AdAm OLaCaK KıZLaR...

kesin benimde çüküm düştü dediğin gibi

odunluk var biraz bende de mesela romantik bir masa pek önemli değildir benim için tabağımın içindekiler güzel olsun yeter yoksa napçam mumumu yicem Alla Alla

evet ipek ufak bi mutfağımız var yapıyoruz canımız istediğinde , hatta bikaç kere olayı abartıp bahçede mangalda balık et yaptığımız bile var patronlar yokken :)

Ohh ne güzel canım çekti gerçekten yumurtalı ekmek. Ben de sabah kahvaltısını es geçiyorum genelde elma falan geçiştiriyorum. Yaz geliyor tatile gitmeden birkaç kilo verebilsem ne iyi olur diye.

ohhh misss, dünya size güzel sovr hanımcım:)

vallahi o anlar cidden güzel hatta bi akşam iş çıkışı çıkmadık arkadaşlarla herkes gittikten sonra yaktık mangalı bide ufak rakı açtık bide hafif müzik , böyle ayarını kaçırdığımızda olur ama bu bi sır

kesin benimde çüküm düştü dediğin gibi

odunluk var biraz bende de mesela romantik bir masa pek önemli değildir benim için tabağımın içindekiler güzel olsun yeter yoksa napçam mumumu yicem Alla Alla

Benim de tam tersi romantik değil ama karşı taraftan beklerim Yollarıma gül yaprakları serpsin romantik bir organizasyon yapsın, mum ısıgında şiirler okusun falan nerdeeeee

Ohh ne güzel canım çekti gerçekten yumurtalı ekmek. Ben de sabah kahvaltısını es geçiyorum genelde elma falan geçiştiriyorum. Yaz geliyor tatile gitmeden birkaç kilo verebilsem ne iyi olur diye.

aslında mantıklı olan senin yaptığım gereksiz hareket benim yaptığım ama haftada bi gün oluversin artık, bende başlıyım bari şu conflex ler varya günde 2 ögün yiyin diye reklamı çıkıyo bi ara onlardan yemiştim geçen sene işe yaramıştı yine başlıyım bari

Benim de tam tersi romantik değil ama karşı taraftan beklerim Yollarıma gül yaprakları serpsin romantik bir organizasyon yapsın, mum ısıgında şiirler okusun falan nerdeeeee

yani belki ara sıra olsa hoş olabilir ama hiç yapılmadığından severmiyim bilmiyorum galiba bi tadına baksam belki bende sevebilirim , dediğin gibi nerdeeee

yani belki ara sıra olsa hoş olabilir ama hiç yapılmadığından severmiyim bilmiyorum galiba bi tadına baksam belki bende sevebilirim , dediğin gibi nerdeeee

Tadına bakmak ahahaha gizli cem yılmaz seniii

olmaz şimdi ben de takarım bu olayı.mutlaka çözmeliyiz.mazallah herkesin başına gelebilir.mesela kızgın k. biri gelip oturabilir.elti felan

sonra o kısım öyle popo popo parlar felan :84:

sovr ne oldu kotuk işi bak aklıma başka bir şey geldi

sovr ne oldu kotuk işi bak aklıma başka bir şey geldi

ay söyle söyle,

dün gece 10 da işe gitti eşim, aldım elime buz orda üstünde gezdirdim birde ılık bezle sildim, biraz hafiflemiş gibiydi ama ıslaklıktan da öyle gözüküyor olabilir, akşam gidince bakçam hafifleme varsa tekrarlıycam geçene kadar senin aklına ne gelmişti abla

bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı karbonat koy.karıştır iyice.sonra kaşık kaşık o bolgeye dokerek 1-2 saat bekle bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…