AdAm OLaCaK KıZLaR...

hayırdır inşallah meraklandım

ya geçen gün tişörtümü ütülücektim , ütü masasını açmıyım koltuğun üzerinde ütüleyivereyim dedim , örtü var koltuğun üstünde , dünde örtüyü yıkamak için bi kaldırdım kolştuğun üzerinde parlak ütü izi yanık falan değil ütünün değdiği yer iz yapmış , nası çıkar bileniniz var mı

Böylesi daha tehlikeli zaten, yüzüne yapsa kavganı edersin küser oturursun, görüşmezsin, sinsi sinsi davranıyorsa benim önereceğim tek taktik onun gibi davranman. Nasıl; bir aradayken ablacım ya da X cim, dur ben hallederim, aa tabi ki gelirim (ama son dakika işin cıkar). Ama yok ben yapamam diyorsan görüşmeyeceksin canım.

her ailenin bir densizi var canım, neyseki kv den iyimiş ordan yırtmışsın.

heaa ben de eşim diyince dedim adamın arabasının başına mı iş getirmişler acaba

yanık değilse ılık suyla ıslanmış bezle silin biraz geçer bence. ben de eşimin pant. da yapmıştım aynı şeyi. yıkayınca geçmişti.

ahhh ahhh , siliyim deniyim görünce başımın etini yiycek örtüyü kaldıramıyorum görmesin diye o yokken siliyim bari umarım düzelir

Sovr , o çıkmıyo galiba
Yani ben çıkaramadım en azından, eski bilgisayar koltuğum öyle olmuştu siyahtı bi de parlıyodu
Senin eşin benim ki gibi pimpirikli, müsait olunca yeni koltuk alır demedi deme..

Elmayra ben lanetliyim , emin misin beni de almaya haremine

cnm koltuk antıka falanmı nıye dunyanın sonu saysın adam nasıl çıkar çok bılgım yok ama nemlı bezle sılsen hanı kumaş pantolnuları bezsız utulersek oluşuyorla parlklık belkide öle bişidir

yok yapamam öyle hiç :/ suratımdan belli olur zaten birini seviyor muyum uyuz mu oluyorum :)
en iyisi uzak durcam dediğin gibi :)

her ailenin bir densizi var canım, neyseki kv den iyimiş ordan yırtmışsın.

eed şükür :)

keşke araba olsa en azından ben yapmamış olurum suçu atarım haylaz çocuklara

benim arabayı çizmiş eşek sıpaları eşim bi yıprandı bi yıprandı benim aklıma bile gelmiyor o hafta sonu durup durup sayıkladı arabayı
Erkekler icin dünyanın en önemli sorunu

eed sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…