- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.121
ağzını burnunu kırarım biliyosun
oofff mangal dedin ciğerimi deldin
Cok doğru söylüyosun yakışmıyo yaa, ben kesin erkek olacaktım son anda pipim düştü
Ama işveli cilveli biri olmak isterdim bazen sıkılıyorum kendimden
evet ipek ufak bi mutfağımız var yapıyoruz canımız istediğinde , hatta bikaç kere olayı abartıp bahçede mangalda balık et yaptığımız bile var patronlar yokken :)
ohhh misss, dünya size güzel sovr hanımcım:)
kesin benimde çüküm düştü dediğin gibi
odunluk var biraz bende de mesela romantik bir masa pek önemli değildir benim için tabağımın içindekiler güzel olsun yeter yoksa napçam mumumu yicem Alla Alla
Ohh ne güzel canım çekti gerçekten yumurtalı ekmek. Ben de sabah kahvaltısını es geçiyorum genelde elma falan geçiştiriyorum. Yaz geliyor tatile gitmeden birkaç kilo verebilsem ne iyi olur diye.
Benim de tam tersi romantik değil ama karşı taraftan beklerimYollarıma gül yaprakları serpsin romantik bir organizasyon yapsın, mum ısıgında şiirler okusun falan nerdeeeee
yani belki ara sıra olsa hoş olabilir ama hiç yapılmadığından severmiyim bilmiyorum galiba bi tadına baksam belki bende sevebilirim , dediğin gibi nerdeeee
olmaz şimdi ben de takarım bu olayı.mutlaka çözmeliyiz.mazallah herkesin başına gelebilir.mesela kızgın k. biri gelip oturabilir.elti felan
sonra o kısım öyle popo popo parlar felan :84:
sovr ne oldu kotuk işi bak aklıma başka bir şey geldi
ay söyle söyle,
dün gece 10 da işe gitti eşim, aldım elime buz orda üstünde gezdirdim birde ılık bezle sildim, biraz hafiflemiş gibiydi ama ıslaklıktan da öyle gözüküyor olabilir, akşam gidince bakçam hafifleme varsa tekrarlıycam geçene kadar senin aklına ne gelmişti abla
bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı karbonat koy.karıştır iyice.sonra kaşık kaşık o bolgeye dokerek 1-2 saat bekle bakalım ne olacak.
bu gece deniyim karbonat zarar vermez dimi
Harika bir hava var Ankara da, yaşasın sonunda yaz geldi.
Kızlarrrrrrrrrrr bilin bakalım beni cumartesi günü kim aradı?
acaba suyun içine biraz sirke karıştırsam işe yarar mı:26:
karbonat normalde kabartır kumaşı.kabartarak o parlaklığı alabilir.soda da aynı işi yapabilir.istersen once sodayla dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?