- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.861
cnm koltuk antıka falanmı nıye dunyanın sonu saysın adamnasıl çıkar çok bılgım yok ama nemlı bezle sılsen hanı kumaş pantolnuları bezsız utulersek oluşuyorla parlklık belkide öle bişidir
yok cnm daha yeniyiz ya hoş koltuk yeni olmasa da malşı kıymetlidir çok pimpirikli sehpanın görünmeyen yeri çizildi diye sabaha kadar uyuyamamıştı bi gece koltukta napar kimbilir, kader dediğin gibi yeni koltuk almazsa iyi , nemli bezle sileyim barii,
bizim şu an şirket arabası var kendi arabamız değil bu şekilde bile çocuğu gibi bakıyor arabaya ben karnım ağrıyo desem dönüp arkasını yatar gece dışardan araba kapısı sesi gelse balkona koşarr , stem ettiğimde de benim malım kıymetli sen mal değilsin ki kendine hakaret etme diyo
ay bu adamların hepsi ayrı alem zaten.
sen kocan kadar pipirikli değilsin sovr, rahat olmak iyidir boşver.
yok cnm daha yeniyiz ya hoş koltuk yeni olmasa da malşı kıymetlidir çok pimpirikli sehpanın görünmeyen yeri çizildi diye sabaha kadar uyuyamamıştı bi gece koltukta napar kimbilir, kader dediğin gibi yeni koltuk almazsa iyi , nemli bezle sileyim barii,
bizim şu an şirket arabası var kendi arabamız değil bu şekilde bile çocuğu gibi bakıyor arabaya ben karnım ağrıyo desem dönüp arkasını yatar gece dışardan araba kapısı sesi gelse balkona koşarr , stem ettiğimde de benim malım kıymetli sen mal değilsin ki kendine hakaret etme diyo
ooo benim dünya yansa umrumda olmaz mal kıymeti hiç bilmem
kendi kıymetimi bile bilmem 3 yıl önce burun ameliyatı olmaya tek başıma gitmiştim eve gidince annemler şok olmuştu manyakmısın diye ,
ben bitek sevdiklerime pimpirikliyim , sevdiğim birinin karnı ağrısa kafamda bin türlü film yazar üzülürüm başında beklerimm ,
ben gideyim kuaföre kaşımı neyimi aldırayım biraz moralim düzelsin hem. kızlar çok sağolun karnım ağrıyordu stresten iyiyim şiimdi :) gelirim yine bi kaç saate
cnm allah yardımcın olsun gerçekten zormuş böyle adamlarla uğraşmak
ben hamıleydım kendıme sut ısıtırken unutmuşup kaynamış bitmiş hemen ocağı kapatayım cezveyı alayım derken tezgahakoydum ocağı sıldım falan dedım bıda ısıtayım cezveyı yıkayıp bı kaldırım yusyuvarlak sapsarı iz cezve çok sıcak olduğundan yakmış mermerıtı eve taşınalı 1 yıl bıle olmamıştı herşeyı yenı yaptırmıştık ben göstermesydım eşim asla fark etmezdı sanırım gösterdiğimdede ağladım doğum yapçam gelen gıden oldu değiştritilcek bişide değil diye gulde geçti hiç takmaz böyle şeyleri
ama söz konusu araba olunca otoparktan yarım satte çıkamıyoruz en ısssız yere kouyuo kımse çizmesın dıye
ay o kadarıda fazla olmuş canım, ameliyat bu narkozu yiyorsun Allah korusun :)
neyse sizinkiler alışmıştır sana, eşinde alışır yıllar geçtikçe :)
aaa ciddimisin çok geçmiş olsun canım.
