaeski sevgiliniz arıyorsa ya canı sıkılmıştır ya da canı çekmiştir mi neydi
eşim aynı okuldan değil ancak biizm okulda asistandı.
evet eşimin okul aşkıyım.
foundation
dayak istıyordur dayak
Aslında olmadığı için aramızda bir şey gizemli kaldı. Yani hani imkansız olduğun için tutkunum sana gibi…yoksa belki çıksaydık nefret edecektik birbirimizden.aramasıda anlamsız ama sonuçta arkadaşlıktan çıkmış ilşkiniz çıkmasanızda duygusallığın ıkınızde farkındasınız
hakıkaten anlamsız bu erkekler acaba eşi bilse ne olurda kkya uye olsa bdvde görur gıbıyım konuyu neler demezdık o adamaa
sovr şu avatar linki ulaşabileceğin bir yerdeyse gönderir misin kendime yeni imaj yapacağım. bu benlik değil sanki
sovr şu avatar linki ulaşabileceğin bir yerdeyse gönderir misin kendime yeni imaj yapacağım. bu benlik değil sanki
bunu ilk dönemlerde mi alıyordunuz pek emin değilim de çevreyle ilgili bir şeydi sanırım. taban kayma hesapları falan mı vardı. seni bayar bunlar sebatiye sen statikçisin.. bir arkadaşım statikten kafayı yemişti. bölümün zor derslerinden biri sanırım.
yok ay burdayım çilek yiyodum ellerim bulaşıktı
benim eski sevgili hikayem yok zaten 10 senedir tek adam diktasındayım
ahahahaha süreklilik ve sebat iyidir
sebatiye iyidir demek istedi
15 yaşında birini çok sevmiştim ama o hem beni hem de bi başka kızı sevdiğini ikimize de boş olmadığını söyledi,seçim yapamıyomuş
çok kırıldım ve yoluma devam ettim 2 sene uzaktan uzaktan sevmeye devam ettim,sonrada eşimle tanıştık zaten
ne oldu benim kişilik analizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?