- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.161
Harika bir pasta yapmak istiyorum yarın, ama cok güzel wowww olacakPasta tabanıyla yapıcam, pandispanya falan uğraşamam
Hadi döktürün azıcık
Tatlım tramisu dene, çok güzel...
Offf canımı çektirdin ya
Günaydın kızlar
ECD sizin mevzu neydi ben kaçırmışım :)
Bizde Cumartesi gezerken rastlaştık kv ile
Merhaba...
Hoşçakal...
Kızımla konuştu, eşimle konuştu
Ben gayet soğuk ve resmiyim uzun zamandır
Tiramisu sevmiyorum yaa kücük kardeşim istedi, hazır alamazmışım, ama hazır gibi olacakmışbisküvili de olmayacakmış mozaikle kandırayım dedim yemedi
O zaman pasta taban, krem şanti, çilek
benim KV nin beni araması için eltinin başka bir herife kaçması lazım :84: :84: :84: :84: :84: :84:
o biçim umutsuz vaka
Harika bir pasta yapmak istiyorum yarın, ama cok güzel wowww olacakPasta tabanıyla yapıcam, pandispanya falan uğraşamam
Hadi döktürün azıcık
hoşgeldin Lovecim.
aynı semttemisiniz KV ile ?
aynı ailede böyle şeyler çok kötü aslında ama bu duruma da tek taraflı gelşnmiyor işte
Etkiye tepki meselesi
varmı öyle bi ihtimal abla ? :)
ay o eltinin bakışlarıı kv başına bela almak istemiyor sanki elti ne derse o :)
aklımdan çıkmıyo , normalde eşim yapsa üzülme sana bişi olmasın derim ama o öyle demiyo işteen son çarede baktım olmuyo dün konuştuğumuz gibi alcam elime ütüyü koltuğu kötü emellerime alet etçem
Tatlım tramisu dene, çok güzel...
Offf canımı çektirdin ya
Eki Görüntüle 699207 elmayra bunu dene ıslak ve içi kemalı olduğundan kek değil pastadır
Ayyy tramisu ya da hiç dayanamam.
Özel tramisu sosları çıkmış, evden o sosu ve pasta kekini eksik etmiyorum artık.
Elmayra, pasta kreması al, artı pasta dolgu kreması da al çok basit ve güzel bir apsta uydurursun.
Evet canım, sen bana bir adım gel ben sana on adım
Ama sen benden bir adım öteye gidersen
Ben arkama hiç bakmam...
Hayat felsefem budur benim aslında
Çabuk soğuyorum insanlardan elimde değil
Soğuduğumda da yaklaşamıyorum tekrar
Eskiden olsa onun orada olacağını biz
Bizim orada olacağımızı o kesin bilirdi :)
sanmıyorum.onu kim ne yapsın.karanlıkta görseler kaçarlar :84:
sovr koltuğu ütüleme fıkrını kesın sebatıye vermişrtir kırk yıl düşünsem butun koltuğu utulemek aklıma glmez
Aaaa cok enteresan hemen inceliyorum
valla ondan geldi fikir tüm koltuğu değil de ütü izi olan kısmı kare içine alabilirim yani maksat ütüden olduğu anlaşılmasın üçgen izlerini yokedeyim benden bilinmesinde derim almışın dandik koltuğu diye suçu ona atar trip atar küserim
valla ondan geldi fikir tüm koltuğu değil de ütü izi olan kısmı kare içine alabilirim yani maksat ütüden olduğu anlaşılmasın üçgen izlerini yokedeyim benden bilinmesinde derim almışın dandik koltuğu diye suçu ona atar trip atar küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?