Zarar ziyan yoktur inşallah
ooov çok geçmiş olsun çok bi zarar yoktur inşallah
ay ne güzel , cana geliceğine mala gelsin demi ama , araba bebekleri oluyo zaten tek oyuncakları :)) bizim kendi arabamız olsa bana bile zoraki verir herhalde gerçi ben ondan güzel kullanıyorum ne kadar inanmasa da
alıştılar onlar da eşimde alışıcak artık ya ben ona benziycem ya o bana bakalım görücez
Cuma günü arkadaşlarla dışarı çıkacağız demiştim ya
Çıktık çok geç geldik, cumartesi pert bi şekilde işe geldim
Buralar boştu tabi
1 de çıkınca ablama gidecektim de üşendim eve gittim, eşim de geldi sonra
Görümcemler ev bakacakmış, oraya gidelim mi dedi. Bende çok üşendim ablama da gitmedim uyumayı düşünüyorum sen git dedim
Sonra görümcemler aradı 5 dakikaya adar odayız, arabayla alacağız sizi diye
Eşim de bak arabada var yorulmazsın 1 saate gider geliriz hem dedi
Bende gittim
Ev bakınca ha diye bitmiyo iş tabi birkaç emlakçı gezdik, ordan kaynanamlara geçtik
Akşam 22:00 gibi eve geldik. Arka odanın ışığı yanıyordu
Eşim açık unuttu sandık biz
Bi baktık ki vitrin karıştırılmış, bahçe kapısının korkuluğu kesilmiş...
Eşim kurcalayıp duruyordu, buraya gel dedim. Hırsız yeni kaçmış olmalı
Hepten tırstı
Nerden anladın dedi
Bizim diğer odalara girilmemiş dedim
Ama bu da kilitli ya sürekli ondan diğer taraflara geçememiş diyo
Korkuluğu kesen, normal oda kapısını mı kıramaz ? Bence öyle yani olay anında gelmiş bulunduk
Ne olur ne olmaz polisi arayalım, hani bulunacaklarından değil de göz dağı misali civar bi polis görsün dedim
Geldiler muhabbet edip gittiler tabi, şikayetçi olsanız da birşey değişmez dediler hatta
Cumartesi gecesi yusuf yusuf ederekten uyuduk , uyumak denirse
Pazar benim programım vardı, ertelemedim söz verdim diye gittim liseden arkadaşlaırmla
Eşim de babasın aradı bi çelik kapıcı bulup gelir misin diye
Dün pazar diye her yer kapalıymış, bi tane açık yer varmış o da Çarşambadan önce yapamam doluyum dmeiş
Bugün tanıdık birini buldular o yapacak inşallah
Eşim izin aldı eve gitti, sabahta kayınpedeirm geldi zaten..
Henüz bizimkile bilmiyo, annem çok evhamlıdır içi içini yer
Kapı takılsın söylicem
Buralar boştu tabi
Görümcemler ev bakacakmış, oraya gidelim mi dedi. Bende çok üşendim ablama da gitmedim uyumayı düşünüyorum sen git dedim
Bende gittim
Ev bakınca ha diye bitmiyo iş tabi birkaç emlakçı gezdik, ordan kaynanamlara geçtik
Hepten tırstı
Nerden anladın dedi
Korkuluğu kesen, normal oda kapısını mı kıramaz ? Bence öyle yani olay anında gelmiş bulunduk
Ne olur ne olmaz polisi arayalım, hani bulunacaklarından değil de göz dağı misali civar bi polis görsün dedim
Geldiler muhabbet edip gittiler tabi, şikayetçi olsanız da birşey değişmez dediler hatta
Pazar benim programım vardı, ertelemedim söz verdim diye gittim liseden arkadaşlaırmla
Dün pazar diye her yer kapalıymış, bi tane açık yer varmış o da Çarşambadan önce yapamam doluyum dmeiş
Kapı takılsın söylicem
geçen oğluma kırmızı bı araba aldık oyuncak çok hoş spor ınsan baktıkça ah keşke gerçeği olsa dıyor hakketen ya onu bıle alıyo ıkıde bır tv rafına koyuyo üstüne basarmışızadam arabayı kendının sanıyo
Buralar boştu tabi
Bende gittim
Hepten tırstı
Nerden anladın dedi
Kapı takılsın söylicem
Yok kızlar çok şükür
Zaten hangi akıllı bizim eve girer bilmemhırsızlık için
Ev için zaten ne var ne yok bozdurmuştuk
Bir de bahçe tarafındaki odaya girmiş tek, ordaki masayı bile dışarı çıkardığımızdan bi vitrin var
Vitrinin üstündeki kurandan da korkmamış kurcalamış
Ama korkuluğun hali korkunçtu yani.
Sağlam kapı, bir iki önlem ve sadaka da bulduk çözümü
Nasip artık
çok geçmiş olsun , iyiki karşılaşmamışsınız pislikle , bi zarar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?