- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.221
ben gönlünü eltiye fakir sanmıştım :)
Off hem de nasıl.. ama ben kısa zamanda pratik ve güzel sunumların kadınıyım….o masa nasıl 15 dk o hale gelir diye düşünür eşim bazen. bu konuda örnek verelim. var mı pratik tarifin.
O kadar çok ki hangisini vereyim
Tatlılar, çorbalar, ana yemekler
Herşey kısacık zamanda hazır olur bende :)
Mesela dün akşam
Mercimek çorbası, ızgara et (teflonda)
Salata bir de tatlı vardı akşam yemeğinde
Tatlı tart, unu hazır, üzeri elma ve tarçın
Toplam 20 dk.da hazır
şöyle düşün güneş nasıl hiç bir şeyi istisna tutamuyorsa aydınlatmasında ısıtmasında ben de eltiyi tutamıyorum.ben bir güneşim :84:
Love örnek vereyim. Pazar günü 2 tane zeytinyağlı kesin yaparım. Mesela barbunya, kereviz,pırasa, kırmızı biber vs.. bunlar dayanıklı ya..
İkisini aynı anda çıkarmam. Bir gün bir zeytinyağlı, salata olur, yoğurt olur, çorba kesin var kızımdan dolayı yanına basit bir şey bile yetiyor bazen.. mesela erişte kavurması her yemeğe yakışıyor. köfte varsa kızartırım. hemen biber közlerim yanına. bunlar ben soyunurken oluverir.Şip şak. İçecek yanına. Tamamdır.
şöyle düşün güneş nasıl hiç bir şeyi istisna tutamuyorsa aydınlatmasında ısıtmasında ben de eltiyi tutamıyorum.ben bir güneşim :84:
Yok akşamları hamur işine giremiyorum ben. Hazır da hiç kullanmadım nedense…bir de geri dönüşümlü yemekler var ya. Ispanak yaparsın bir sonraki gün içine bir şey atarsın kreple fırında yeni bir şey olur.
Ben genelde günlükçüyüm
Taze taze yesin istiyorum
Hazıra gelince; bende elimden geldiğince hazır kullanmam
Mesela hiç hazır çorba almadım
Ne kızımdan önce, ne de sonra
Ama bu tatlı unları, krem şentidir, kek tabandır bence aynı...
wuuuuuuuuuuuu süpersin Abla.:)
Ben senin yüreğinin adaletini ve hissetiklerini çook çook iyi anlıyorum,
krem şanti kek tabanı bunlarıdamı kullanmıyorsun Love ?
Evet canım, genelde hafta sonu kek yada kurabiye tarzı şeyler yaparım
Hafta içi biterse yada pazardan yapmamışsam kullanırım
Selamün hello
İpekcim dönüşümlü yemekler olarak neler yapyorsun anlatır mısın.
Ispanak demişsin nasıl krepli yapıyorwun ki yada fırında olanı nasıl :44:
Havuç tarator yoğurtlu olmuyor mu yaws :44:
Havucu tavuklara mı kattın orayı anlamadım.
Başka var mı böyle pratik tariflerin hoşuma gitti.
ipekcim merhaba,evet görüşemedik bu ara çok yoğun işlerim ,çok giremedim kk ya.çok şükür sağlığım yerinde,daha iyiyim.sen nasılsın?Guartam---- günaydın. Nasıl oldun yoksun uzun zamandır ya da rast gelmedik.
evet evet evet...bir daha söyle evetttttttttQuarta sen çalışıyorsun değil mi yarın??
Evet de evett
elmiş ben buraya resim de koymuştum bi ara..hazır pasta tabanına ,hazır krema koyuyorum ,kremaya da ülkerin damla çikolatası var pastalar için. ondan koyuyorum.bir de muz.çilek de süper olur benim alerjim var diye muz koydum..üstünü de süsle,pasta süsleri var rengarenk bir de parça çilek fıstık koy..albenisi güzel oluyo tadı da..tembel avrat işi ama olsunHarika bir pasta yapmak istiyorum yarın, ama cok güzel wowww olacakPasta tabanıyla yapıcam, pandispanya falan uğraşamam
Hadi döktürün azıcık
sovr muhabbetin başını kaçırdım ama ..siz de eşinle zıt karakterlersiniz galiba. bizim gibi....eşim çok pinpirikli,düzenli titiz...ben tam tersi..o planlı programlı ,ben anlık yaşarım..o daha agresif,daha negatif,ben çok pozitifimdir...gerginlikten nefret ederim,ne yazık ki oluyor bizde...sen nasıl çözüm buldun,ne yapıyosun..yalnız değilim değil mi ?? söyle lütfen bir daha söylebence zıt karakterlerin itimine dönmeye başladı, bahsetmiştim benimki vardiyalı diye bazen o kadar bunalıyorum ki 4-12 vardiyası gelsede kafa dinlesem diyorum
tşkürederim umarım bakmaz yoksa olan bana olur çocuklamı uğraşayım evle mi adamla mı
yemeğin kalma ihtimaline karşı ben hepsini yoğurtlamıyorum. tavukları ve soğanı kavurduktan sonra kabak havuçları ekle birleşsin malzeme biraz kalsın yani ocakta..sonra baharatını koy. çay kaşığının ucuyla salça olabilir. yani o an elime ne geçerse ona göre yapıyorum aslında. sonra gevşek sar tabi sigara böreği gibi olmasın.3 parmak eninde olabilir. harika oluyor. çok var benim böyle tarifim.
ipekcim merhaba,evet görüşemedik bu ara çok yoğun işlerim ,çok giremedim kk ya.çok şükür sağlığım yerinde,daha iyiyim.sen nasılsın?
evet evet evet...bir daha söyle evettttttttt
elmiş ben buraya resim de koymuştum bi ara..hazır pasta tabanına ,hazır krema koyuyorum ,kremaya da ülkerin damla çikolatası var pastalar için. ondan koyuyorum.bir de muz.çilek de süper olur benim alerjim var diye muz koydum..üstünü de süsle,pasta süsleri var rengarenk bir de parça çilek fıstık koy..albenisi güzel oluyo tadı da..tembel avrat işi ama olsun
sovr muhabbetin başını kaçırdım ama ..siz de eşinle zıt karakterlersiniz galiba. bizim gibi....eşim çok pinpirikli,düzenli titiz...ben tam tersi..o planlı programlı ,ben anlık yaşarım..o daha agresif,daha negatif,ben çok pozitifimdir...gerginlikten nefret ederim,ne yazık ki oluyor bizde...sen nasıl çözüm buldun,ne yapıyosun..yalnız değilim değil mi ?? söyle lütfen bir daha söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?