AdAm OLaCaK KıZLaR...

takaram dedim yaaa takmışım gerçekten akşam akşam aklıma takıldı

aklımdan çıkmıyo , normalde eşim yapsa üzülme sana bişi olmasın derim ama o öyle demiyo işte en son çarede baktım olmuyo dün konuştuğumuz gibi alcam elime ütüyü koltuğu kötü emellerime alet etçem

harbyy çükün düşmüş senin erkek olacakmışsın :)))
temem sır sölemicem kimseye, sadece KK bilecek :))

Kızımla kahvaltı yapıyorduk, telefon çaldı, baktım kayınvalide arıyor, direk kızıma verdim, kızım da genelde telefonla konuşurken hoparlörü açar. Konuştular kızımla, sonra anneni verirmisin dedi.

Aldım efendim dedim, ne yapıyorsunuz dedi, kızımla kahvaltı yapıyoruz dedim.

Gelip alıyım mı 2 saat dursun bende dedi.

Bende bir yere gideceğiz 2 gibi sorayım bir Ceylin'e isterse bırakırım dedim.

Kızımda ben gelmek istemiyorum babanne, istersen sen gel beni parka götür dedim oda tamam dedi, zaten markette işim vardı gittim işimi hallettim, oradan da babannesini aldık bizim evin karşısındaki parkta oynadılar 1 saat sonra eve getirdi, buyur gel istersen dedim geldi, 1 saatte evde oturdu, gayet resmi davrandım.

Ama 6 ay aradan sonra neden aradı? iki alternatif var.

1-Ya eşimin gelmesine az kaldı, gidip arayı düzeltiyim dedi.

2-Ya da (eşim her gelişinde giderken bana sende gel derdi ve bende asla annen beni aramadan ölüyorum dese gitmeyeceğim, çünkü o hatalıydı, bunu bil derdim) eşim annesine sen hata yaptın anne, sen aramadan da asla gelmeyecekmiş mi dedi de arıyor bilemiyorum.

Sizce????????????????

Dün uzun kollu gömlek giymiş catladım sıcaktan bugün de kısa kollu giydim hafif üşüyorum Ne dengesizim yahuu

Dün kaderin evinden sonra bizim karşı apartmanın 3. Katına da hırsız girmiş. Etkilendim ya. Gündüz vakti hem de.. korktum gerçekten ya gündüz vakti evde yokuz zannedip girerse ve karşında her şeyi göze almış bir adam… naparsınız o an?

2. şık son kararım :84: :84:

2. secenek kuvvetle muhtemel.

ne olur ne olmaz altına ince bir kumaş koyarak yap :84: :84: :84: :84:

bence 2 gibi .........

2. şık bence ama ilk şıkkın da etkisi vardır muhakkak o sana karşı nasıldı peki

2. şık bence ama ilk şıkkın da etkisi vardır muhakkak o sana karşı nasıldı peki

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar. Eşime sordum yok ben ara demedim dedi ama konuyuda geçiştirdi.

Bencede eşim arattırdı gibi.

sovr valla bana olan davranışları aynı ama benden yüz bulamayınca dedikodu vs. yapamadı.

Hoşgeldin dedim, hoşbulduk dedi.

Mesela karnın açmı bişeyler hazırlayım mı dedim, yok yeni kahvaltı yaptım dedi,

Çay istermisin dedim yok içtim sağol dedi.(bende nescafe yaptım)

Geçen bize geldiklerinde babamı çok özledim diyordu az kaldı dedi, evet ya şükür dedim, çok az kaldı,

sadece bu kadar konuştum.

Günaydın kızlar

ECD sizin mevzu neydi ben kaçırmışım :)

Bizde Cumartesi gezerken rastlaştık kv ile
Merhaba...
Hoşçakal...
Kızımla konuştu, eşimle konuştu
Ben gayet soğuk ve resmiyim uzun zamandır

Harika bir pasta yapmak istiyorum yarın, ama cok güzel wowww olacak Pasta tabanıyla yapıcam, pandispanya falan uğraşamam

Hadi döktürün azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…