AdAm OLaCaK KıZLaR...

hoşgeldin Lovecim.
aynı semttemisiniz KV ile ?
aynı ailede böyle şeyler çok kötü aslında ama bu duruma da tek taraflı gelşnmiyor işte
Etkiye tepki meselesi

hoşgeldin Lovecim.
aynı semttemisiniz KV ile ?
aynı ailede böyle şeyler çok kötü aslında ama bu duruma da tek taraflı gelşnmiyor işte
Etkiye tepki meselesi

Evet canım, sen bana bir adım gel ben sana on adım
Ama sen benden bir adım öteye gidersen
Ben arkama hiç bakmam...
Hayat felsefem budur benim aslında
Çabuk soğuyorum insanlardan elimde değil
Soğuduğumda da yaklaşamıyorum tekrar
Eskiden olsa onun orada olacağını biz
Bizim orada olacağımızı o kesin bilirdi :)

sovr koltuğu ütüleme fıkrını kesın sebatıye vermişrtir kırk yıl düşünsem butun koltuğu utulemek aklıma glmez

Tatlım tramisu dene, çok güzel...
Offf canımı çektirdin ya

Ayyy tramisu ya da hiç dayanamam.

Özel tramisu sosları çıkmış, evden o sosu ve pasta kekini eksik etmiyorum artık.

Elmayra, pasta kreması al, artı pasta dolgu kreması da al çok basit ve güzel bir apsta uydurursun.

Ben de annemin biz cocukken yaptığı bizküvili yalancı pastaları hicbir pastaya değişemiyorum bir tepsi olsun yerim

her ailenin arzaları var işte, Allah beterinden korusun napalım
Bende soğudum mu toparlayamayanlardanım ne yazık ki.

sovr koltuğu ütüleme fıkrını kesın sebatıye vermişrtir kırk yıl düşünsem butun koltuğu utulemek aklıma glmez

valla ondan geldi fikir tüm koltuğu değil de ütü izi olan kısmı kare içine alabilirim yani maksat ütüden olduğu anlaşılmasın üçgen izlerini yokedeyim benden bilinmesinde derim almışın dandik koltuğu diye suçu ona atar trip atar küserim

Çok haince, kocana bir dost diye bu yazdığını göndericem

cnm alışın böyle şeylere çocuk olunca hiç bişi eskisi gıbı kalmıyoo r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…