- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.841
hayırdır inşallah meraklandım
kızlar size bişi sorabilir miyim,
benim için orta halli ama eşim için dünyanın sonu sayılabilecek bir sorun neyse ki haberi yok daha
5 lira verirsen istediğin soruyu sorabilirsin
teşekkür ederim elmayra, yüzüme bir şey yapmıyor ah keşke yapsa. hep arkamdan hep arkamdan. anasını dolduruyor mesela. ama çok haklısının mesafeyi tekrar koyucam herkes bi otursun düşünsün ne yaptığını.
teşekkür ederim. eltim yok ama kaynım var bekar :) elti de olur ynai yakında :)
bebek aldırmadım canım ben polip aldırdım.
biz fatihteyiz, benim doktorum da balat hastanesi'nde idi. ilk o dedi zaten kürtajı. bu gittiğimiz hastane avcılar'da. biz hastanenin yerini bilmiyorduk. o gün görümcemin de kontrolü varmış insanlık ettik onu da aldık. kocası hiç bi zaman onu doktora götürmediği için. kaynana da kızı için gelmiş demek ki. bu yaptığını unutmıcam ama. resmen eşim dediği için geldi bizimle yoksa uzatmış ayağını çay içiyodu. yuh ya.
ben eltimden ümitliyim çünkü kaynımı çok severim kardeşim gibidir. çok neşeli çocuk kafa çocuk. problemli bi kız getirceni sanmıyorum. bi bu ablaları böyle çıkmış işte.
arabanızı mı çizmişler?
arabanızı mı çizmişler?
ooooooo yön tarifi istedik sanki ama çare ol 50 tl bile veririm
ya geçen gün tişörtümü ütülücektim , ütü masasını açmıyım koltuğun üzerinde ütüleyivereyim dedim , örtü var koltuğun üstünde , dünde örtüyü yıkamak için bi kaldırdım kolştuğun üzerinde parlak ütü izi yanık falan değil ütünün değdiği yer iz yapmış , nası çıkar bileniniz var mı
kızlar size bişi sorabilir miyim,
benim için orta halli ama eşim için dünyanın sonu sayılabilecek bir sorun neyse ki haberi yok daha
Berbat bi hafta sonuna rağmen hala yaşıyorum
Merhaba
heaa ben de eşim diyince dedim adamın arabasının başına mı iş getirmişler acaba
yanık değilse ılık suyla ıslanmış bezle silin biraz geçer bence. ben de eşimin pant. da yapmıştım aynı şeyi. yıkayınca geçmişti.
ya geçen gün tişörtümü ütülücektim , ütü masasını açmıyım koltuğun üzerinde ütüleyivereyim dedim , örtü var koltuğun üstünde , dünde örtüyü yıkamak için bi kaldırdım kolştuğun üzerinde parlak ütü izi yanık falan değil ütünün değdiği yer iz yapmış , nası çıkar bileniniz var mı
hayırdır sovr
.......
Böylesi daha tehlikeli zaten, yüzüne yapsa kavganı edersin küser oturursun, görüşmezsin, sinsi sinsi davranıyorsa benim önereceğim tek taktik onun gibi davranman. Nasıl; bir aradayken ablacım ya da X cim, dur ben hallederim, aa tabi ki gelirim (ama son dakika işin cıkar). Ama yok ben yapamam diyorsan görüşmeyeceksin canım.
her ailenin bir densizi var canım, neyseki kv den iyimiş ordan yırtmışsın.
keşke araba olsa en azından ben yapmamış olurum suçu atarım haylaz çocuklara
Erkekler icin dünyanın en önemli sorunu
keşke araba olsa en azından ben yapmamış olurum suçu atarım haylaz çocuklara
Elmayra ben lanetliyim , emin misin beni de almaya haremine
koltuktaki ütü izi derdim , kendimi koltukla balkondan atasım varvarmı acaba çaresi
hoşgeldin Kader,
hayır olsun ?
Hırsız girmiş eve :18:
Hırsız girmiş eve :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?