AdAm OLaCaK KıZLaR...

yani düşünüyorum düşünüyorum eğiyorum büküyorum soruyorum sorguluyorum kendimi ama bir şey değişmiyor.bitiyor.

Katiee çok güzel görünüyor
Yarın tatil, denesem mi diye düşündüm de
Ben hep kolaya kaçarım
Mutfağa bir giriyorum, yarım saat sonra harikalar...
Ama hepsi kolaycık

Katiee çok güzel görünüyor
Yarın tatil, denesem mi diye düşündüm de
Ben hep kolaya kaçarım
Mutfağa bir giriyorum, yarım saat sonra harikalar...
Ama hepsi kolaycık

bende denemeyı düşünüyorum bıraz zahmetli sürekli yapmayan için bende çok becerıklı değilimdir ama çok farklı oyuzden denemek istıyorum

Çok haince, kocana bir dost diye bu yazdığını göndericem

hangimiz hainiz acaba bu bi sır tamam mı

cnm alışın böyle şeylere çocuk olunca hiç bişi eskisi gıbı kalmıyoo r

doğru o zaman napıcak bakalım çocuğun peşinde dolansın kusmasın işemesin elini sürmesin yazık yavrumda sorunlu olcak babası gibi

bunu ona söylesem anası gibi pasaklı olcana benim gibi sorunlu olsun der

zıt karakterlerin çekimi olmuş sizin aşkınız sovr :)

Tatlım sen ne şekersin ya :)
Emin ol o da baba olunca hiç bakmaz öyle şeylere :)

Gofretto, hazır kek alıyorum, bunların her ikisinide ayrı ayrı kaplarda çırpıyorum.

Kesi sütle, bazen de nescafeli sütle ıslatıyorum, ortasına dolgu kreması (isteğe göre meyve, çikolata vs. koyuyorum), en üstünede pasta kraması koyuyorum, süslüyorum, yiyorum.

kek tabanı değil normal kek alıyorsun dimi,
çok pratik ve yaratıcı deneyebilirim...

zıt karakterlerin çekimi olmuş sizin aşkınız sovr :)

bence zıt karakterlerin itimine dönmeye başladı, bahsetmiştim benimki vardiyalı diye bazen o kadar bunalıyorum ki 4-12 vardiyası gelsede kafa dinlesem diyorum

Tatlım sen ne şekersin ya :)
Emin ol o da baba olunca hiç bakmaz öyle şeylere :)

tşkürederim umarım bakmaz yoksa olan bana olur çocuklamı uğraşayım evle mi adamla mı

neyse bunlar beni sarmıyor.mühendislik işi olursa haber verirsiniz :84: :84:

Sanmaki o itiş sadece sizde
Zaman zaman en güzel giden ilişkide bile olur
Yeni evlisiniz daha
Zamanla, anladıkça herşey oturacak

anlıyorum seni sovr bazı insanlar dipdibe yaşamaya uygun değil, eşim 8 - 6 çalışanlardan, Allahtan ev büyükde sürekli dipdibe değiliz, kendimi,ze ayrı ayrı meşgaleler buluyoruz, buna rağmen yinede bunalabiliyorum.
Bende eşimde ayrı ayrı arkadaşlarımızlada vakit geçiriyoruz, yaşam alanları bırakmak zorundayız birbirimze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…